49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49.Като крадат гербавите другари, разбира се, е много по-добре.

48

ivailo1403

преди 7 години

"Борисов подава оставка и..." Настъпва всенародна радост :)))

47

овце

преди 7 години

само незнам кде сте като има протести иначе много знаете краино време да се дигнем и да и да изпочупим парламента да го запалим беее беее овцеее

46

мнение

преди 7 години

Каквото и да става в народното събрание и президенството,според мен е най-важно народа на България да спре да обеднява и да се спре вдигането на цени и услуги.

45

Анонимен

преди 7 години

Когато човек умира смята, че света свършва. И за него действително е така. Но за останалите живи, пак ще има следващ ден, и пак ще има изгрев, и пак ще има пролет, и пак ще се раждат деца. Всичко на тоя свят е въпрос на гледна точка. За Бойко може би това е краят, апокалипсисът, ама за нас е ново начало, промяна и надежда. Дай боже този път да застанем зад човек, за който най-важното е България. Успех на Радев!

44

Анонимен

преди 7 години

Боцко беше истински мъж като полицай и поемеше отговорност обаче сега нали има власт и си прави каквото си иска с народа , плаши с оставки ала бала сърди се по битер от Хитлер

43

спонсор на МВР

преди 7 години

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

42

Анонимен

преди 7 години

до 39Муахахахахахахахахаха....Тиквата не си ли подаде оставката именно след като видя кръв по лицата на протестиращите 2012, бре късопаметен ***.от??? И самият той каза" не мога да гледам кръв по лицата на народа си, затова си подавам, оставката" или нещо от рода беше. Муахахааххаахахахахах...ка.вал!

41

Анонимен

преди 7 години

когото и да назначат за президент (защото това не са нормални избори), ще бъде с купени, продадени гласове и от хора, живеещи извън България или неплащащи и стотинка данък у нас. реално, това ще е господин или госпожа 'никой' за поне 5 милиона българи. нулева кампания, нулеви дебати и някакви изсипани парашутисти. посмешище.

40

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще спечелят дори повече проценти на изборите. Много хора от ГЕРБ сега гласуват на президентските за Радев, но на парламентарните ще си гласуват пак за ГЕРБ. Ама има и нещо друго, не може Бойко да не вижда, че Цецка е неизбираема, а се задават кризи в Европа, кризи в България, бежанци, брекзити, очаква се нов финансов балон да се спука, банки ще гърмят, защо ли Бойко издигна Цецка като имаше кандидатура които печелеха от раз.

39

:)

преди 7 години

Самолет МИГ 29 е унищожил ревяща тетка с фалшива дипома.Мутра от правителството вдигнала кръвно и е приета в болницата.

38

Анонимен

преди 7 години

Щом Борисов е решил да подава оставка, значи това е негово решение! Няма нужда Константинов да е на всяка манджа мерудия.

37

Българин

преди 7 години

поредния премиер окрал НАЦИЯТА - измъкнал се безнаказано ще има довечера !

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Ти май не разбираш разликата между бунт и протест. :D Това е забавното, тия по времето на Орешарски се мислеха за революционери, че целиха полицайте с шишета вода и скандираха, като им плащаха за това. Бунт означава бой, кръв и много мъртви хора, според зависи от победата. Или управляващите са обесени на площада или бунтовниците са мъртви на площада.

35

Анонимен

преди 7 години

Какво значи политическа криза?! Че политиците ще изпаднат в криза ли? Аз не съм против!

34

Можеби Гербер

преди 7 години

Рашките са като микроби населили се в сайта на Днес.бг! Генерала та генерала! Явно не са получавали заплата за изминалия месец октомври!

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25.Бойко трябва да бъде разследван и за това, което направи с Белене. Спря проекта под натиска на Хилари и американски сенатори. Само че АЕЦ Белене за същите пари, които загубихме при спирането му, можеше да бъде построен и вината за загубата на парите има ясен адрес. Когато вместо на интересите на България някой служи на чужди интереси, трябва да бъде разследван.

32

Анонимен

преди 7 години

Айде почва се с интригите.Много добре си спомняме как саботираше врвмвнното правителство, в което уж също не участваше. Реално те не успяха и не можеха да вземат никакви решвния, но до ден днешен се оправдава с тях.А нито един в затвора, а нищо променено към по-добро, вече два негови мандата. А напротив, още по-зле живеем,за сметка на тях

31

Анонимен

преди 7 години

до сега си имахме само генерал премиер, вече ще си имаме и генерал президент, абе станахме си генералска държава

30

Анонимен

преди 7 години

Боко иска да подаде оставка,защото знае,че по време на прецедателството на България в ЕС,ще се изложи като кифладжия