15

Анонимен

преди 7 години

Всичките тези с хуманитарния статут не са ли нелегално навлезли на българска територия през Турция? Не са ли престъпници, нарушили българската граница? Защо да им давме български паспорти и ЕГН? Че и още две години да ги храним? Да си живеят в лагерите, докато свърши войната или докато станат християни, ама истински, не като иранците в Германия, които масово стават християни за да не ги експулсират.

14

Анонимен

преди 7 години

До :) :) :)***, гледай си собствения сkапан живот, и не давай съвети на другите.

13

Нещо

преди 7 години

не разбирам.Стигнали са до Турция,процъфтяваща икономика,висок БВП,едноверци,защо не са останали там?

12

Кежон

преди 7 години

След всичките зулими на младите мъже "бежанци", нещата стигнаха до там, че всички бежанци са вече в кюпа, включително и истинските такива, които просто търсят мир. Но виновни за това са тези, които допуснаха куцо, кьораво и сакато да влезне в Европа, без оглед на това кой е, от къде е, има ли война в страната му и т.н.

11

Гюнай

преди 7 години

Да дойдат в Кърджа Алийско, тука мнозинството садобри хора, има много малко фашисти. Новото семействоще се чувства страхотно, да доведат и роднините си.

10

Анонимен

преди 7 години

Тук друго е странно - защо бягат в Европа, а не към някоя държава в арабския свят или в краен случай да си останат в Турция..... Да бягат в Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, ОАЕ, ...

9

Анонимен

преди 7 години

Защо хората бягат от Сирия? Защо преди САЩ да започнат да демократизират Сирия, нямаше бежанци?

8

:) :) :)

преди 7 години

Вместо да пишете "горките хора" и да псувате българите, поканете си тези диваци на гости. Знам, че го желаете, толерасти. Не бъдете скромни.

7

А Н Т И

преди 7 години

Плевнелиев да ги вземе.

6

Браво на хората!

преди 7 години

Много добре са реагирали. Сега им пускат семейство (въпреки, че не се знае и те колко християни са убили). Утре ще им докарат тероряги от Германия и Турция. Не разбрахте ли, че западняците искат да направят от България гето, в което да разпределят талибани? По качествените, които ще работят - в Западнала Европа, изнасилвачите, убийците и терористите - в България. Ама няма да им се получи !

5

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно са прави - населението няма ли право на глас, още повече са и данакоплатци! Да скършим рахатлъка на меркелица!

4

Анонимен

преди 7 години

Gorkite hora

3

ганчо

преди 7 години

по-точно....български ц..ъ..р..в..у..л!!!

2

бунчо

преди 7 години

ти пък си български ***!!!

1

иван

преди 7 години

шопски сееляни!!