79

Анонимен

преди 7 години

139, чудесно твърдение, но то с пълна сила важи и за САЩ. Даже искам да ти каже че само с първото условие и си добре навсякъде по света. Молим те, не изобретявай топлата вода с подобни изказвания.

78

Фейсбук

преди 7 години

Към 1 януари 2016 година Брутният вътрешен продукт на Русия е възлизал на 1,178 трилиона $, почти колкото на китайската провинция Гуандун 1,125 трилиона $.Гуандун е една от31 провинции на Китай, там живеят 108 милиона души.Цяла Русия и нейният фондов пазар в момента струва 276 милиарда долара, тоест, с 15% по-евтина от Facebook и 2,5 пъти по-евтина от Apple.През 2008 година "Газпром" струваше 365 милиарда, а Путин обеща, че стойността му ще достигне 1 трилион долара през 2014 година.

77

Анонимен

преди 7 години

Русия е единствената страна в света, в която официалната минимална работна заплата е по-ниска от официалния жизнен минимум. Съгласно Федеральный закон от 14.12.2015 376-ФЗ от 1 януари 2016 г. минималната работна заплата е 6204 рубли, което е около 150 лв. Официалният жизнен минимум според официалното постановление от 178/10.03.2016 , публикувано на сайта на руското правителство е 9452.В същия момент милиардерите и милионерите, приятели на Путин, плащат същият процент данък печалба, както и на

76

Анонимен

преди 7 години

В Русия е много хубаво ако не си руснак, а си западняк, имаш долари и си за малко. Което и от трите условия да не е изпълнено положението става трагично.

75

Анонимен

преди 7 години

130, все ми се струва че е по-нормално да си богат и застъпник за социална и правова държава като мен, отколкото пълен *** и застъпник на дивашкия капитализъм като теб. Май ще се окаже прав колегата, който твърди че *** ставате само за определени неща.

74

Анонимен

преди 7 години

Аре стига с тия глупости за това колко е лошо в Русия. Знаете ли сега къде е лошо??? В Германия. Разбира се из медиите се казва не повече от 10% от истината! Нонтам вече е ужасно! Ако не вярвате, разпитайте. Вече има достатъчно нашенци които се връщат от там. Ако не са убити или изнасилени, разбира се...

73

Анонимен

преди 7 години

Путин ще си плати за хилядите убити сирийски деца от руските бомбиГоспод всичко вижда!

72

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 131Писанията ти са абсолютно на нивото, което човек би очаквал от поддръжник на путин! Благодаря ти! Ти каза много повече от това, което аз бих успял.

71

Анонимен

преди 7 години

""Може би Нарва е следващата?" - с такива заглавия излизаха западните вестници през пролетта на 2014 г., веднага след присъединяването на Крим към Русия."И като драснем чертата след 2 години, Нарва оказа ли се следващата? Какво ни казва днешната действителност за адекватността на западните издания?

70

Анонимен

преди 7 години

В Русия е много хубаво, обаче всички кремълски велможи, начело с Путин, си пращат децата на запад

69

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 127Ооо, замислям се и напълно ти вярвам. Че кой от бившите партийни функционери сега не е по-добре отколкото през социализЪма. Нали това беше идеята на "прехода". Сам ли плати цената за това?

68

До 125

преди 7 години

Няма значение, просто за назидание.

67

Анонимен

преди 7 години

121,през всички времена съм бил достатъчно мъдър и независим и съм могъл да правя сравнения и разлика межди черно и бяло. В момента критикувам от позицията на човек който е десетки пъти по-добре финансово отколкото при социализма. Последното трябва да те накара да се замислиш сериозно.

66

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 124Те така или иначе със зор връзват по 2-3 процента:)))

65

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е и нашите неграждани да ги лишим от изборни права.

64

Анонимен

преди 7 години

116, благодаря че ни пожела да умрем, но като гледам от пожеланията ти се възползват предимно граждани на демократични западни държави, възползвайки се щедро от арабските терористични актове. Посткомунистическите някакси са по-незасегнати.

63

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 117При ссср стандартите никак не бяха двойни нали. Всички бяхме равни, ама някои бяха по- равни от другите. Не помниш ли? Или ти си бил от по-равните и сега милееш онова време пак да се върне?

62

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 115За последните 10 години съм пребивавал в повече от 60 държави. Бил съм и в русия :))))

61

Анонимен

преди 7 години

109, не ни цитирай дати и факти като папагал, а кажи нещо за двойните стандарти и привилегии. Или като няма къде да го прочетеш и трябва да се мисли вече не си толкова уверен. То не става само с цитиране и папкане. Трябва и акъл.

60

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 112Бъркаш пич, това не е демокрация а постсоциализъм. Във всички бивши соц кочини е така. Демокрация ще настъпи когато измрете. Дано е по-скоро!