8

Анонимен

преди 9 години

Снимката е запечатила как започва нещо да се ослушва.Увереността му в собствените му думи спада ...

7

Анонимен

преди 9 години

"...населението на полуострова, което масово подкрепи присъединяването към Руската федерация на организиран от нея референдум"Руските референдуми са в стил бананова република. Едни и същи платени бабушки са гласували по 5 пъти. А бюлетините са били "проверени" от руските сепаратисти. Бананова Русия.

6

студена зима

преди 9 години

Снощи немски политици предупредиха, че ни чака една много студена зима, защото, в рамките на санкциите ще принудят Русия да спре газа за Европа. Рьонтген дори допълни, че санкциите са недостатъчни, и са необходими други, още по-твърди, мерки. Сигурно имаше предвид война с Русия?

5

ИТ

преди 9 години

Абсурдно е Путин да каже "...проруските сепаратисти"! Добре е,като се преписват новините ,в устата на политиците да се слагат истинските им думи.

4

АТАКИСТ

преди 9 години

В първият абзац Путин казва: Проблемът е, че ние сме Русия и не ебаваме никой, щом стане въпрос за съдбата на руски граждани.

3

Ужас!

преди 9 години

Украинците и руснаците на практика са един народ, отбеляза Путин пред участниците в младежкия лагер..Това изказване на цар *** означава, че Русия ще превземе цялата Украйна и ще я присъедини към царство Русия, а няма да се задоволи само с Крим и Югоизточна Украйна! Хитлер май оживя!

2

2в1

преди 9 години

Абсолютно е прав.

1

Анонимен

преди 9 години

от война с фашисти, бендеровци и хамериканци