176

Анонимен

преди 9 години

42 процента за Ципрас - еврото се срива в момента

175

Анонимен

преди 9 години

Има има - Еквадор. Обявиха си дълга за "омразен дълг" (odioud debt). Обявиха че няма да го плащат и не го платиха, а кредиторите преглънатаха. Така ще стане и в Гърция.

174

Анонимен

преди 9 години

Леваци.

173

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Лекувам следните тежки болести: болшевизъм, комунизъм, социализъм, путинизъм, русофилия и путинофилия на много изгодни цени. Виждам, че форума е пълен с долни комунисти.

172

Анонимен

преди 9 години

Папандреу - на ръба с 2,9 при праг 3,0

171

Анонимен

преди 9 години

Ципрас взима 158 места, ако Папандреу не влезе или 150 ако влезе..... трябвата му 150

170

Анонимен

преди 9 години

Сириза - победа! Атака-победа! Няма дясно и ляво, има пронародно и антинародно (хвалено от *** народни ИЗЕДНИЦИ)

169

изорди

преди 9 години

Злaтният стaндaрт превземaнето нa държaви чрез зaгробвaщи зaеми не сполучиТукa имa шепa зомбитa, които внушaвaт, че кредитите били едвa ли не подaрък и хрaнилкaТовa е дрaстично невярноИмa си плaн нa привaтизирaне, съкрaщение, ликвидaция, отнемaне дaже aко е нужно кa цели,острови от териториятaДолу Мвф Сб Ецб

168

Драхмомир Европов

преди 9 години

Типично за леваците (крайни или начални) ще се извъртят от обещаното на народа и ще си продължат постарому, пълнейки бездънния си джоб с европарички. Статуквото ще си остане същото, само лапачите ще са различни. Има едно единствено положително нещо в цялата тази ситуация - след 1-2 години няма да сме най-бедната държава в Евросъюза, защото, както всички знаем след левашко управление трева не никне, та най-вероятно гърците ще ни минат по мизерия.

167

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Скоро гърците ще вземат по 10$ заплати точно като българите през 1997, а Ципрас ще бъде свален с метеж точно като Виденов. А в Русия средната заплата ще стане 15$ на фона на петрол с цена 0.5$ за барел, и *** ще се увери кон боб яде ли.Да живее САЩ, долу русия, долу путин, долу комунизма, долу социализма!!!

166

Анонимен

преди 9 години

Бунаци, мислят си, че могат да спрат да плащат заемите си... Няма такъв филм, спрат ли да плащат заемите директно фалират. А НЕ върнат заем НЯМА.Освен ако тъпите немци не клекнат и не им удобрят опрощение на дълга, но това ще е публично харакири.Да се махат от еврозоната и да фалират. Но съм 90% сигурен, че тоя е просто пуяк по примера на Волен, дай да обещаваме на широко пък после ще лъжем пак нещо. Ся ще управлява и нищо няма да промени най-много да окрадат още пари и да затънат още.

165

Анонимен

преди 9 години

първи официални резултати 42 на 25 за Ципррас. третата партия - 6,4

164

Анонимен

преди 9 години

В момонта България е в началото на гръцкия сценарий, нашите управници в последните години трупат дългаве, като за 3 години външния ни дълг ще стане от 9 милиарда, 26 милиарда лева. Време е някой да им каже Стоп, защото няма никаква нужда от тия кредити, с които вдигнаха БВП едва с 3%. Това ясно показва за какво се изразходват заемите - във вреда на обществения интерес. Няма да ви плащаме кредитите, за да плащате с тях на олигархомедии, за да ни ДЕЗинформират и да ни плашан в случая със Сириза.

163

Анонимен

преди 9 години

Сириза не успя да състави сама правителство.Сега в гръцките медии се обсъжда какво ще прави "Златна зора", която се доближава до Сириза.Никой друг не се обсъжда за коалиция със Сириза.Може да се достигне до абсурдната ситуация Сириза да не може да състави првителство, ако никой не поиска да се коалира с нея и се отива на нови избори.

162

Анонимен

преди 9 години

КОЙ Е ЯЛ КЮФТЕТАТА, Г-Н *** С МНОГО ИМЕНА - В МОМЕНТА """"РУСЕНЕЦ""". Ами той да плаща. Ваш Бойко като тегли 8 милиарда за да помири олигархията, ха нека да не е през бюджета, а да си ги делнат милиардите и да си плащат те лихвите. Тогава съм съгласен че като не си плащат лихвите, да им припомняш за кюфтетата. Нали така. А и ти може да им помогнеш, изпълнявайки соросоидния си дълг. Твое право.

161

Анонимен

преди 9 години

Браво на Гърците , оцениха европейските ценности

160

Анонимен

преди 9 години

Сириза реално загуби.Защото трябва сега да има преговори за съставяне на правителство и коалиция.Нямат достатъчно гласове да управляват сами. А никой друг не обещава това, което Сириза обещаваше.Т.е. всичките им планове отиват на кино.

159

196

преди 9 години

Като гледам ще си намерят коалиционен партньор, азащото влизат доста партии извън коалицията на олигарсите - Нова демокрация-ПАСОК, които заедно имат по-малко проценти от СИРИЗА. Дано СКОРО И У НАС ДА ДОЙДЕ ТАКАВА ПРАВИТЕЛСТВО. без бсп-герб-абв,-дпс-РБ (ОСОБЕННО ВАЖНО) ТРЯБВА НИ РЕАЛНА НОВА ЛЯВА ПАРТИЯ, НО НЕ ТАЗА НА дОНЧЕВА-МУЛТИГРУПОВА-ГЕРБЕРОВА

158

Кукувица

преди 9 години

Гърция трябваше да се махне от ЕС и Евро- зоната още през 2008 година. Тогава поне имаха 160 милиарда дългове. Сега след като ги ,,спасиха,, имат 360 милиарда. Гърция никога няма да върне тези пари. Това е просто невъзможно. Да се махат от ЕС. Да се махат от Еврото. По-добре един ужасен край, отколкото ужас без край.

157

aтaкисть

преди 9 години

Господaтa и дaмите от Новa тв по-рaно през деня не смутихa дa лъжaт, че Сиризa ще води с около 3%Aйде, *** пaпaгaли нa зaплaтa от Aмерикa зa Бългaрия и всички вaши лaкеи - вие сте подобия нa едноклетъчни