76

Анонимен

преди 8 години

а бе оставето го този гей разбира той кой е заплаха и кой не

75

Горублянско Ханче

преди 8 години

Комунизи, вие сте жалко подобие на хора и антибългари! Не заслужавате въздуха на нашата родина! Трябва да ви се отнеме българското гражданство и Путин да си ви товари на большой грузовик и да си ви прибира в Рашата!

74

Kostadinova

преди 8 години

До група ВГ-патриотиНе разбрах какви патриоти, ха-ха

73

Анонимен

преди 8 години

Ало земята вика Митофф.Ти на коя планета си бе човече ?Ти въобще правиш ли връзка с мисловния си орган?Като гледам си дал на късо,и така се е усмърдяло на хамерикански пръчове че чак в България замириса.

72

Анонимен

преди 8 години

Селският тарикат Борисов,е достатъчно интуитивен,за да знае ,че тези изявления му вредят много,като имидж и още повече вредят на държавата(за което не му пука),само,че краварите така са го стиснали за топките,че е готов да им даде отверстието си южно откъм гърба,пита се, докога ,ще гласуваме за такива зависими марионетки,предаващи националния интерес само ,като им скръцнат със зъби

71

Анонимен

преди 8 години

Слава на великия руски народ, слава!

70

Гьоко

преди 8 години

Всеки съветски *** сега да се изреди да коментира под статията за да си изкара дневницата от 100 копейки! ;))

69

Анонимен

преди 8 години

Ало, американците! Вземете си това недоразумение Митов, че с постоянните си тъпотии ви прави лоша реклама. В знак на добра воля ви даваме и онова нещо наречено български президент. Халал да ви са, ще ви дадем и някой лев като обезщетение за нанесените от тях вреди.

68

American boy

преди 8 години

Браво! Достойният министър! Такива хора са нужни на НАТО-вска, Европейска България! Крайно време е кремълския вожд да проумее, че не може да командва в нашата страна, колкото и да му се иска и колкото и мангизи да хвърля за агентурата си от хемороиди в България!!!!!

67

Анонимен

преди 8 години

С изказванията на този *** можем да си навлечем само ядове...............Какви ядове ще си навлечеш повече от тези които вече имаш, бе *** ... ?Поне си ги заслужаваш !

66

Анонимен

преди 8 години

МОЛЯЯЯЯ? Господине Вие преди да кажете нещо добре ли помислихте?Та Вие сте министър!Поне за сега.

65

Анонимен

преди 8 години

Да го Митов . Гърците показаха какво е ЕС . Гадни и долни капиталисти , който само искат да командват слава на Россия + ПУТИН

64

Анонимен

преди 8 години

За пореден път се убеждавам, че това същество на снимката е психично болно и е от третия пол и няма никаква връзка с действителността. Такива национални предатели и продажници трябва да се осъдят от народен съд до живот, най-кмалко.........

63

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Митов митов, да не очакваш че Русия ще влезне някой ден в ЕС и ще разреши гей-браковете и ще направи американски бази и дотогава докато не стане нормален пудел като нас ние ще и се дървим????

62

Анонимен

преди 8 години

Боко, спри да назначаваш по- прости от себе си и сложи някой дето ще представлява България по достоен начин пред света, тикво простаа тииии!

61

Анонимен

преди 8 години

Митоф, вземи се гръмни, ще си спестиш мъките! То бива, то може, ама такава безпрецедентна идиотщина катотвоята, не бива!

60

ОО

преди 8 години

До АнонименОЩЕ ЕДИН ***

59

Анонимен

преди 8 години

Поредния продажен *** в правителството на безхаберниците!Какви санкции ,бе ***?Идва зима и без ток и газ сме умрели.Половината хотели са празни като кратуната на Винету.Кой ги слага такива мишоци и кой го прати този мушморок да му берем срамовете?

58

Венелин

преди 8 години

Само не разбирам, как министър председателят ще иска компенсации за загуби от санкциите, когато външният министър иска санкции? Или ще има пак комедийно шоу из Европа, или всичко беше за заблуда на и без друго заблудения електорат.

57

АА

преди 8 години

БРАВО НА РУСИЯ НЕКА ДА ИМАТ СТРАХ ВСИЧКИ А ТОЗИ С МАЗНА КОСА ИДИОТЧЕ АМЕРИКАНСКО ДРУГО НЕ ЗНАЕ ОСВЕН ДА ХАРЧИ ПАРИ НА РБ КОЙ ГО ПРАЩА В США