17

smej

преди 7 години

Радев е старомоден соцкадър, а Плевнелиев беше аутист. Такива ще са президентите на държава, лишена от политика. Аматьори и празнодумци. Българска посредственост.

16

един там

преди 7 години

Господин все още действащия президент днес, неочаквано за мен, каза нещо, което много ми хареса! толкова дълго се ядосвах с енергийния си доставчик, без да знам, че мога да го сменя! Понеделник задължително отивам да го сменя!

15

БГ

преди 7 години

ТОЗИ НАИСТИНА НЕ РАЗБРА ,ЧЕ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,А САМО НА ТЕЗИ, КОИТО ГО ИЗДИГНАХА.5 ГОДИНИ ЗАПЛАТИ ИЗХАРЧЕНИ ПАРИ ОТ НАРОДА.

14

socialen

преди 7 години

За Плевнелиев беше избран с гласовете на едва, има-няма 25% или близо 1/4 от всички български избиратели. "Преднината" му беше в рамките на статистическата грешка, постигната с манипулации и изборни фалшификации.

13

ПОВЕЙ

преди 7 години

Да,той си тръгна сам,но кои бяха неговите избиратели. Караш кола избираш път,който не познаваш и кой е виновен ако се самоубиеш? -Разбира се шофьора е виновен,а не пътя. Както се избира пътя ,така се избират и политиците. По същия начин и добрия работодател избира своите служители.

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя завършен ***.т си е направо за освидетелстване добре ,че ще изчезне от ежедневието ни .

11

дядо Добри

преди 7 години

Аз мисля,че е просто един ***, облечен във власт.

10

САМУИЛ

преди 7 години

Еми как да мислим бе .ундьо? На 99,99% от нас родителите не са били щатни полит агитатори в Окр.комитет на БКП преди десети ноември 1989 г.,нито щатни комсомолски секретари,като тебе! Ние не сме предатели,а достойни хора,имаме чест и себеуважение.не предаваме идеалите на дедите и родителите си,на това възпитаваме и децата си!ТИ СИ ПРОДАЖНИК НА РОД И РОДИНА! ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!

9

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

СВЕТА Е ПЪЛЕН-----СЪС "СПАСИТЕЛИ" И "ОСВОБОДИТЕЛИ"......И СПАСЕНИЕ И ОСВОБОЖДЕНИЕ , ДЕБНЕ ОТ ВСЕКЪДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТУКА , РОСЕН Е НАПЪЛНО ПРАВ!!!!!!

8

Ники

преди 7 години

Този още малко и ще ми каже как да мисля.Най-ръководител в историята на България.

7

socialen

преди 7 години

Слава Богу, свърши се! Борисов и Цветанов го махнаха, защото Прокопиев го назначи за президент и защото дори и на тях им писна от постоянните му глупости и гафове.

6

Анонимен

преди 7 години

Добре де нали си каза там квот имаше да казва и си беше отишъл?

5

СТОЯН ГР.

преди 7 години

С НИЩО НЕ СИ ДОПРИНЕСЪЛ.

4

анонимен

преди 7 години

Путин и на снимка като види Плевнелиев започва да трепери от страх много се е стреснал от нашия бивш президент и има фобия от него направо е в паника.Молодец Росен браво на него така трябва да се действа/

3

Сс

преди 7 години

За радост бившия

2

Българин

преди 7 години

Вън и разследване. Арест за предателството

1

Анонимен

преди 7 години

И Тръмп идва от бизнеса. Там чувствата са стока.