49

браво, ГРОБ!

преди 7 години

ЗАГРОБИХТЕ БЪЛГАРИЯ НАЙ-СЕТНЕ!

48

до 58

преди 7 години

А защо тогава, когато Бойко пък е на власт заслугата за всичко е негова - той дава пари, той строи магистрали. Не мислиш ли че ползваш двоен стандарт.Политиката е и негативи, не е само рязане на ленти пред специално докарана с автобуси масовка, напоително отразявана от Тиквено-Прасешките медии.

47

1 лев при соца

преди 7 години

кутия цигари - 0.60 лвбилет за градски трабспорт - 0.06 лвбаничка - 0.10 лвбоза - 0.06 лвдве вафли Чайка - 0.18 лв

46

Анонимен

преди 7 години

И ако бяха дошли БСП на власт какво точно щеше де стане? Пак щеше да има увеличение но тогава коментарите щяха да са "додаха БСП и вече почнаха увеличенията" нали бе смешници :)

45

Анонимен

преди 7 години

Корнелия,това е шансът ти да свалиш Бойко Тиквата още преди да се е качил на трона.Не го пропускай.

44

Анонимен

преди 7 години

Българина както винаги е глупав за петима. За него управляващите (които в момента дори не управляват) са виновни за всичко в света. Хал хабер си нямате от икономика и пазари ама Бойко трябва да е виновен дори когато не е на власт :)

43

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаРадев е президент на България, а не собстеник на частните газовите компании които продават газта в България и дори не са българска собственост.

42

до 51

преди 7 години

Аре скривай се бе герберски плондер. При комунизма една баничка струваше 10 ст. И беше толкова голяма, че като ученик не можех да я изядам цялата. Като всичко в нея беше истинско. И сиренето и олиото. И никога не е била по-скъпа от един хляб, както сега.

41

Анонимен

преди 7 години

И аку си мислити, чи БКП нямаше да направи същуту, значи грешно мислити.

40

Само ГЕРБ

преди 7 години

Газов експерт:Увеличението на цената на природния газ е не само основателно, но и закъсняло, като трябваше да се случи по средата на отоплителния сезон. Потребителите ще свикнат постепенно с мисълта, че трябва да са по-внимателни, когато потребяват енергия за отопление, топла вода

39

Анонимен

преди 7 години

При комунистическия диктатор Тодот Живков по време на 45 годишната руска окупация на България и баничка и бозата бяха винаги лукс, и имаше опашки за тоалетна хартия и банани, но другарите от политбюро и активните борци криеха това от народа защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото!

38

азс

преди 7 години

обаче па иначе сме деверсифицирани.ще купуваме евтина руска газ с германска надценка.

37

Анонимен

преди 7 години

По принцип човекът е единственото животтно,което се спъва в един и същи камък два пъти.Но специално българинът може да го прави до безкрай.

36

Анонимен

преди 7 години

Как сте бе *** подръжници на ГЕРБ, тиквата почна ли да ви го набива. Само няма да се дърпате че повече ще боли.Не можеш да очакваш нищо добро от т.ъп.ац.и , това го показаха тези избори.Предателство към България е да гласуваш за ГЕРБ и БСП.

35

реалист

преди 7 години

Предупредих да мислите когато гласувате, за да не ревете, сега вече е късно. Недоволството няма да помогне. ГЕРБ обещаха, че няма да вдигат данъците, но не и друго. Има за връщане 16 мрд.

34

до 43

преди 7 години

Не, някой да обясни, как се трупа състояние от 2-3 млрд за 15-20 години.Или поне 100-200 млн.С ей тия две трудолюбиви ръце.

33

С.

преди 7 години

Като падаше толкова цената на газа, баничката някъде стана ли по-евтина?

32

Анонимен

преди 7 години

Хайде, сега някой баничар обясни, как 60 грама баничка струва един лев. Какви са разходите за една *** и лъжица извара. И колко струва газта за изпичане на една фурна. Само да не изкара, че с газта топи един тон руда:-)

31

Анонимен

преди 7 години

Ами как Путин ще ви продава евтина газ след като Плевнелиев при всяко отваряне на мръсната си помашка уста бълваше змии и гущери срещу Русия.Путин е патриот и има чест и достойнство, а не е безродник като вас.

30

bek

преди 7 години

Няма основание за паника. Другарят борисов обеща по-високи заплати и пенсии.