71

Анонимен

преди 8 години

Какво да очакваш от долнопробния чалгар Трифонов и оная изметт покрай него, сценаристчетата...

70

hhh

преди 8 години

Слави може да е чалгар, мутра, *** или какъвто искате още го наречете, но поне прави нещо, а не е форумен войвода като всички тук. Кой от вас дето го плюете се опита да направи нещо срещу политическия произвол в страната? Седите пред компютрите и плюете по всичко и всички!!! Евала му правя на Слави, не подкрепям всичките му 6 въпроса за референдума, но специално за броя депутати, който Роската иска да махне, трябва да е там и тия кратуни трябва да се намалят поне наполовина!!!

69

SS

преди 8 години

До Анонимен 66Що да не може бе, ако не се манипулират изборите може много неща.На предишните избори кметските всичко беше манипулирано или поне там където има и най - малка възможност.

68

Анонимен

преди 8 години

Русофилистицитее мразят всеки, който отстоява интересите на България. Кутевските помиярии не могат да си намерят място...

67

Анонимен

преди 8 години

До изводитака е с всички"чисти"пари на богаташите-работили Мноого,абе колкото и да работиш,няма как да стане в тая държава,както ,ако си в някоя нормална,с нормална пазарна икономика!ама аде де,ожце си мислят,че сме..така и славчо,крал крал,къде пял..и така,те и другите от кукуто пяха,ама нито марта,нито камен са милионери..

66

въпрос

преди 8 години

А хрумвало ли ви е ,че Слави защитава точно олигархията - та в неговото предаване минаха всички ,които уж ще измитаме.Царя номер 2 .Даже по - противен щото всички го знаем .

65

я стига НПО глупости

преди 8 години

Е след тия излагации по света и у нас-вие какво искате бе--да му се радваме на Президенто...Е не става--уважението неможе да се наложи--то се заслужава с делата и постъпките............

64

sante_dog

преди 8 години

Аз не виждам къде е проблема, че е скъсал снимката на президента - може да е проява на лош вкус, недобри обноски и т.н. но какво общо имат СЕМ? За мен проява на лош вкус са и 90% от предаванията по българската телевизия (включително БНТ!). Защо не се намесят СЕМ там. В крайна сметка това е свободата на словото - човек да изрази свободно мнението си и Филип Станев е направил това по един леко просташки начин, но нищо повече.

63

Анонимен

преди 8 години

Защо нито един от този оФФФчи "народ",не се изправи да съди преЦедента за непрекъснатите му антинародни официално изразени брътвежи,засягащи националната сигурност на страната и поставящия под угрозата,да бъде въвлечена в унищожителна за нея война?!!!Какво по-голямо от това престъпление,ама оФФФчия народ си мълчи,или най-много някой да "побръмчи" по форумите?!Къде бяха оФФФцете,когато същия се уедини с турци и турски медии,но български такива не бяха допуснати?!Това ли ви е преЦедента?

62

Унуфри

преди 8 години

До: 64 Това, че Плевнелиев ходел по цял свят и говорил глупости е част от тъпата пропаганда на разни сайтчета и медийки срещу него. Гледам, че сериозно си клъвнал по тази простотия, а ако те питам за конкретни примери, ще направиш вятър с миглите си от мигане и чудене.Давам ти обратния пример. Потърси участието на Плевнелиев в CNN и ми кажи кой друг президент може да представи България по този начин на перфектен английски? И това е само 1 от качествата му.

61

Ааааа

преди 8 години

"Бързо забравихте Чехословакия и скалистите планини."Така е, българският народ е известен с това, че помни около 30 минути. Затова една и съща грешка се повтаря хиляди пъти. Нищо, да живее Плевнята, най-великият президент на Маймуноландия.

60

Анонимен

преди 8 години

С поведението си, с приказките си това изчадие президента пес години плюе и храчи по България, но това го търпиме. Още в началото, когато го видяхме какви ги върши трябваше да бъде обесен надолу с главата и да виси една година за назидание на следващите президенти. Сега каквото и да направи някой вече е късно. Той успя да ссипе всичко българско, до което се докосна.

59

изводи

преди 8 години

Не става дума за референдума и за отвратителната политическа класа съставена от синьо червени сталинисти и доносници на ДС. Става дума ,че Трифонов е доказан мафиот със свое шоу предаване .Някой пита ли го за офшорките .Колкото и да си пял това е БГ .Не си Аеросмит,нито Металика,няма как да си спечелил от концерти в БГ стотици милиони левове.

58

Анонимен

преди 8 години

МАЙ пак се връщаме към култа на личността--и какво като е Плевенлиев.Те така защитаваха и Бай Тошо....Нещо ми намирисва на тоталитаризъм..Значи ако скъсаш снимката на някой друг-не е проблем...АМА на Плювню не може--......Ааааааа та това е тиранизъм и тоталитаризъм.

57

кирил

преди 8 години

Тия са като Шиниъд О'Конър когато Валентина Хасан е като Марая Кери.

56

Анонимен

преди 8 години

Тези се взеха много насериозно, 700000 стояли зад тях. Стоят зад някои от въпросите на референдума, не зад тях. За президента са гласували доста повече. Смешно е да гледаш как тези момченца подскачат и се виждат вече в голямата политика.

55

Анонимен

преди 8 години

абе на вас само Русия ви е в устите, и все тя ви е виновна. Има си конституция и тя трябва да се спазва. И след като от Герб и мнозинството я погазиха и пуснаха референдума на тия *** горе, се наложи все пак някой да се намеси в случая - Росен Плевнелиев! Да скъсаш чиято и да е снимка е грозен акт, а на президента на собствената ти родина и то в национален ефир е варващина!

54

Striker

преди 8 години

Aaa, този певдо-патриот, чалгар и мутрафон някой изобщо гледа ли го? Не гледам БГ телевизия и се учудих, че изобщо още го дават. Какво се чуди СЕМ, от такова предаване - такива простотии.

53

Анонимен

преди 8 години

Референдум за всичко.

52

Anonymous

преди 8 години

ОК, аз ли пропускам нещо, или да спазиш закона в България вече е събитие, достпйно да ти скъсат снимката? Какъв им е проблема в това "шоу", че ще се произнесе конституционния съд? Или са потресени, че не са над закона?З