13

Неутралист

преди 8 години

Росенчо вярно е малко неадекватен, не става за президент. То по принцип от тази длъжност няма никаква полза, само харчи народна пара.

12

Анонимен

преди 8 години

Този красавец не е ли време да си ходи

11

Анонимен

преди 8 години

Ей. *** народ слаба държава. Кой ще ни брани от джихадистите, Нато ли?

10

Ali Kemal

преди 8 години

Rosko ,Roskoooooo na dve magareta slamata nemojesh da razdelish,kak te izbrahme mi e oshte chudno

9

НИМ

преди 8 години

Тези руснаци що не се стегнат и да помогнат на света като сгазят ИДИЛ. А с българите се занимават.Ние имаме други проблеми .Дали Литекс трябва да е ЦСКА .Дали да опраскаме някоя съдийка ,дали да задържиме пингвина за постоянно .Ние с международни теми не се занимаваме освен ако не е наркотрафик ,проституция и канали за антики!

8

ha ha

преди 8 години

С две думи ни е казала "разкарайте го тези некадърник, само Ви излага като нация"

7

Анонимен

преди 8 години

"Старши партньори", както ги нарича самият Плевнелиев, биха могли да му обясни разликата между неутрално въздушно пространство над Черно море и въздушното пространство на Република България, което руските СИЛИ, разбира се, не е нарушена и нарушават не се събират. Надяваме се, че занапред политик, който сега е президент на страната, чиито свързват с нас вековните връзки на приятелство, въздържайте се от високите етажи на бездоказательных обвинения, че той не ще се зарази параноя своите избиратели, които в повечето все още изпитват уважение към Русия", обясни Захарова.

6

Анонимен

преди 8 години

Мария Захарова е дал урок по география президента на България

5

Анонимен

преди 8 години

Много точно е посочено всичко. Аз смятам обаче, че Росен до голяма степен се дъни заради полуграмотните си съветници. Явно тези хора са много зле с текущата световна информация. Спомнете си издънката при едно новогодишно обръщение, където имаше някакви фотоси на Колорадо ако се не лъжа. Да си провери антуража и да ги стегне малко, само да се папкат големи заплати е лесно.

4

ХХХ

преди 8 години

Плевньо освен да ни вкара в беля друго няма да стори !

3

Българин

преди 8 години

Плевнелиев не става за президент и го доказва всеки ден. Не може президент да си избива комплексите от миналото за това, че като е работил в Германия са го изнасилили двама руснака, просто защото изглежда женствено. Не може заради това да си развалим отношенията с братска Русия.

2

koci

преди 8 години

goliamo i absolutno BRAVO !!

1

преди 8 години

Да си подава оставката Росен , не става за български президент , виж за американски пРЕЗИДЕНТ става .