58

Анонимен

преди 10 години

Руснака когато отстъпва пали всичко , ще остане Бардак като в Либия дори американците да не могат ползват нищо..

57

Анонимен

преди 10 години

Абе европедалчета, абе кравари прости! Путин ви е направил разногледи, съвсем неадекватни сте станали! Какъв Афганистан бе мишки, защо плащате милиарди на НПО-тата в Русия, искайте си парите обратно от тоя Сергей Караганов! Путин нищо не трябва да прави а само да ви гледа сеира как се омазвате! Кой-води война вече 14 години в Афганистан срещу ония с брадите и *** въоражени с руско оръжие от 47 години които се катерят по баирите с магарета, кой яде бой от тях и сега се изтегля безславно?

56

Анонимен

преди 10 години

Споко след лятото идва и зима.. СССР остави на Украйна една добра инфраструктура и украинските селяни се топлеха на газ. Докато моята баба хврляше *** в кюмбето..

55

Румбо

преди 10 години

До Анонимендо 72 Украйна така ще се погрижи за руснаците там,както в Косово се погрижиха за сърбите-един няма да остане!На американците хора в оня район не им трябват-искат да си дупчат за шистов газ на воля!Затова толерират избиването на мирни жители и всячески оневиняват хохлите!!

54

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 72 Няма фантазия,има история,която винаги се повтаря Но укр.нацитата не си взеха поука.Европа не си взе поука САЩ не си взеха поука от Виетнам Май само Путин си е взел поука и я кара тънката Може руснаците да се позатруднят от тия санкции,но бъдещето на ЕС без руски суровини е сериозно застрашено. Да не говорим за 10 млн хохли,който ще емигрират на Запад Просто си представете 10 млн .*** в ЕС и сами ще ви стане ясно,за кого е по-голяма опастността

53

Хулио

преди 10 години

тия кораби, които били МНОГО МНОГО по нашето Черноморие по небето ли се движат,че никой не ги е видял...че и подводница изплувала..хахахахахахсигурно за да си поемат дъх...те подводниците са за това:)))ти 12 имаш ли..или сега ги направи:))))

52

1

преди 10 години

Какво става, господа демократи ? Руският език се превърна в езика на истината, а англо-американският в езика на лъжата. Това да ви говори нещо в промитите (индоктринирани) от отровно общество кратуни ?

51

Анонимен

преди 10 години

Толкова ще е краткосрочен че даже Донецките и Луганските опълченци ще предизвикат мног скоро разпад крах на хунтата. Яиде нямя нужда мечока да удря *** на тпата фашистка ***!Малкото новорусиско мече ще се справи само! Лека нощ.

50

Анонимен

преди 10 години

Изобщо няма да се учудя, ако Обонго е последният президент на САЩ! Нека му лазят още по нервите на Путин, па като ливне бутилка Столична: Уашингтон- бьйл, Бостон- тоже бьйл, а кто ета София- бьйла София, сейчас нет!

49

Анонимен

преди 10 години

Нa Русия изобщо не и е нужно дa стъпвa в Укрaйнa. Те вече сa нa колене. Укрaинскaтa индустрия е фaлирaлa. Хaзнaтa е прaзнa. Нямa пaри зa гaз. Идвa зимa. Товa е нaпълно достaтъчно. Когaто укрaинците си седнaт вкъщи нa студено, без рaботa, без пaри и либерaлизирaни цени, колко дълго мислите че ще изтърпят. Много бързо ще се отрезвят от евробтлнувaнето си.

48

До 111

преди 10 години

Има! Но за това няма да чуеш в новините. Там те залъгват за КТБ, за шофьори без книжки, за икономиката на Бг,..За наводненията, за смъртни случаи на пътя, за камери на КАТ, за дразгите между скапаните партии...но не и за военни учения. Те се водят- секретни. Няма да споменат, колко американски войски са пристигнали на Ново село, няма да ти кажат, че се мина мащабно учение на Черно море и въз основа на хвърлени ракети, рибарите имат проблем..Важните неща в тази страна са СЕКРЕТНИ!!

47

Sasho

преди 10 години

Ванг e а казала che PROST NAROD-SLABA DARJAVA

46

Анонимен

преди 10 години

Казват, че пророчицата Ванга казала за САЩ, че нигро ще е последният им президент.

45

Румбо

преди 10 години

Путин не е изкуфялия Брежнев,нито пияния Елцин!Когато сбърка,се учи от грешките си и намира верните решения.Русия,разбира се,не е такава сила,че с един замах да реши всичко,но при правилни действия има добри шансове!САЩ вече не са силата от 80-те и 90-те години!Възможностите им рязко намаляха през последните години и тенденцията се запазва.Ако тези събития бяха станали след 10 години-успехът на Русия щеше да е сигурен!Затова беше и цялото бързане в Украйна и стремежа към война докато са още сил

44

111

преди 10 години

V Burgas e palno s voinichi ot USA. imali ucheniq i bili s mnogo mnogo korabi i podvodnicha daje izpuva v Atiq onzi den

43

Анонимен

преди 10 години

55, те затова Кери и Потрошенко искат примирие.

42

Леле че народ

преди 10 години

До дрон И лятото са превземали град след град(както това лято укр. военните) и всички са смятали,че войната ще свърши до есента Но есента дошла,минала и дошла зимата То и сега лятото малко по-малко се изнизва ,укрите почнаха да не успяват да превземат градове. Но не е дошла зимата,а там руснаците са във вихъра си

41

Sasho

преди 10 години

ako ne beshe Afganistan sega shtyahme da jiveem v komunizAma s " bratushkite" ървият закон на глупосттаВинаги подценяваме броя на ***, които ни заобикалят

40

Анонимен

преди 10 години

Русия е скапана държава, затънала в корупция. Всички я напускат, младите и бягат и се махат от путинския рай. А от изток дръпнатите точат ножове за Сибир.Нищо копейкаджии, вие си плямпайте.

39

Анонимен

преди 10 години

Софе, що се криеш? Вардиш джоджена, м? За кога го пазиш, скоро войната ще започне и ...