179

1

преди 7 години

Аз много не разбирам от самолети но ми се струва, че суплата на този много приличат на суплата на онзи старият СУ-35. Ако е така дали нямат топлинна сигнатура, или както там се казва когато суплата оставят топлинна следа която може да бъде използвана от вражеска ракета ?

178

AI

преди 7 години

Който иска може да потърси информация за самолета в интернет. До момента познат като Т-50, машината е поколение 4+ и все още чака двигателите си. В момента лети със стари такива и не покрива стелт технологиите. Поредната съветска пропаганда, която разсмива.

177

:):)

преди 7 години

алоо по полека с поколенията, това не ти е голф 4 голф 5 , зад таз цифричка в авиацията доста неща концептуално седят.

176

Анонимен

преди 7 години

Целия свят искат искат и колите им, както и да живеят в рашка-гофняшка (както каза щерка на руски политик, естествени живееща в САЩ)

175

Анонимен

преди 7 години

сложили на су-27 два спойлера и айде нов самолет :д

174

Анонимен

преди 7 години

Приятни спорове със себе си на всички говедовъдни ***.

173

Ицо

преди 7 години

Няма по-завистлива нация от българската! Ние един самолет нямаме..ама другите били бараки!!! Я си вижте родната картинка и тогава критикувайте....тук цъфнахме и вързахме...всичко ни е шест!Абе Европейска държава та дрънка.

172

Анонимен

преди 7 години

Божеее резервни части за камиона ли няма да има ? :) Хайде малко по сериозно. То още се произвеждат Уазки и дори внесоха няколко в БГ и то чисто нови.

171

Анонимен

преди 7 години

Само някоя турска кадъна да не реши да го пушне .

170

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен184 А българските, дето произвеждаме от години и продаваме по цял свят,на какво приличат?

169

Анонимен

преди 7 години

До 205до колкото помня освен ракетата, промениха и неща по машината, която я носи, така че ако машината се счупи, се губи основно предимтво - мобилността.

168

Анонимен

преди 7 години

До КОНСТАНТИНОВв сащ си го местят те вече мислят за 6-то поколение. руснаците ще направят 12 самолета да се отсрамят защото няма да им стигнат парите за повече. в сащ имат 200 самолета ф-22 знаеш ли кога руснаците ще направят толкова бройки? целия газ да изпомпат няма да им стигнат парите

167

Анонимен

преди 7 години

Боже какви нещастници са руснаците. На думите силни на действията никакви ги няма. Нещастници !

166

Анонимен

преди 7 години

Ф-22 и Ф-35 са много добри самолети стига преди това пилота да не е умрял от липса на кислород в кабината. То може и това да е причината че падат като гнили круши.

165

Чапаев

преди 7 години

До 180 смешен русофил. Големи глу.пости си написал. Я пробвай пак, ама някак си по-разумно.

164

Анонимен

преди 7 години

За Топол М едва ли ще трябват резервни части. Или предполагаш че от много използване нещо ще се счупи.

163

да

преди 7 години

таралясниците Ф-16 срещу тоя звяр вярно трябва да са поне 16 :)))та като изпадат първите 15 броя заради неизправности (от американската техника по-голям б'оклук няма ) поне един да оцелее, че да разказва :))))а Ф-22 не е конкурент на Су-57, защото не се произвежда - ПЪЛЕН ПРОВАЛ на краварите !!умишлено не броя Ф-35, защото е по-голямо посмешище и от 22 :)))тия американски бо'клуци стават само за авиошоута

162

пфф

преди 7 години

Много грешна стратегия са поденали. Същата както с Топол-М-ите. Правят нещо - харесва им. Решават да го въведат в експоатация в голяма бройка. След някоя друга година правят по-добра модификация - спират старите и почват новите. Накрая ще свършат като германците през втората световна - 100 машини с по минимум 3 модификации, а ако се счупи нещо -наблизо резеврни части няма, нито хора дето да знаят как да ремонтират точно този модел

161

Анонимен

преди 7 години

опитали са да копират ф-22 ама са го правили с теслата пак

160

Анонимен

преди 7 години

До Карлсон от ПокриваТи по-далеч от покрива не си стигал, а говориш за необятна Русия. Те руснаците цял живот не могат да я обиколят, той ходил в Суздал... Русия е огромна и безкрайна бе *** селска... Суздал си го виждал на Гугъл мапс.