40

Анонимен

преди 7 години

До 65Ти ли ше ми е палиш страхлив мишок? Вие ако бхте толковя смело държавата никога нямаше да е в това положение. 25 год страх и сълзи....аре бегайте да говороте на бабите

39

какавида

преди 7 години

да ненавиждам циничното ви отношение със замазване на очите ,като унищожение на заводи,фабрики, изкоренено селско стопанство със унищожението на средната работническа класа ,прокудени да чиракуват и мият *** на запада ,със липсите на деца и внуци които бродят в света за по добро бъдище ,защото в собствената си държава го няма.,европарите са ограбени от хиляди сменещи се управяващи ,които оставиха да съществуват ,а не да живеет нашите маики и бащи ,ненавиждам ви още с геиските откачени евроцен

38

+++

преди 7 години

Както винаги, българина е много компетентен по всички теми.. по цял ден люпите семки иначе много ги разбирате нещата..

37

Анонимен

преди 7 години

62Дъртак ЦРУ е на САЩ, а САЩ са най-богатата и развита държава. Недей си прехяърля вината за дебелоте чичяци и селяни, които окрадаха държата докто всипки гледахте безупастно.Всв деуг да е виновен все ние нямаме вина всебвсе все..

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "ще подпалим цялата държава и пак ще сме в ЕС." Гледай да не ти подпалят *** като хохлите - утилизация на джънка по ЦРУшна рецепта.

35

Анонимен

преди 7 години

Еврохейове, в омразната ви Русия има метро в 1245 града. А в еврохейска България само в 1 - София, при това само с две линии, като втората недовършена.

34

Анонимен

преди 7 години

България в ЕС и циливизацията. Вас дъртите ви видяхме, какво ни оставихте. Мутри, социалисти, фалирали банки, нисък моралз расбит спорт.Няма нужда вече от вас вие сте страхливци, които 25 год само мрънкахте, а не се борихте!Сега се драпнете, защото ние не сме като вас,ще подпалим цялата държава и пак ще сме в ЕС.

33

Кантарджиев

преди 7 години

Има успели държави в ЕС и извън него. А ние в него и извън него сме същата работа. Просто матряла тука е такъв , какво да правиш.

32

Анонимен

преди 7 години

Вместо да търсят вината в гражданите, че не харесвали ЕС да седнат и да помислят защо лидерите в Брюксел изродиха хубавата идея! Така стана и с комунизма, повтаря се пак! И всичко е защото шепа самопровъзгласили се люде започват да се разпореждат - от краставиците до гейщините и мигрантите. Народите искат и собствено пространство, което постепенно им се отнема. Има много хубави неща, но не насилвайте морала и вярата на хората!!! Слезте на земята! Докато не са ви свалили гладните и ядните!

31

Анонимен

преди 7 години

Между другото 1944 Чърчил предложил на Сталин всеобхватно скопяване на немците.А Рузвелт много е настоявал на мастото на Берлин да насади американски райграс - без възвишение по-голямо от 0,5 инча.Сталин ги спаси тея кратуни.

30

Лелеее

преди 7 години

Представителя на Европа в България Юри Тавание е агент на ЦРУ,предадоха световните агенции!Става ли ясно сега от къде се управлява държавата и ЕС!

29

Анонимен

преди 7 години

Най-голямото метро (с 49 линии, на 12 нива и с 4128 спирки) е Московското метро, а те никога не са били в ЕС. Интересен ще ми е коментара на герберастките Мутропоклонници.

28

Опорник Точков

преди 7 години

ЕС е една гнила система, скоро ще фалира и ще се разпадне, тогава ние ще цъфнем и ще завържем.

27

До Анонимката 29

преди 7 години

Не са само субсидиите, които получаваме. Имаме достъп до европейските пазари без да плащаме мита. Иначе можем да си произвеждаме на воля колкото си искаме, но ако няма външни пазари за продукцията ще се самозадоволяваме и толкова. Освен това България плаща малко в сравнение с ползите.

26

Анонимен

преди 7 години

До Чефоти па, настаняваш се в неговата пещера и му национализираш с няколко лозунга мандрата, като го правиш техник по поддръжката

25

Анонимен

преди 7 години

До Кантарджиев гледай си кантарите , не е за твоя ум

24

Анонимен

преди 7 години

Земиииии : ))Станишев най-фобре знае хахахахаУтрепката днес гшасувал против свободния пазар с Канада. Обаче взема заплата от свободния пазар в ЕС!Това са червените популисти и лъжци. Лъжат ви, колко е лошо всичко докато грабаят от същото.

23

Анонимен

преди 7 години

Швабета НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА "видимо, судьба такая у немцев, в каждое столетие отгребать пизды по два-три раза..."-вижда се че съдбата на немците е такава , всяко столетие да отнасят кюттека по два-тири пъти...

22

Кантарджиев

преди 7 години

А колко милиарда влизат от гурбетчии работещи в ЕС?

21

Анонимен

преди 7 години

За Два мандата личната Сметка на Тиквата набъбна с 16 млрд, а България задлъжня с 38 млрд. Какъв е извода?