36

Анонимен

преди 9 години

ЕС се стяга за пропагандна война с РусияЗадачата е да се коригира дезинформацията и да се проверяват фактите.-------Поредната пропагандаторска бомба ни хвърлят на главите...Ако наистина искат да се коригира дезинформацията, не биха се готвили за пропагандна война. Просто щяха да спрат да лъжат и мажат най-нагло и безогледно всеки ден по всички медии, както го правят ЕС и САЩ всеки ден 24/7.И кои факти ще проверяват?!? Тях САЩ и техния ЕС фактите не ги интересуват, лъжат, мажат манипулират..

35

дезинформация

преди 9 години

В понеделник в Константиновка укропите са убили 8-годишното момиченце Полина. Това дезинформация ли е, или е убийство?

34

Поп Грую

преди 9 години

Да започнат да проверяват фактите. Отидете на "цензор.уа" и ще видите такава украинска пропаганда, че *** Елк. Вас. ще си изгризе копитата от яд! Направо е малко теленце в сравнение с хохлите! P.S. Подозирам, че *** е русофил. Не може да пишеш подобни басни, освен с цел да отвратиш мислещият човек с два-три чужди езика и интернет! Просто не е възможно...

33

Патриот

преди 9 години

Драги ми Оруел би ли повярвал че ЕС ще превърне "1984" в реалност!

32

Анонимен

преди 9 години

Путин ги разцепи ги отвсякъде. Сега *** и подскачат като "маймуни в тропическа гора".

31

Анонимен

преди 9 години

Колко руснак немците са избили? 20 или 50 милиона?.. и полсе за да не се червят и чувстват кофти са им казали... пичелити!

30

Доко

преди 9 години

Путин рано или късно ще бере хурката.

29

Nox

преди 9 години

за бомби сме си и ние и останалата част от evrejskiq съюз...

28

Анонимен

преди 9 години

66, не се казва бъркаш Путин, а бъркаш в путин.... :))))))))))

27

Патриот

преди 9 години

Бъркаш Путин с нашта росица ,тя има яхти и вили в чужбина!

26

ХК

преди 9 години

Русофилите си кръстиха партията "лява България" (3,14дали). Вожда им е кръстен на полов орган-путин, бедни, война имат, пияни, жените им лекинки....изпратете смс с текст VODKA и спасете руснак.

25

РТ

преди 9 години

Ние денонощно плюем по Европа и САЩ защото никога няма да живеем толкова добре колкото хората там.

24

Веско

преди 9 години

Надявам се и вас яко да ви проверяват пропагандьори dnes.ruОния ден влизам да прочета някоя новина и на главната страница 5 теми с името Русия. Колко ви плащат?

23

Патриот

преди 9 години

Канала на РТ в ютуб е първия новинарски канал достигнал над милиард глдания ,само за сравнение каналите на трите американски медийни "гиганти" fox,cnn,nbc взети заедно нямат толкова гледания...а да и една малка любопитна подробност РТ съществува едва от 2004 година.Колко по ясно да ти обясня ,че на света му е писнал от западната пропаганда!!Мно повръщане ще има да правиш!

22

Анонимен

преди 9 години

10 ДЪРЖАВИ СА ПРОТИВ САНКЦИИТЕ ЕС НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ САНКЦИИТЕ ПРОТИВ РУСИЯ АМА ГЪСПОЖО ВАСИЛЕВА ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ЧЕ ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ КАВКО СТАВА ПО СВЕТА КАКВА Е ТАЗИ ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ ДАВАТЕ.АМА ЧЕ СИ ........ А ДА И ТИ ЗАМЕСТВАШ ДЖЕН ПСАКИ

21

Патриот

преди 9 години

Първо централа на ЕЦБ във Франкфурт за милиар и половина насред криза а сега и "министерство на истината" мда.. парите на трудещия се европеец се оползотворяват полезно!

20

Анонимен

преди 9 години

Ако някой информиран и безпристрастен човек гледа РТ или Алфа Атака ще си изповръща червата от долнопробните лъжи, които тези "медии" тръбят по адрес на запада.Огглупелия мужик и петоколонниците обаче вярват безпристрастно на матушката и грозната и пропаганда.Браво на ЕС, срещу диктаторските мерки трябва да се действа по-техните правила - със сила и не по правилата.

19

Анонимен

преди 9 години

Rubladjiite buistra na 4etvurti kilometur .Tam vi e myastoto nenormalnici.

18

Патриот

преди 9 години

Аз съм Патриот ти си ес!

17

ес си е ссср 2

преди 9 години

Обща армия, държавити са насила вътре независимо кой иска и кой не, медиина цензура, масово следене, евро фондове печатане на пари и субсидии за едрия бизнес не за всички, никакво свободно мислене, ако няко кривне санкции и рязане на пари, централизирани решения по всичко без отчитане индивидуални нужди. Познато ли вие. Жив сталинизъм и комунизъм направо фашзъм