74

МОСКВА

преди 9 години

Българите са супер *** парчета.70г. се държим с тях като с роби,а те ни боготворят.

73

Анонимен

преди 9 години

Само 10-*** трола ли само останаха след като решиха да закриват ПП Юруш :DNEMA BIZNES NEMA PARI

72

Анонимен

преди 9 години

Този говежди поглед специално ли е трениран или е по рождение?

71

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЛУКАРСКИ АКЪЛ? ХАХАХАХАХАА

70

Анонимен

преди 9 години

Лукарски показа че има малко повече акъл от редовия русофил-дърдорко. Русия вече няма с какво да плаща, рублите освен за подпалка на печката за друго не стават, пък доларите за руснаците станаха по дефицитни от ланския сняг.

69

ЗА 94

преди 9 години

До АнонименМАЙДАНА ИЗБУХНА ЗАЩОТО ЯНУКОВИЧ ОТКАЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕС, КАТО ЗАКОНЕН ПРЕЗИДЕНТ ТОЙ ИМАШЕ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ОТКАЖЕ. ТВОЯТ КОМЕНТАР ДЕФИНИРА СЪБИТИЯТА КАТО ПРЕВРАТ.

68

Анонимен

преди 9 години

Много се извинявам,но бизнесът в това число търговията в БГ се РАЗПРЕДЕЛЯТ централно.Над нашия център има по-мощни глобални картели и няма никакво място за изненади от рода на търсене и предлагане.Няма пазар,има глобализъм в действие.Някой да не би да си мисли,че цената на петрола например се определя от пазара?

67

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ МОЖЕ ДА РАЗЧИТАМЕ НА ПАЗАРА В СОМАЛИЯ. КАК ТОЧНО ЩЕ ПОДКРЕПЯМЕ КИЕВ? ТЕ ИСКАТ ПАРИ, НИЕ НЕ ДАВАМЕ.

66

Шоп

преди 9 години

По-скоро България би могла да инвестира в украинската промишленост, която наистина е на ниво. А също и да им помогнем с оръжие, медицинска помощ, лобизъм.

65

Валери

преди 9 години

Този наистина е голям ***, кой е луд да търгува с Украйна. Те не плащат а искат подаръци а нашите производители и търговци едва ли ще тръгнат да подаряват стоката си. Търси пазари в Китай вместо да дрънкаш глупости, достатъчно е един техен град да купува наша стока и ще се оправим. Европейци и американци не само не купуват наши стоки но дори ни взимат и пазарите на които сме продавали.

64

Анонимен

преди 9 години

НА ТОЯ РЪБ ДЕДА МУ БЕШЕ ЧЕНГЕ В ПЕТО РАЙОННО УПРАВЛЕНИЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО. КОЛКО НАРОД Е ПРЕЦАКАЛ САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ. ТАЗИ ФАМИЛИЯ Е МНОГО РЯДКА В БЪЛГАРИЯ. НЯМА КАК ДА Я СБЪРКАТЕ.

63

Б.Генчев

преди 9 години

Украйна е голям балон,който витае във въздуха благодарение на американците. Всички знаят,че иглата е в ръцете на Путин и той решава съдбата на този балон. Затова да си против човека който решава съдбата на този балон е пълна глупост. Това изказване показва кой е диригента в България

62

Анонимен

преди 9 години

Както знаем украинската икономика преживява невиждам икономически бум и разцвет, та да попитам укрите с какво ще плащат, с дупе, с жени...?

61

Анонимен

преди 9 години

Големите САЩ и Русия си мерят "аршините",а ние и ЕС сме между тях.Какви обезщетения ще получим заради *** решения на политиците ,които ни вкараха в тоя тупик?Къде са обещаните инвестиции,технологии и др. от САЩ и ЕС???Европарите които получаваме не са безвъзмездни-безплатен обяд нема.Преди комунистите от Русия ни натикаха в тупика,сега влязохме в лабиринта.то е ясно.Политиците по света се назначават от олигарсите с неясно минало.

60

Анонимен

преди 9 години

До до 74ТИ ХВАЩАЙ ПЪТЯ ЗА КИЕВ!

59

анонимен

преди 9 години

***---ОСТАВКА ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ИДВА 3 МАРТ И ЩЕ ВИ СМАЖЕМПРОДАЖНИЦИ

58

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Украйна е фалирала страна какъв пазар?

57

еврогей

преди 9 години

Този ми е много познат изотзад!

56

Анонимен

преди 9 години

Все едно ми каза ще сменяме китайския пазар със севернокорейския...

55

турчия

преди 9 години

турче ти казваш че немските хранителни стоки са вкусни и с качество ти си истински манипулатор да не живееш само ти в германия знаем им помиите в машиностроенето са 6 ама в хранително вкусовата промишленост са 0