18

Анонимен

преди 8 години

Той е категоричен, че не пишел под диктовка и се тревожел за поколението, което расте в България. "И се тревожа - за България, за младото поколение...."Аман бе, братко, от разтревожени личности за България! Вече повече от 25 години се тревожите...

17

Анонимен

преди 8 години

Сашо Йорданов при Сашо Божков!

16

Одисей 1

преди 8 години

21 И Кърджали е населен с турци поне колкото са руснаците в Крим , това значи ли че Ердоган трябва да изпрати зелените човечета да организират Референдум там за присъединяване към Турция Мислете малко , Путин атакува статуквото установено след края на най-опустошителната война в Европа , ами ако всяка страна започне да постъпва като Русия

15

18

преди 8 години

Крим е населен с руснаци, те искат да са в границите на Русия. Какви окупатори те гонят, какви пет лева ?

14

Анонимен

преди 8 години

Този *** е хиляда пъти по-неизвестен от това талантливо детенце!А той-неизвестен литератор, некадърен дипломат, сложен защото за нищо друго не го бива. Разсипник на селското стопанство. Да гори в Ада!

13

:(

преди 8 години

Като си помисля, че съм вярвал в "Синята идея" и т.н. подобни глупости. Срам ме е !А този идиоt Йорданов е срам за човешкия род.

12

Одисей 1

преди 8 години

Не е прав , таланта върви заедно с достойнството , разбира се не можем да искаме от едно дете да е запознато с международното положение , но то има родители , не случайно до 18 годишна възраст по закон те са настойниците на това дете . Момента е изключително неподходящ за такова участие , защото то легитимира една политика която води включително и до смъртта на деца на нейните години .Прав е Сашо Йорданов , напълно прав а новото поколение , ако не е информирано и не си е извадило поука от ми

11

Крася

преди 8 години

Голямо БРАВО на автора на статията. Все още има здраво мислещи хора в тази държава и слава Богу, защото журналистите в днешно време се превърнаха в гъзоблизци на политиците.

10

Анонимен

преди 8 години

сашко йорданов е един профан и ***! Просто си показва психо диагнозата!

9

Анонимен

преди 8 години

*** *** къде го е писал тоя призив.Много долно човече е , да го знаете.

8

4км

преди 8 години

Не разбрахте ли , бе ? според Иво Минджев Крисия е агент на КГБ !

7

АК-47

преди 8 години

Ей, такова изтрещяване, този г-н Йорданов да си седи у дома и да не дава такива негативни изявления. Като беше във властта, що не оправи България, бе, демократ с демократ. Да ви пик..я на днешната демокрация. Загробихте България, акъл ще ми дава. Ще има да дишаш много прах след Путин, с малкия му пръст не можеш да сравниш. Ще ми намесва и децата с гадното си мислене. Лицемери гадни..., аз се тревожа за децата, около който се намесват подобни чичковци с отвратителни политически изказвания.

6

Касапин

преди 8 години

Неизбежните промени предполагат конфискация и затвор за фигурантите на така нареченият преход. Добре е, че показват и на новите граждани на България колко им е умственият багаж.

5

Пораснало дете

преди 8 години

Защо трябва да обременяваме децата с политическите проблеми на съвременния свят !? Нека да ги оставим да изживеят радостта от детството и от успехите които са постигнали . Ще дойде времето да усетят последствията от глупостта на този или онзи политик .А , А.Йорданов дали на възрастта на Крисия се е интересувал от политика !!!???

4

ноби

преди 8 години

мазната *** да се радва, че не е в затвора, където му е мястото

3

Nobody

преди 8 години

И тоя изпълзя от нафталина....

2

Злати

преди 8 години

Браво, наистина добра статия!А тоя Г-н Анонимник Йорданов, може да вземе да се гръмне.

1

...

преди 8 години

Ще бъде попска яхнияС картофи лук и кайма...