109

Иван Алексеевич

преди 8 години

До vse edno: "Бе те цените са си в рупли, ама СТОКИТЕ са внос в EUR или USD."Този проблем отдавна е решен. Повечето "вносни" стоки се произвеждат в Русия от западни компании. Така избягват високите мита. Освен това качеството на производство е съобразено с руските стандарти и там не могат да си пробутват ***, които ви ги пробутват на вас в ЕС - особено в колонии като България, където няма никакъв качествен контрол - нула!

108

Анонимен

преди 8 години

Абе тоа путин една Украйна не смее да нападне като хората ами си праща спецназа само а за Турция не е дорасъл още, ще има да ги трепи турците с чушки и домати и без руснаци по турските курорти докато му падне рейтинга, т.е. никога :-)

107

Боби

преди 8 години

До Анонимен 110Ф-15 и Ф-16 са наистина Качествени самолети с много възможности но те са и БУТИКОВИ изделия. Почне ли война не могат да се разсредоточат на резервни летища освен ако последните не са напълно оборудвани. СССР/Руската техника с малки изключения може да се базира и на летища с тревно покритие (МиГ-29 , Су-25) или част от път (Су-27, Су-24, Су-34, Су-30, Су-35)

106

vse edno:

преди 8 години

До Иван Алексеевич: Ти сериозно ли? Гледай руска телевизия да видиш мизерията им....не може да има толкоз късогледи и тесногръди хора...

105

Иван Алексеевич

преди 8 години

До 118: "Мина онова време, когато Русия побеждаваше с много жертви и многочислена войска!"Прав си. Сега Русия може да победи без нито една жертва. Без дори да напуска територията си!

104

Анонимен

преди 8 години

До УРАААААААААААДа не си болен от CПИH бе, та толкова искаш да yмpeш? И с кво ще свалиш мечтаните от теб ковчези? Ти не знаеш от кой край се държи пужшката - за смях на гаргите войник не си ходил, сигурно спиш с розова пижамка. Ха, ха! А кoвчerът не ти мърда.

103

Анонимен

преди 8 години

Бе те цените са си в рупли, ама СТОКИТЕ са внос в EUR или USD.Импортозамещението ич го нема....освен при палмото масло де. :))))

102

vse edno:

преди 8 години

До Българин: Помним...както помним, че от 1883 до 1886 България е трябвало да плаща по 6 милиона златни рубли - чудовищна сума по онова време - разходи на царска Русия за провеждане на военните действия на територията на България. И когато Антим I казва на Дондуков-Корсаков : "Благодарим за туй, че ни освободихте, но кой ли сега ще ни освободи от вас..." е бил заплашен с гонение...и Стамболов като отказва да плаща повече, руснаците и него го погват....

101

Пешко

преди 8 години

До Бобиимето на съответната война е в зависимост кой я започва. Напр. Сръбско-българска война

100

КУРсът USD/RUB

преди 8 години

Боли ги руснаците за курса на долара. В Русия цените са си в рубли и хората живеят в пъти по-добре, отколкото в България - въпреки санкциите.

99

Боби

преди 8 години

До Анонимен 107Всяка нация слага своето или на съюзника си наименование пред противникаРуско - Турска ВойнаБългаро - Сръбска ВойнаМежду съюзническа Война България срещу Турция, Сърбия, Албания и ГърцияБългаро Руски сражения през Първата Световна ВойнаБългаро Руско несанкционирано побратимяване на войски Първа Световна Война

98

Анонимен

преди 8 години

До "цру 1974"Нормално, заграбеното трябва да се върне. Който не знае, да погледне по-стари карти. А ятаганаджиите да се върнат откъдето са дошли, при "тюркоманите". А не да продават салтанати в Константинопол и да превръщат един древен, цивилизован, просветен град в пристан на средновековна азиатска тъмнина и бypkи.

97

Анонимен

преди 8 години

Нагоре и нагоре върви...ама само курсът USD/RUB :))))))

96

Иван Алексеевич

преди 8 години

Путин вече 15 години "съсипва" Русия, а тя все нагоре и нагоре върви. Странна работа сте това психо-десните... С какво ви хранят? Какво пушите?

95

Мустафа Атакюрд

преди 8 години

Путин съсипа Русия икономически и политически. Иска да я съсипе и с война..

94

Анонимен

преди 8 години

Хаххах, спокойно, война няма да има, поне не и с чувствително по-голям интензитет от сегашния. Вътре в турция обаче нещата ще загрубеят много, за всички - туци, кюрди, светска власт, умерени ислямисти и т.н. Турця трябва да се пречисти и да се върне към светското начало, въпросът обаче е в даването на автономия на кюрдите, а по-късно и независимост.

93

Али Чауш

преди 8 години

А вие помните ли как проруските сепаратисти на Шипка воюваха срещу законната власт на Османската империя? Неблагодарници! Султана ви хранеше а вие му забихте нож в гърба!

92

Боби

преди 8 години

До ceci_ 106Все пак трябва и на другите направления да има защита за това изобщо не смятам самолетите МиГ-29 и по-старите версии на семейството Су-27Ако се усетихте никой не смята УДАРНИ САМОЛЕТИ само такива за завоюване на превъзходство във въздуха.

91

Анонимен

преди 8 години

"Казват,че в Константинопол и на Босфора нямало достатъчно тополи.ердоган и даватоглу решили проблема като изпратили военни в Сирия.В отговор получили няколко Топол-и М-размери и оттогава Константинопол е селце,а Босфора е по-широк,Черно Море е по плитко,а Бяло море си дойде до България."

90

Анонимен

преди 8 години

Наистина не знам какви са тези военни експерти, които мислят Ф-15 и Ф-16 са качествени самолети :) Това са едни остарели летящи чайници. Едно ПВО от средна класа ще ги свали всичките.