85

Анонимен

преди 9 години

До Анонименабе то не е като да не тръшнахме русия първата световна капитолацията и пред Германия и за ужас на русофилите и пред България си е факт

84

Нейдерландец

преди 9 години

До AJDE SEGAНе е точно така, както го представяш В новото консуматорско общество трябва да се папа и да се стои на топло. не е като преди 70 г. когато немците възстановяваха Германия за единия хляб и с удръжки от заплатата

83

Иво

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАБЕ ИЗПЮНГАШ СЕГА ПА РУСНАЦИТЕ ОКРАЛИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ,ЕЙ БОЛЕН МОЗЪК,ДАЙ ДА ТЕ ВИДЯ НЯКЪДЕ ДА ТИ ОПРАВЯ МОЗЪКА....

82

Анонимен

преди 9 години

*** Европа винаги е искала да сме им слуги. Затова с гадните си организации Хелзински комитети и подобни защитават ***. Затова и с *** им в БГ унищожиха селското стопанство и индустрията. "Братска" Англия винаги е била за Турция. С майн Фюрер два пъти бяхме съюзници и два пъти ни набиха! И да е хубаво там, то си е за тях, не за нас. На нас ролята ни е да сме им роби, защото ни ненавиждат. Плюйте сега Русия да си избиете комплексите и липсата на национална гордост.

81

Белята

преди 9 години

До куче на войната-60: Ти си Куче на тъпотията! Толкова глупости не бях чел скоро. не коментирай техника за , която нямаш информация и дори акъл ! Седи си на село и гледай ТВ, за да те зомбират напълно. Впрочем това може да стане и в Лозенец-София.

80

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпри енбарго няма части а авто моргите не са безкрайни

79

454

преди 9 години

Русия е държава бензиностанция - нищо друго, разбере го. Ще се намерят алтернативи на газта!

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонименвикаш, направи за смях америка. това го пишеш от пц-то си с руско ЦПУ естествено. горките толкова не могат това руснаците. читавите руснация бягат, КГБ като разпродаде нефта и металите и какво?

77

AJDE SEGA

преди 9 години

ОРАЛНО ОБСЛУЖВАЩИТЕ ОТ 2-ТЕ СТРАНИ ДА ПОЧНАТ С ПЛЮВНИТЕ! КОМЕНТАР -НЕ ЗНАМ КОЛКО ЩЕ ЗАГУБИ ЗАПАДЪТ, НО 70 ГОДИНИ ИЗКАРА НЯКАК БЕЗ РУСКИЯ ПАЗАР. КОЙТО - ПОМНИМ- БЕШЕ В ПЛАЧЕВНО ОТНОШЕНИЕ СЛЕД САМОИЗОЛАЦИЯТА ПРЕЗ ТЕЗИ 70Г. ЩЕ Я ДОКАРАТЕ ПАК ДА ПРОСИТЕ ОТ ЗАПАДА, ТОВАРИЩИ, КАТО ЕЛЦИН И ГОРБАЧЕВ!!

76

Белята

преди 9 години

Анонимник-57 : Искам да ти чуя мнението след 5-10-20 години, за прогнозата за икономиката на Русия. Дотогава може и да си поумнял, поне малко !

75

джипито

преди 9 години

До Анонимен 83така е. но - германия се възстанови, а бегето прави комунизми, ширпотреби, разбива империализма. от тази гледна точка, установяването на соца е следващата катастрофа (няколкото близки фалити през соца са превъзмогнати само чрез заеми, бачкане, мизерни заплати, шубе и самозадоволяване). като се добави и настъпването на демокрацията - 4 нац катастрофи..

74

Анонимен

преди 9 години

Да, ама от 1987 година до сега много вода изтече, тогава СССР беше пред рухване, сега Русия е водещата световна сила която направи за смях и ЕС и Америка.

73

Гиганта

преди 9 години

До Анонимен-52: В този договор, отговорностите носеха ТРИ страни. Само, че две от тях непрекъсната обвиняваха Русия, че не правела ПОВЕЧЕ ! А те дори не правеха нищо и нажежаваха обстановката.Пример: Когато обявиха край на военните действия/Украйна и Русия/, реакцията на САЩ беше -- рано е за мир.Това са фактите.

72

Анонимен

преди 9 години

нови коли за ОЛИГАРСИТЕ народа буха машини втора ръка като тука сега явно и без тях ОСОБЕНО ЗЛЕ ще е с резерните части всеки с кола 2 ръка знае какво имам в предвит...Олигарсите са една шепа хора, западните производители нямат никаква сметка да откриват предствавителства в Русия замо за шепа хора, по скъпо ще им излезе отколкото печалбата от продажбата. Всеки евробейски производител има добра мрежа в Русия, колите и 1ва и 2ра ръка се поддържат добре и има части за всяка марка.

71

Анонимен

преди 9 години

В деня на граничаря 28 май 1987 г., Руст приземява самолета си в центъра на Москва на Червения площад. Той веднага е заобиколен от любопитни минувачи, които го заговарят и искат автографа му. "Помня как една синя лада минаваше покрай мен и шофьорът ме погледна невярващо."

70

Анонимен

преди 9 години

Мнението ми за руските военни и оръжия се изчерпва с цитата: "В деня на граничаря 28 май 1987 г., Руст приземява самолета си в центъра на Москва на Червения площад. Той веднага е заобиколен от любопитни минувачи, които го заговарят и искат автографа му. "Помня как една синя лада минаваше покрай мен и шофьорът ме погледна невярващо.""

69

Нейдерландец

преди 9 години

Русия го тури на Запада. Но сега ние ще трябва да плащаме свирките и проститутките

68

чудо

преди 9 години

До Анонимен 85ти не си българин?

67

бънди

преди 9 години

До Анонимен 81може и империа да се нарече, но от съвсем не-руски тип. съвременните руснаци са готови да мизерстват, но да са велики. какво означава това? европейците искат да имат семпъл но смислен живот. аз избирам второто. защо сме провинция? щото сме живели изолирани толкова време. нито знаем световната култура, нито я ценим, не говорим езици, какви други освен провинциялисти да сме? и за това са виновни соца, гошо тарабата, тадар живков и техните наследници. боката ти каза - ставай овчар!

66

Анонимен

преди 9 години

Абе,чудо,знаеш ли какъв е проблемът на bg man освен разбира се,че са прости-спукват се от слугинаж,главата си не могат да изправят от чупки в кръста,жалки сте.За независимост ама изобщо българин да не ми говори.