97

до 130

преди 9 години

Хитрец, смяташ на българския пенсионер градско парно, а на руския дърва!?Я сметни обратното...

96

млад бандеровец

преди 9 години

Едно време германските нацисти жигосвали жените с които са спали с пречупен кръст....Тия баби навярно взимат най-високи пенсии и са герой на отечесвены война

95

до Маша

преди 9 години

Турция е комунистическа държава в сравнение с България

94

до брей

преди 9 години

"Тя е МАЙКА! Така си я наричат - МАТУШКА РОССИЯ (МАЙЧИЦА Русия ). Т.е. те явъзприемат като нещо свято, нещо свое, което ще бранаят до последно от чуждо посегателство."И това какво общо има с режима на диктатора Путин, който е на път да погребе Русия?

93

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

ПО-МАЛКО МЕСО,СИРЕНЕ ,НАДЕНИЦА ???? АМИ НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ,ОСОБЕНО ТЕЗИ В ГРАДОВЕТЕ ОТ 25 ГОДИНИ СА ЛИШЕНИ ОТ ТЕЗИ "ГЛЕЗОТИИ" -КАРАТ ОСНОВНО НА ХЛЯБ И КОФИЧКА КИСЕЛО МЛЯКО ,А МНОГО РОВЯТ И ПО КОФИТЕ !!! ТАКА ЧЕ МЕДИИНИТЕ *** ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ,ПРЕДИ ДА НАПИШАТ ПОРЕДНАТА АНТИ-РУСКА ГНУСОТИЯ !

92

Маша партизанката

преди 9 години

В Турция минималната пенсия е 411 долара и жените се пенсионират на 40г. Ставам новата Хюрем....

91

ни съ знай

преди 9 години

Повярвах..Нищо чудно в това, че в печатницата на зелените хартийки пенсиите са по-високи. Та нали заради това се водят войни на толкова места по света от същите тези афроамериканци.Който не слушка, икономически натиск го чака.Или война......

90

морски

преди 9 години

***,не знаеш каква мизерия е в българската провинция.Всички пари от еврофондове и бюджет отиват в София,провинцията гладува,пишете за нея!

89

до 118

преди 9 години

"като чуете някой, да ви говори колко лоши са комшиите ни и как са ни прецаквали, да си знаете, че те не са виновни, а нашите големи глави са се нааквали почти винаги в новата ни история"Е точно това трябва да се каже на руснаците, като слушат глупостите на Путин!

88

кубанская столица

преди 9 години

Скъпа Анализа! Много ви благодаря за ваши добри думи. Ала не всички българи тук в този форум мислят така. По европейски, мислят те! И наистина ние се намирам в одинаково положение, русите и българи. Нека се надява найдоброто! Ала яз никого не бях във България и никога не говорях с българи само изучавах самостоятелно български език. Нито Россия нито Бълагрия ментално не принадлежат към так наз. Европа. Това ли ви харесва или не. Разбират ли това други българи. Освен дебел портмоне

87

Анонимен

преди 9 години

На Руските пенсионери и пенсионерки от редиците на КПСС може да им ядете половите органи само и да се облизвате !!!

86

Анонимен

преди 9 години

"пиши за Българските пенсионери"Ми положението им се подобрява, докато на руските се влошава. Кво да му пише, то е ясно.

85

Соломон Паси

преди 9 години

А на българските пенсионери животът рязко им се подобри след влизането ни в ЕС и след опрощаването на иракския дълг.

84

морски

преди 9 години

Според проучване 80% от руснаците предпочитат да живеят с по-нисък стандарт на живот,но в силна,в международно отношение,държава.Запада трябва да разбере че руснака не е безгръбначно като западняка,тези санкций на могат да го пречупят!Слава на Русия и руския народ!

83

.....

преди 9 години

Хора четете от саита блитц там поне са обективни и нека *** да видят какви *** защитават как пак са изтребили маса народ. Защо сега Ес не се възмути от действията на украинските управници лицемери !!

82

НИКОЛОВ

преди 9 години

НА КРИВА РАКЕТА , КОСМОСА Й ПРЕЧИ !!!! На Кремълските некъдърници и ченгета , както и на нашите , все някой друг им е виновен !!!! Крадат , лъжат , убиват хората и като се провялят ,виновни са "янки" ,ЕС , Меркел , Костов ...!!!! Вкарвайте малко мисъл в главите като тръгнете да пишете !!!!Статията е много точна , даже добронамерена !!! Не знаете каква мизерия е в провинцията на Русия !!! Не случайно руските *** са най-многобройни по света - от мизерия !!!!

81

Анонимен

преди 9 години

*** , пиши за Българските пенсионери , които са граждани на ЕС

80

Анонимен

преди 9 години

Абе оставяите ги да пишат глупости,дарвенистите ,да си чешат крастата. *** си да съдерат ,ОТ,УТРЕ ПЕНСИИТЕ В РУСИЯ РАСТАТ С 11%.!

79

Анонимен

преди 9 години

всяка глупава статия на тема Русия е написана от леката женица *** . Вместо да се напрягаш кухата главица с руските пенсионери , пиши за пенсионерите от ЕС , които живеят в България

78

УШАНКА

преди 9 години

И какво се оказва накрая?Разточителния живот на руснаците е в резултат от много високите цени не горивата,което пак не е тяхна заслуга.