60

Анонимен

преди 7 години

Дайте им още танкове , и ги галете по чутурите , щот македонския въпрос е чувствителна тема

59

Анонимен

преди 7 години

до 106Василев, провокаторите не мислят от чисто човешка гледна точка? По себе си ли съдииш?! Мдааа, прав си! Такива *** си изсипал в ефир ти лично през годините тук...че ти по нищо не се различаваш от тоя на снимката като мислене.

58

велика Македониj

преди 7 години

Бугарско е македонска провициj

57

Езиковед

преди 7 години

На горкия безродник само като му гледам думичките, които ползва, като "комплетно", и просто няма какво повече да му се злобиме :)) Смях им е държавата, фарс им е езикът, и човекът е една голяма карикатура. Няма смисъл да се занимаваме с такива герои от комикси, като тоя комплетен ***.

56

Анонимен

преди 7 години

Кога ще со вземем територията македония?

55

Провокация

преди 7 години

Това е явна провокация. Появило се е във фейбука ми, без да имам общо с дивия Миленко. Подготвено е с размах.

54

Нямат история

преди 7 години

До БългаркаЗащото нямат история! Не са имали държава, а са били част от България!

53

Анонимен

преди 7 години

Не не е цяла Македония "само" 3300 лайка има тази извергска постъпка.

52

Анонимен

преди 7 години

Василев, ***.от, тук не говорим за провокация, а от чисто човешка гледна точка. Как ще разбиваш плоча на загинали войници независимо за коя е предназначена? Ти си у.род в такъв случай! Все едно аз да разбия чешмите в нашия Балкан построени от турци, понеже ги мразя до дъното на костите си?

51

Анонимен

преди 7 години

Прави зулуми защото знае че ще му се размине. Защо не прави подобни акции срещу албански монументи? 00144

50

Каин

преди 7 години

Границата между България и Македония все едно ще падне и тогава Миленко ще се чувства както се е чувствал предателят на събранието на Оборище в свободната българска държава.

49

DreamTheater

преди 7 години

Българските разузнавателни служби трябва да накажат този "журналист".Недопустимо е да се поругава честта на загиналите български войници.

48

Не се поддавайте!

преди 7 години

Знаете ли, че стотици български граждани от Македония, осмелили се да упражнят правото си на глас на българските избори, са глобени от БЪЛГАРСКИЯ съд, защото някой ги е донесъл, че не са пребивавали в България нужния период от време, за да имат право на това? Понеже на българската граница не се води отчет кога са влизали и излизали, за доказателство се вземат данните на македонските гранични служби, които водят строга регистрация.Всичко е нарочно и по план, не се поддавайте!

47

Анонимен

преди 7 години

Тези македонщини ми дотегнаха. Видя се, че това са много надменни(надути пуяци), необразовани, невъзпитани и невежи хора. Нека да ги оставим на мира сами да си формират нещастието.

46

Внимавайте!

преди 7 години

Така настроиха сърби срещу хървати и обратно, че се изпобиха за славата на световните режисьори. Този път няма да успеят. Вечна памет на героите от Каймакчалан! А въпросният, да не казвам къф, че ме трият, вече е прокълнат от поколенията.

45

тТт

преди 7 години

До 10 години ще граничим с Турция, Гръция, АЛБАНИЯ, Сърбия и Румъния. Тогава този, същия, с потури и фесче ще руши християнските надгробни плочи на родителите си и дядовците си! "Народ, който не познава историята си, няма бъдеще"!

44

Калина

преди 7 години

Чакайте малко! Македонците какви са, това става малко махленска говорилня. По-важното е, че никъде не прочетох каква е реакцията на нашата държава!Може би защото са почивни дни и Външно е някъде наповънка!

43

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинДе са буташ в тарапаната. Видял Мемед патакламата и той иска да участва. Отиди да оплождаш албанки, да свършиш едно добро дело кат толкоз не те свърта.

42

Да видим

преди 7 години

Няма защо да се настройваме срещу всички в Македония заради смахнатия Миленко. Постъпката му точно това цели. Да видим обаче как ще я оцени македонското правителство. Сега трябва да покажат отношение.

41

Той

преди 7 години

Що е маке, все е ***... СМЪРТ ЗА ЦЯЛАТА ***!