37

Анонимен

преди 7 години

За първи път виждам гей парад с танкове.

36

ИСТИНАТА

преди 7 години

Като гледам към положението преди 40-50 г.,като гледам положението и днес,и до днес - да няма някаква грешка,защо истинските "победители" парадират и ликуват,а истинските "загубили" си гледат работата и цепят напред като водачи на Европата и ЕС?! А народът от "победителите" налита ли,налита да се измъква към земята на "победените" ?! Хмм,че странен свят....

35

Maриян

преди 7 години

Съсипана от комунизма държава.

34

Анонимен

преди 7 години

До БългаринКое по-точно? Кое беше модерното? И къде беше хореографията? Напълно нормална маршировка както ние го правихме по клетвите едно време... кое точно беше впечетлителното??

33

да се знае

преди 7 години

На девети май се празнува победата на сталинизма над хитлеризма. Празнуват сталинисти, съветофили и, към днешна дата, путинисти. Капитулацията на Германия се празнува на 08.05., а краят на войната на 02.09.

32

Анонимен

преди 7 години

И ко стана са... самолетите им само в слънчево време ли могат да летят? хаха

31

Българин

преди 7 години

Отново впечатлиха с модерна армия и безупречна хореография на парада.

30

:)

преди 7 години

Айде, нахраниха матриала с грандиозният парад, изхарчиха един куп грешни пари, който е по- *** ще се напие от удоволствие при вида на безаналоговото руско джилязо, което за да върви без проблеми, бащицата уволни 20 генерала! А който е и малко умен, си задава простият въпрос, как победената страна осигурява десетина пъти по- добър и достоен живот за гражданите си. И като си отговори, отговорът е ***, колхозниците гласуват с краката си!

29

Анонимен

преди 7 години

До 32Стига с тоз кук мана от глупости. Това излезе от един ютуб канал и всички почнаха да го повтарят. Що сте толкова наивни не мога да разбера.

28

TPE3BEH

преди 7 години

Нема пари за керосин...

27

Анонимен

преди 7 години

Ние наистина си заслужаваме Борисов, Цецо, Цецка, цялата тази гадост която ни управлява и унижава от години. 9 Май е велик ден и трябва да се отдаде почит на милионите избити от Хитлер. Борисов е плазмодий заедно със слугите му, не следвайте поведението му, бъдете обективни. Има истор.събития които не трябва да се забравят защото се повтарят и потърпевшите сме ние, малките народи. Поведението на послец-слуга на Рапона поставя народа ни в графата "Най-*** и страхлив народ".Загубихме достойнство

26

Анонимен

преди 7 години

До 26Бахахаха и какво ще прави Европа при Русия бе :)))) хаха ох разсмя ме :))

25

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам каква им техниката на руснаците, ама си спомням преди известно време как американските войници на кораба Кук ли се казваше, се измпонапи.... и изпонаср.... като видяха отблизо руски бомбандировач. Това мисля, че е без коментар.

24

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ КЕ БЬДЕ А БЬЛГАРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА "ФАКТ" ЕВРОПА ПРОМЕНЯ ГЕНОФОНДА СИ "ФАКТ"

23

Анонимен

преди 7 години

А защо военнокосмическите им сили не са парадирали? И в космоса ли има лошо време?

22

до 7

преди 7 години

Ти си завършен ***! Дали въобще разбираш какво пишеш? Съмнявам се...

21

Анонимен

преди 7 години

До 25Хаха явно си пропуснал ония дръпнатите които бяха в строя отзад :) карай виждам че си падаш по бели стройни и красиви момечета :)

20

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 7 години

БЕЗДАРНА И ОТКРОВЕНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СТАЛИНИЗМА По-точно НА СЪВЕТСКИЯ СТАЛИНСКИ ФАШИЗЪМ ПОБРАТИМ НА ХИТЛЕРО-ФАШИЗМА > Ако ФАШИСТКИЯ СССР не беше ОБУЧИЛ ОФИЦЕРИТЕ НА ВЕРМАХТА нямаше изобщо да има боеспособна ГЕРМАНСКА НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РАБОТНИЧЕСКА АРМИЯ НА ДРУГАРЯ ГИТЛЕР ПАРТИЕН ДРУГАР НА ДРУГАРЯ СТАЛИН

19

до10

преди 7 години

Ами нашия парад не е ли дрънкане на тенекийки? Дори и цялата си въздушна мощ показахме. За какво? Нали за минали събития.

18

Берлин

преди 7 години

Миналата година непобедимият танк Армата блокира насред площада, а едно ПВО се самозапали. Това ми напонмя как УАЗ-ката, с която погребваха Кастро се повреди и някакви военни се наложи да бутат. :)))