76

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Това не е "Адмирал Кузнецов" а крайцера "Владимир Мономах" потопен от японците край Цушима през 1905 год. Явно са го извадили от дъното и той отново гордо вее флага си из световните океани за прослава на великата си родина....

75

Анонимен

преди 7 години

До Анонименофициално имаше и протесна нота на американците по случая-------------Протестни ноти се пращат постоянно и по вскакви поводи.

74

Анонимен

преди 7 години

па ако си т.ъп като соропитешки бройлер такива ще ги приказваш- защо ревът краварите за пробивите в мрежите им нали са най-най- значи или лъжат или не са най-найзащо не видите че всичките американски ракети излитат в космоса с руски двигатели- или какво ще стане ако руснаците са п.одлеци като краварите и спратдоставката на титановите части за еарбъс и боинг или ако спрат газа за европа какви ще са последствията- видя се че са самодостатъчни и вчера в европа спряха да пеят за нови санкции

73

SS

преди 7 години

До АнонименМи що не идеш да прелетиш в района да видиш колко назад са.

72

Анонимен

преди 7 години

По долу се писа за атомни подводници .Коя "КУРСК" ли?

71

Анонимен

преди 7 години

До ОбективенПВО системите-там са ненадминати!--------------Поне 10 години назад са от Запада.

70

SS

преди 7 години

Сработила му е регенерацията и сега буха повече дизел да изгори саждите в катализатора, за това попушва така, иначе му няма нищо.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 67Русанаците имат система периметър............Американците имат система "Иджис" която доказано работи.

68

Анонимен

преди 7 години

Не е измишльотина Донбалд Кук,не е-официално имаше и протесна нота на американците по случая,официално кораба се изнесе по най бързия начин,а и официално според пентагона 25 военни са напуснали веднага в Румъния и то по данни на Пентагона,а по неофициални данни напусналите са много повече!Всъщност облитанията ги даваха и най подробно и по нашите медии!

67

анонимен

преди 7 години

Що вместо да пишете простотии не вземете да си направите истински,модерен,безпушечен самолетоносач.Айде милички започвайте,че да минете загубените руснаци.Вие умничките и красивичките направете нещо по добро и тогава се майтапете на чужд гръб.Работата е там,че освен да "усвоявате" парички от тук и там за друго не ставате.

66

Анонимен

преди 7 години

на това му се вика климатично оръжие

65

Жоре Трабанто

преди 7 години

А вътре дваесе чукчи ринат *** и фръгат в пещите......

64

Анонимен

преди 7 години

Наистина е "безаналогов" :))))))))))))))))))))))))))))

63

до 56

преди 7 години

До АнонименАми как няма да я е страх Европа бе? Всеки го е страх от откачалник с оръжие!Абе вие нормални ли сте, че се прехласвате по някви оръжия? Или сте виждали оръжие и сте гърмяли само на Плейстейшън?Явно трябва да върнат пак казармата, че да си начешат крастата някои недоносчета!

62

(-_-)

преди 7 години

Да, пуши все едно е на въглища, ама по-интересно е какво носи на борда..

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59;Брат,при евентуална война да не дава Госпоид,победители на дали ще има-и двете държави са свръх ядрени и няма как едната да нанесе удър по другата без да има възмездеие,пък и руснаците имат една система периметър се казва-гарантираща истрелване на всичките им ракети!

60

Шоп

преди 7 години

Нормалнол е в открито море да се понамокрят дървата и да пушат повече, не виждам какво толкова им се подигравате. Аз на село като запалим есенно време шумата, по същия начин дими.

59

Анонимен

преди 7 години

До 57Нали скоро пак минаваха близо да са пъчат ама този път имаше видео и американските моряци срояха на паубата и се смееха на руската просротия. Това с доналд кук беше най голямата измишльотина на руската "преса"

58

Mr STARBUCKS

преди 7 години

Или са стъкнали уджака, та греят вода, да си преплакнат мъду*ите, или са паднали санкциите, и са им раздали мясо,та правят барбекю.

57

Обективен

преди 7 години

Малко по-същество-на Русия силата винаги са били сухопътните войски,ракетните войски,ПВО системите-там са ненадминати!От скоро започнаха да си и обновяват и флота с нови подводници,кораби и тнт,на там като цяло не са им най-силните страни!И предвид географското разположение на Русия е нормално ВМС да е по-0слабо развит от другите родове войски>