34

varg

преди 9 години

Пропуснах да одбележа, че относно опрашването сме на едно мнение с Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече!!"

33

Анонимен

преди 9 години

Нищо лошо няма на Гръцкия сценарий. Ние ще ядем, другите ще плащат.

32

Анонимен

преди 9 години

Хайде, млади хора! Посягат на вашето бъдеще! "Скокливците" от жълтите павета през лятото си осребриха идиотията, но им се вижда малко, да бъдат и във властта и да папат откраднатото! Искат да се облажат с още 16 млрд. лева на наш гръб!

31

V.Katzolanis

преди 9 години

Kalispera ! Zena mi e vulgarka i mi raskaza ce vaste pensianera namat pari za hrana . Nie imame super market v Thermes blizo do graniza i vseka mesec hvarlame mnogo negodna hrana za praseta . Ako nakoi minava za Ellada pres Thermes ako iska da vzeme hranata magazin se kazva "Kirios piato" a as se kazva Vasilis Katzolanis kazete na prodavac da me izvika i as mu dam hrana . Kalinihta

30

Анонимен

преди 9 години

А бе къде са усрьовците от Платена мрежа. Нещо бели, черни, сини, червени автобуси, няма ли да изкарат в прайтайма на ТВ.

29

az

преди 9 години

nie sami trabva da si pomognem.na ulicata i goranov i sie da si hodat.tezi po nai naglia nachin provegdat genocit na naroda ni.onezi otvad okeana sa kazali "planat ran at"da se prilaga s palna sila.ako ne se dignem che ni unichozat

28

Анонимен

преди 9 години

Не харесахте Орешарски дето намали цената на тока, замрази възрастта за пенсия и се чудеше дали да изтегли 1 млрд за да закърпи поразиите на Дянков.Харесахте си мутрата, който 2 пъти годишно увеличава цената на тока, вдига възрастта за пенсиониране, та да работите до гроб и си тегли 16 млрд като добър ден.Халал да ти е прости народе, а ако се оплакваш - направи го при Арменския поп.

27

възмутително!

преди 9 години

Гербаджиите незабавно трябва/наложително е да бъдат изринати от властта! Въобще как си позволяват така нагло, по мутренски,/ отрито/ да ни лъжат и изнудват, плашат, рекетират ?!? Това е поведение на престъпници, а не на политици и държавници избрани от народа и работещи за народа!!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Хайде, организация, да обявим ден, час и място и да махнем престъпниците от държавната хранилка! Иначе сме грешни пред следващите поколения!

25

aтaкисть

преди 9 години

Кaжете ми имa ли по-безгръбнaчни съществa избирaтелите нa тези недорaзумения!?Aбсолютнa демaгогия, политики нa стрaх и сплaшвaне, тотaлно отклонение от нaй-основните учебници по мaкроикономикa и стопaнско упрaвление!!!!Тотaлно фиaско !!!

24

Анонимен

преди 9 години

Тоя луд ли е, къде живее . Ние само може да си мечтаем да сме като Гърците и да им имаме заплатите и живота. Все едно да плаши куче с кокал, като говори чува ли се изобщо какво приказва? Нашите политици явно нямат връзка с реалността а ние чакаме да ни оправят е как?

23

25г.

преди 9 години

Ами за какъв чемер одобрявахте бюджет за 2015 и всичко беше ОК?

22

Анонимен

преди 9 години

Горанов няма диплома за завършено вишсе образования. Делянчо също. Срамно е такива хора да са министри и да решават съдбата на Държавата. Срамно е и Бойко Борисов да е премиер.

21

Анонимен

преди 9 години

Крадците май не им мина номера. Да си купят оставащите 3 години и половина от мандата с 16 млрд, да си клатят краката, да си ходят по екскурзийки и мачлета, а народът да се гърби и да плаща.

20

Анонимен

преди 9 години

Хора сега не се ли дигнем да ги изметем тези след около 10-тина години държавата България няма да я има на географската карта.

19

Анонимен

преди 9 години

Махнете субсидиите на партиите и не купувайте нови коли, намалете си отпуските както го направихте за народа и спрете да крадете за да има пари. Хванете частниците да осигуряват хората на реални заплати и създавайте работни места само така ще започнете да пълните хазната, а не със заеми.

18

Анонимен

преди 9 години

Абе това какви финансисти са, нямам думи. Част от парите, предишни години, гръцки сценарий. Кога ще се научите да говорите точно и конкретно по темите. Сметките показват, че 4 млрд. от този заем са вповече. За какво ще ги използвате? Какво значи до 10% лихва? Такива лихви за такива големи суми няма в нормалния свят няма. Стига ни заливайте с внушения, ами кажете истината!

17

Анонимен

преди 9 години

Организация, братя и на улицата! Тези не ги ли махнем и да им се покаже пътя към затвора ще унищожат и внуците ни! Няма да ни изплашат с платените си гаменчета!

16

Анонимен

преди 9 години

Щ бе кво лошо от тоя заем? Всяка развита държава има заеми между 40 и 400% от БВП.Като си сметнете май всеки от нас има заеми на стойност между 40% и 4000% от годишната си заплата...Пък добре си живуркаме.Откъде иначе пари?Хората даже са пестеливи.Едва ли всичко се прави в името на някакъв военен кредит.С 5 милиарда евро можем да си купим 5-6 бр ф35 може би 2,3 разрушителя втора ръка.Нали никой не вярва,че ще предизвикаме нещо повече от смях с тая техника сред "връгът".Който и да е.

15

Георги

преди 9 години

А вземем ли заема 100% е гръцки сценарий!