32

До SS

преди 10 години

А бе човек, направо обясни какво точно означава. Някои тук ще изгубим сума ти време да си превеждаме от езици, каквито не сме учили и в крайна сметка пак не е сигурно дали ще стигнем до истинския смисъл.

31

Анонимен

преди 10 години

Нека покаже доказателства, че е хомосексулна и тогава ще и/му повярвам на приказките. Искал е човека да спечели, на каква цена обаче.

30

третипол

преди 10 години

Нарочно го избраха този брадат п*дал , за да отклони вниманието в медиите от случващото се в Украйна Нали е по красиво да дават такова същество , отколкото изгорени и разстреляни хора по улиците Красота

29

Анонимен

преди 10 години

От край време брадати жени забавляват плебса в пътуващи циркове, просто е време да си дадем сметка, че толерантна Европа е цирк...

28

До 29

преди 10 години

Ама ти отричаш шимейлите?!Ах, колко си льоооош! Ще се оплачем на Хелз. комитет!Ах, ах, ах!

27

Анонимен

преди 10 години

ай сектир....

26

SS

преди 10 години

"Победата" на този човек е съзнателна манипулация на организаторите на този "конкурс". Конкурсите са със състезателно начало - а в случая нито песента е нещо особено, нито визията на изпълнителя би допаднала на нормалните европейци. Вижте в нета какво означава сценичното име "Кончита Вурст" на испански и немски и ще ви стане ясно, че "това" е политически продукт. Няма смисъл да се хабят тонове мастило - нормалните хора ще забравят след 1 месец.

25

Демократ

преди 10 години

НЕ,НЕ и НЕ!"Демокрация" не означава слободия и толериране на противоестественото.Някой се опитва да подмени ценностите, да зарази и изопачи тълкуването на понятието"свобода"!Хората с проблеми в сексуалната ориентация не бива да бъдат избивани и репресирани, но от това не следва, че медицинският им проблем ще бъде въздигнат на пиедестал като еталон за подражание!Както има параолимпийски игри, така и транссексуалните могат да си организират техни инициативиНо не мешайте болното със здравото!

24

реалиста

преди 10 години

Света се изражда. На доброто се казва лошо, а на лошото се казва добро. Такива хора не трябва да се насърчават да демонстрират ненормалността си и да се величаят като жертви едва ли не следа като са избрали да бъдат такива.

23

ined

преди 10 години

Що не пратихме Гъзис да му е конкуренция?

22

БПФ

преди 10 години

Това е истински триумф на извратенящината, гнусотията и противоестественото !!!! Отврат, отврат и пак отврат !!!!

21

48010

преди 10 години

Да сме толерантни към различните е добре, но когато нещото изглежда противно как да си пречупим чувството за естетика...и защо?!

20

DDR

преди 10 години

Един въпрос - най-силният аргумент на противниците на ЕС гейовете и лесбийките ли са?Питам, защото все това се дъвче по форумите - то не са еврогейове, то не са толерастии, та си викам, абе тези хора нямат ли някаква друга платформа на която да стъпят - идеологическа, икономическа, културна ако щете и религиозна?

19

Доволен от събитията

преди 10 години

Аз пък се радвам, че това нещо спечели и че най-накрая всички видяха "Евровизия" какво представлява наистина - едно травеститско шоу :)))Да си го гледат европейците и полу-***.

18

Анонимен

преди 10 години

Да гледаш Евровизия стана като да виждаш, да усещаш че те изнасилват, но да не смееш да извикаш от страх да не те обвинят в нетърпимост.

17

keles

преди 10 години

Много ми е интересно как е спечелил Евровизия след като в ютуба има 120 плюса и 703 минуса??

16

Анонимен

преди 10 години

Никой на никого нищо не натяква - древните египтяни са се епилирали от главата до петите и са се гримирали (и мъже и жени) и както виждаме, оставили са ни в наследство богата цивилизация. Това, че някой е мъж в женско тяло или жена в мъжко тяло е лична трагедия и докато не прави нещо противозаконно, не може д абъде предмет на омраза или санкция. Утре някой ще реши, че тези с по-кривите носове или недотам косматите гърди трябва да бъдат санкционирани.

15

Мата космата брадата

преди 10 години

Вълнувам се, мого се вълнувам...Ахх...каква победа за нас, различните...скоро и във вашето семейство...

14

Анонимен

преди 10 години

В САУДИТСКА АРАБИЯ ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА СЕ ПЕЧЕ ГОЛ НА СЛЪНЦЕТО УВИСНАЛ НА ТРЕТИЯ СИ ПОЛ.

13

тцЪ

преди 10 години

Кога господата еврогейци ще започнат да правят необходимата разлика между толерантност и агресивна ***?