55

до 93

преди 8 години

Къде прочете , че са били притив Русия?. Да не са случайно тибго спуснали от клуба на седерастката помия.

54

стоев

преди 8 години

РУСИЯ ДА БЪДЕ ИЗМЪКНАТА ОТ АЗИЯ И ДА СЕ ПРАТИ В КИТАЙ! !!!! ХА. ХА.ХА, НЕЩАСТНИЦИ ПЪРВОБИТНИ! !!!!!!

53

Стоян

преди 8 години

Пак ли ще ни освобожават?

52

Анонимен

преди 8 години

Когато от "толерантния" ЕС(Империята на Глупаците) ни натресат 500000 араби, сами ще се молим на руснаците да дойдат, но няма да стане.

51

Анонимен

преди 8 години

Ей не си представях, че има чак толкова прости българи, чакали милите Русия отново да ги освобождавала. Мале, мале

50

f

преди 8 години

Няма по-долни от руснаците и техните български шпиони! Да умрете дано долни руснаци, миризливи

49

Анонимен

преди 8 години

Противни средновековни руски феодали!Малко ли са ви крепостните селяни в Русия?Ама така е ...щом има още кой да гласува за Атака и другите проруски предатели.финансирани от фашист 1 в света ще имат и основание да си мислят,че могат да ни върнат в мрака.Добре че повечето от нас вече не могат да бъдат зомбирани.Бягайте далеч от руската напаст!

48

турция

преди 8 години

До 5555като е толкова велика защо драпа за ес ?? добре , че навремето тъпите западняци си изнесоха там производството за да не умрат от глад турците . сега кюрдите като си спретнат една автономия и гледай какво става

47

Варианти

преди 8 години

ВАРИАНТ 1 - Русия член на ЕС, ако ЕС се разпадне - здрав съюз между Русия и Германия и ние с тях.ВАРИАНТ 2 - Ако Русия си върне позициите на Балканите, да си поставим висока цена и да я отстояваме:- Русия да признае нашето средновековно културно и политическо надмощие;- да получаваме солидни бонуси и изкупуване на продукцията ни, но с икономика на световно ниво;- гарантиране на висок стандарт, като западния;- изселване на ромите в Сибир;- Константинопол - международен град извън Турция.

46

Bolt Thrower

преди 8 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския

45

бай Иван

преди 8 години

аз разлика между олигарх и корпорация не виждам.

44

Анонимен

преди 8 години

България ще се оправи тогава когато населението и разбере, че нито на САЩ нито на Русия им пука за нас. Ние трябва да следваме единствено собствените си интереси и да не бъдем поклоници на тези държави

43

и какво казва

преди 8 години

До Анонименза мнението ти самсунг на нокия ? къде остана мощната финландска фирма ? а мощните телефункен , филипс...

42

до 33

преди 8 години

До Аз МалдивТози експерд със своите провокативни бредни е специално и хитро подбран, за да предизвика негативната реакция на неизкушения български читател. Путин даже в собствената си стана не прави нищо, което народа му не желае.

41

Анонимен

преди 8 години

Няма по-долна *** от Брюкселските чиновници анексират си държави и им казват да направят четворно задно салто за шепа асвалт. или загробващи нови заеми

40

Анонимен

преди 8 години

Запомнете ЕДНО, братя българи: САЩ никога не защитават своите ПУДЕЛИ, защото: " Америка няма приятели, Америка има само интереси"!

39

сова

преди 8 години

Когато Хитлер поискал от цар Борис да прати български войски на източния фронт, царя отговорил- ще пратя но бъди сигурен че ще минат на страна та на русите заедно с военния оркестър.

38

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Де ги изнамира *** тези...анализатори.Не че не е...лошо ако стане;Русия да си върне Одеска област,след това и останалите близки Балкански области.Виждам как *** през глава по боковите магистрали...устремно атакуват западните ни граници с джипове и кемпери и задръстват КПП-тата за да се спрат в сърцето на стара Европа,я Бавария,а Андалузия,я Сан Тропе,я Аризона(пардон,туй май беше в Америка).Ами да почват от сега;каквото ***...пророкува,става.

37

Анкъл Бен

преди 8 години

Предлагам Американците и европейците да си позасилят малко позициите, може американски базички - повечко, че нещо много лекинко го дават тук..

36

Анонимен

преди 8 години

до ардаПрав си, ще се раздели до Босфора, *** *** ви *** н га лори см ър дели!!!