78

До 110

преди 9 години

Ти изглежда си от платените.Вероятно пишеш от IP адрес осигурен от Сорос и ти плащат да дразниш във форума?Не виждам друго обяснение, след като ти е писнало от писаното от другите, но продължаваш да стоиш тука и да си пускаш отровата.

77

ЕС

преди 9 години

До шансще го направим но Първо затриваме русия САЩ са приятели

76

Анонимен

преди 9 години

До яй но не и рашистите

75

до 120 от славянин

преди 9 години

Какво е заглавието на този холивудски филм!?

74

Анонимен

преди 9 години

"Вашингтон таймс": Русия готви пролетна офанзива в УкрайнаЗападът е в отбранителна позиция пред атаките на Кремъл.-САЩ, Англия, Франция, Германия и други техни сателити се занимава само с това - да напада беззащитни страни, та да им натрапи криворазбраната си думокрация. Всъщност, това е само повод, за да им ограби природните богатства, да им отнеме националния суверенитет и да ги превърне в свои прислужници.Обама направи 5 войни!

73

Владимир Улянов

преди 9 години

НФБ, Всъщност фактът е, че 3 165 965 мрънкащи и молещи се на американските власти руснаци са минали през процедурата за американско натурализиране. И сега благославят Бога, че са се отървали от руската сатрапия. :-)

72

яй

преди 9 години

Русофилите все пак по-безопасни, отколкото ксенофобите

71

до 104 от славянин

преди 9 години

Такова преброяване с точност до един човек в САЩ не може да се направи, там всички се водят американци и как ли са установили бройката на руснаците до единица!?

70

Анонимен

преди 9 години

Путин явно смята Хитлер за свой идол. Накрая ще свърши като него. Или ще бъде изправен пред съда на народите в Киев. И пак САЩ ще изправят от пепелищата поредната съсипана от война държава. Това поне е надежда за Русия.

69

Патриот

преди 9 години

*** не съдете за другите хора по вас ,не ние сме на щат на разни НОП-та!

68

славянин

преди 9 години

Такава ''обективна'' статия като тази чупи всички рекорди по ''обективност''! Хубавото е че на тези атлантически наглеци все по-малко хора по Земята им вярват!

67

Анонимен

преди 9 години

Направете нещо по въпроса , вижда се от коментирите че пишат един двама най вероятно платени проруски *** и понеже има възможност да се пише с различно име хората остават с впечатление че много народ е за ушанките .Направете го едно IP едно име както е в другите сайтове и регистрация , аман от ***.

66

славянин

преди 9 години

!!!???

65

Патриот

преди 9 години

Американската пропаганда може да накара дори и северно корейска новинарска емисия да се изчерви от срам!

64

нема

преди 9 години

Всичко е възможно, земята вече поизсъхва и танките няма да затъват. Става дума за цената, с коята е согласна Русия. Имам предвид, колко тя е готова да загуби хора и пари.

63

Анонимен

преди 9 години

Сатаната САЩ лъже най-нагло. Самите те искат да вкарат Русия във война ,но те да стоят отзад да подклаждат огъня, да дават оръжие,но войната да водят източноевропейските роби от колониите. Няма да стане кравари ще обърнем войната срещу вас.

62

Владимир Улянов

преди 9 години

Съгласно преброяването от 2006 в САЩ живеят 3 165 965 руснаци. Въпрос: Колко американци живеят в Русия? :-)

61

Кузма

преди 9 години

Украинците са един чудесен народ - весели, работливи, природно интелигентни и с чувство за хумор. И най-вече нямат проблема на руснаците с алкохолизма.

60

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

ПО-ДОЛНОПРОБНА И МАНИПУЛАТИВНА СТАТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ . А БЕ ЗАПАДНИ *** ,ЗАЩО ОБРЪЩАТЕ НЕЩАТА ТОЧНО НАОБРАТНО ? КОЙ ИЗПРАЩА В УКРАЙНА ВОЕННА ТЕХНИКА И СЪВЕТНИЦИ ? АМИ НАЛИ РУСИЯ ,АКО ИСКАШЕ ДА РЕШИ ПО ВОЕНЕН ПЪТ НЕЩАТА -НЯМАШЕ ДА СЕ СЪГЛАСЯВА НА ТЕЗИ ПРИМИРИЯ ,ЗАЩОТО УКРИТЕ БЯХА ПРЕД РАЗБИВАНЕ -МНОГО Е ПРОСТО ! ОСВЕН ТОВА АКО РЕШИ ДА СЕ НАМЕСИ СЕРИОЗНО ,-ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ЩЕ СТИГНАТ НЕ САМО ДО ХАРКОВ ,НО И ДО ПОЛСКАТА ГРАНИЦА ...ТО БИВА ГНУСНА ПРОПАГАНДА ,АМА ЧАК ТОЛКОВА !

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен86 при положение 4е Германия МОЖЕ да строй 200 танка на месец без да си дава зор не се притеснявай 4е ще останат с 225 танка Проблема идва от това 4е танковете трябва някой да ги кара и създаването на нови бригади се пак в момента бундесвера е орязан на 230000 души за справка русия е с 1000000 така4е няма сериозен повод за притеснение