45

Анонимен

преди 7 години

Абе тука има някъв турски *** дето пише през 10 секунди как шведа е прав. Мама му рязана да умре заедно с цялото му семе.

44

Анонимен

преди 7 години

От кадрите макар и с неясен звук се разбира че водят разговор. Не отива при нея и просто да я изритва. Обясняват се нещо, а тя му показва парцала с който бърше. Той пък сочи надолу. Явно дискусията е около това, че той е изцапал нещо пода, който тя току-що е почистила. И след това идва ритникът в главата, който съгласен съм е доста грозен е неадекватен.Не одобрявам дейсвието на шведа, абсолютно не го одобрявам.Но проумейте, че той е предизвикан по някакъв начин да го направи.

43

Възмутен

преди 7 години

Шокира ме това, че след като са арестували шведа за мъничко, полицията го е освободила и той е продължил почивката си (това е информацията на BTV). Направо нямам думи. Вместо да го осавят да приспи в ареста за ден-два, да му повдигнат обвинение и да го пратят с първия самолет в Швеция, нашите власти са го оставили да си почива. Ами да, да биеш беззащитни стаи жени явно е много уморително!

42

хаха

преди 7 години

Кажи му швед и не го обиждай повече

41

Анонимен

преди 7 години

Гнусна отре-пка е шведа! Има нещо много психопатско в това, да скочиш на жена, още повече наведена и неочакваща. Нещастен ***!

40

Kiki

преди 7 години

Ся искам да ги видя Патриотите

39

Анонимен

преди 7 години

До 35а ти откъде стигна до това заключение, изгледа ли клипа

38

Анонимен

преди 7 години

Ako vashata maika be na myastoto na chistachkata,kak bihte razmishliavali?????Shte go osudyat po burzata i shte plati obezshtetenie,no kak puk edin rodoliubec ne se nameri da mu izvie ushite na tozi....KAK EDIN BG NE SE ZASTUPI ZA TAZI NECHIYA MAIKA???????

37

Анонимен

преди 7 години

Бай *** си мисли, че като чуждите туристи са дошли в страната му, трябва да се съобразяват с него.Ех, ***, ***, ами те са господарите защото са си платили.Ти си да изхвърляш кошчето, да чистиш повръщаното в стаята и да си щастлив ако ти оставят 2 евро бакишиш.Нe са ти виновни чужденците, че политиците ти са продажни *** и ти си ги преизбираш.

36

Анонимен

преди 7 години

Абе ако ще и да го е псувала на майка, как ще я рита. Ако в това го направи в собствената си държава ще лежи в затвора и ще е публично нарицан от народа си.

35

Анонимен

преди 7 години

Боже какъв ***. Горкият, сега му е спукана работата, има толкова нашенци дето са му взели визитката.

34

Анонимен

преди 7 години

да го дадът на депутатите от ДПС, да се научи как се рита :)

33

Анонимен

преди 7 години

Значи шведът трябва да си почиства сам, а камериерката да му показва къде да чисти.Явно много, ама много ви е сбъркан чипа. Не правите разлика между гост и обслужващ персонал.

32

балконинг

преди 7 години

тия дни цивилизацията съвсем се ошведи, при това този швед не е от Максуда

31

Анонимен

преди 7 години

Абе явно е некакъв неадекват, щото си върви и после отива при нея и почва да и говори нещо, какво не се знае, и после я рита, болни хора има навсякъде

30

Анонимен

преди 7 години

Даже и да го е обидила , ритник в главата ли заслужава? За такива като този - затвор.

29

Анонимен

преди 7 години

този трябва да му се изредят няколко здрави българина......да го ритат в главата, не другото..... че другото ще му хареса

28

до 25

преди 7 години

Кой е защитавал печката дето ритна германката бе ***? Всички му скочиха, даже беше предаден от български шофьор на автобус.

27

до 23

преди 7 години

Има разбира се огромно значение. Най-вероятно му е направила забележка, че е с мръсни обувки и по този начин й отваря допълнително работа.Все пак тя е назначена от собственика на хотела за това - да поддържа хигиената в него, а не да прави забележки на гостите да цапат по-малко.

26

BRD

преди 7 години

Такъв ни е имиджа на запад, че само от ритане разбираме.