9

Циганин

преди 9 години

"Режисьорът на "Дякон Левски": Дреме ми, че не са ми харесали филма"-Ето това е проблема на българина -че му дреме какво става около тех ,какво мислят за него ,как се държи ***-простака на пътя ,как простотия и идиотизма се шири по нашите географски ширини -главното на мен да ми е добре и да направя някоя далаверка да изкарам някои пари или да пре...цкам някой или някои ,кво му дреме ,че е прецакал ...А дупетатите да не спят -да приемат закон против таквиз филми които очерняват нашите герои

8

Анонимен

преди 9 години

Нямало добър или лош филми - аз мога да му изброя поне 10 мноог слаби филмиМъртвата зона, воден свят и прочие - пълен провал....а титаник е един от най-добрите филим за всички времена, Гладиатор също.

7

маниак

преди 9 години

Филмът хубав ли е или е правен от Максим Генчев?

6

Атакист

преди 9 години

Никакви филми за Левски !Само филми за Азис и Ахмед Доган ще гледаме !

5

Анонимен

преди 9 години

само като видях трейлъра ксак левски "пуцаше" и се отказахп да гледам филма. това не е Левсик, левсик отрича насилието, освен като крайна мярка. левски изпитва болка от това че му се налага да убие момчето. тгой призовава да се вниматаЛевски преди всичко е известен с дегизировката си, хланокръвието си и държавническото си поведение.

4

Анонимен

преди 9 години

Този е голям *** тогава, щом така се е изказал... жалко за Левски!

3

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Добре. Ясно ! Не трябва да се правят филми за Левски.Ще караме децата ни да гледат филми за Батман и Супермен, а в същото време няма да знаят кой е Васил Иванов Кунчев !Оставете човека на мира !Направил е нещо, за да се сетим, че имаме такъв голям национален герой.Киното е изкуство. Там може да се ползва хиперболата и сценичните ефекти.По-добре слаб филм, който да ни накара да говорим за Левски, отколкото никакъв филм !А, може би темата за Левски дразни *** и глобалистите ?

2

Анонимен

преди 9 години

на мен пък ми дреме от некадърници. от префърцунени некадърници - сценаристи и режисьори. а относно актьорите ни - те милите стават само да озвучават второкласни, анимационни филмчета и сериали чуждоезични. Е, участват и във велики родни сериали, лоито само семействата им харесват.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Не съм гледал филма и не мога да дам оценка за него.Да правиш филм за Левски обаче е трудна работа. А, по-добре ли беше толкова много години да нямаме нито един филм за най-великия българин ?Затова свалям шапка на режисьора, че е проявил смелостта.Дали филмът е успешен или не ще каже Негово величество зрителят !