32

Левски

преди 7 години

"Народе????"На 13 ти минимум 65 % За Радев! МОЛЯ ВИ!

31

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ си направиха политическо харакири, сепуко, самоубийство с тази кандидатура. Струва ми се умишлено. Защо? Кой? Въпроси без отговор. А Цачева стана много активна след резултатите. Защо? Въпрос без отговор.

30

Румбо

преди 7 години

До АнонименВсъщност Радев най-вероятно е бил член на БКП,но сега НЕ е член на БСП.Обяснението е просто-след като е бил офицер преди 89-та година,няма как да не е бил член.Обаче след 90-та армията се води деполитизирана и НЯМА право да бъде член на каквато и да е формация!То не че съм умрял за него,ама нека не говорим глупости!

29

socialen

преди 7 години

И много хора ще излезнат да гласуват на 13.11 за леля ви Цаца, омаяни от харизмата на леля ви Цаца.

28

Анонимен

преди 7 години

Само колко и личи лицемерието и двуличието, когато говори как щял да работи за хората, чак сама не си вярва. Направо съм отвратен от тази жена

27

До 16

преди 7 години

Е, една билетопродавачка /фактуристка/нали стана посланичка в Люксембург.

26

Анонимен

преди 7 години

На кои млади Българи разчита?! :-) :-) Като точно тяхната политика ги изгони да се скитат немили недраги по света,за сметка на тотално размножаващи се ромуланци ,а сега за цвят афганци пакита и назнам кви си...

25

socialen

преди 7 години

Когато избирателната активност се повиши над 50% и неграмотния Борисов и тумбата му тиквочи от ПП ГЕРП почва да издиша. Сега превключиха пак на Турбопростотия с надеждата да отвратят хората да не гласуват, за да могат да спечелят пак 51% с помощта на малобройния си, нискообразован електорат от едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели.

24

Анонимен

преди 7 години

Цачева, ако всички които не отидоха, или не успяха да гласуват го направят на балотажа, ще загубиш не с 3, а с 13% разлика... на там отиват нещата

23

Патриот

преди 7 години

тетката идеално ще и пасва кондукторка в граския транспорт!

22

Некви Баби

преди 7 години

Ако искате тази баба да ви е лице, има да почакате още бая години докато ви се види девица.

21

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ГО ПОЗНАВАМ ПРЕДСТАВЯШЕ СЕ ЗА МОЙ СВАКО ПО ДЕВЕТА ЛИНИЯ ИЛИ ПОНЕ СЕ МИСЛЕШЕ ЗА ТАКЪВ, МОЛЯ ОТ КАРЛУКОВЦИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА.

20

(-_-)

преди 7 години

Да си взимаш Бойко чупакабрата и бегом марш на далече от власт и публичност преди да сте омазали всичко!

19

socialen

преди 7 години

Гледам по БНТ малката Тиква Дончев, който се поти и чуди кви простотии да изфабрикува пред нискообразования, полуграмотен, малоброен електорат на Борисов от бедни, провинциални, български пролетарии, за да замаже тоталния провал на неграмотния Борисов и на леля ви Цаца на тези избори.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Важното е, че в ромските махали всички гласуваха. Гласуваха за Цецка !

17

Румбо

преди 7 години

Ех,Цецке,Цецке,ако не бяха ци*ани и ту.ци и 20% нямаше да имаш!Което изглежда направо странно(на пръв поглед)-"проевропейската" партия да разчита на хора,които нямат нищо европейско в себе си!

16

Анонимен

преди 7 години

Радев не е бил член на БКП, но е член на БСП в момента, което е много, много по-лошо!

15

socialen

преди 7 години

Едно нещо не успях да разбера досега - Радев и той ли е бил член на БКП или само Цачева?

14

(-_-)

преди 7 години

Добре, че си ти Цецке, та да обясниш на хората за президентските правомощия.. Без тебе тоя народ направо загива! Ако това нещо спечели значи поне половината от гласовете ще са манипулирани.

13

Хаяско

преди 7 години

Добър вечер бабо Яго!