37

Някой от зрителите

преди 10 години

Всички знаем, че на Украйна й предстои разпадане. Тази руска буферна Покайнина няма да я има. Знаещи казват, че всички действия на Русия, Полша и преходното правителство на разпадащата се Покрайна (Украйна) са по график спазарени до ден и месец. Всичко щяло да приключи към ноември 2014г. Ще висим дали ще етака.

36

Анонимен

преди 10 години

До капиталистОбученията започнаха след демократизацията на тези страни. Не бъркай с малкия си мозък последователността на събитията.

35

Анонимен

преди 10 години

Мда... Сега на зелените човечета им е спукана работата... :)

34

онбашията

преди 10 години

"спецотряди на патриоти" е дългото име на башибозук.

33

Под вещото ръководст

преди 10 години

Под вещото ръководство на главорезите от Цру, киевската хунта иска да потопи в кръв цяла Източна Украйна! Бандюгите от десния сектор ще нападнат воинските части, изпратени да се бият в Донецка област, а в последствие нападенията им ще бъдат приписани на демонстрантите и те ще бъдат обвинени във всякакви престъпления. На бандюгите дори им е наредено да събират гилзите след стрелбата срещу униформените, за да не остават следи!

32

Анонимен

преди 10 години

Всички или почти всички постове се контролират от колорадоси /проруски сили за самоотбранаКолорадоси - това явно са някакви червени колорадски бръмбари, някакви вредители срещу които вече се започна използването на средства за защита!

31

капиталист

преди 10 години

Когато САЩ нападнаха терористични държави като Афганистан,Либия,Ирак,вие оревахте света а там се обучаваха да отвичат самолети,жени и деца бяха обучавани на камикадзета,правеха коли бомби,а Русия окупитра мирна Украйна и вие пляската с ръчички....вие си заслужавате бомбите

30

Не е вярно

преди 10 години

Руските деверсанти са завзели административни сгради и ще се бият за Лен и Сталь,и П.До край.

29

Анонимен

преди 10 години

Капана на Путин ЩРАКНА! Той точно това иска - *** от Майдана да започнат война по руските граждани и да има оправдание за намеса. САЩ и ЕС пак се пре*ха. Това показва, кой е по-добрият стратег.

28

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 23 Турчинов е временно управляващ до избори, преди това е бил председател на парламента, избран и с гласовете на партията на Янукович, в украинската конституция е записано че ако президента е в неизвестност 5 дни - задълженията му се поемат от председателя на парламента. А колкото до това което става в момента - че властта тръгна срещу отцепниците - явно вече "има сделка" - запада преглъща Крим, а Русия няма да помага на отцепниците.

27

ккк

преди 10 години

Големи русофили, русофоби и всякви други пишат по тия форуми, ама 99% от вас не са стъпвали в Украйна и Русия... смешно е да коментирате неща, за които само сте чували, да не говорим, че от коментарите ви липсва каквато и да е логика.. тва не е Левски и ЦСКА да викаме за единия или другия = тук става въпрос за човешки животи и съдби... Украйна никога не е била самостоятелна държава, и никога няма да бъде; няма никаква конспирация, просто политиците нямат акъл!! това е!! пак народа ще го отнесе

26

капиталист

преди 10 години

Братска Украйна трябва да се прочисти от червения ***,иначе нищо добро него чака,народа ще си остане по беден и нещастен от нашия

25

Анонимен

преди 10 години

До пам персТурчинов и Обама изправени пред съда в Хага

24

Анонимен

преди 10 години

Операцията няма да постигне положителен ефект, а само ще изостри обстановката, каквато е и целта на ЦРУ... пардон, на Турчинов.

23

пам перс

преди 10 години

Лъжа е, че се водят боеве в Източна Украйна! Истина е, че Турчинов се запасява с памперси!

22

rumen72

преди 10 години

тия украински депутати само пишат във facebook, и мислят че правят нещо като нашата тиква. Най - добре е да си нипишат оставката докато не късно, може да избегнат поне съдебен процес. Както е тръгнало до една седмица от майдановци и помен няма да има. Тоя път ще ги помете украинската армия, след като вече има подсигурено хранене три пъти на ден, като сипят малко нафта в танка и напред към КИЕВ.

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 18да дошли с преврат това е ключовата дума ПРЕВРАТ по същият начин дойде и Турчинов на с помощта на "защтниците на права" САЩ

20

До ЕС

преди 10 години

Браво на ЕС, браво на САЩ! Това се казва ДЕМОКРАЦИЯ!!! С бомби по главата. Евала ЕС, доказахте колко мислите за народите. И те утре ще ми говорят за щастливите кокошки, а хората ще ги газят с танкове!!!! Представяте ли си! Не мога да повярвам, че това се случва в ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПА, ПРЕЗ 21 ВЕК!!! Просто нямам думи. Къде е ХАГА? Да тръгнеш да изтребваш народа си просто защото не ти е угоден? Айде САЩ са ясни, но ЕС........Уникум!!!

19

ТУРЧИНОВ

преди 10 години

си подписа билета за Хага

18

АЗ СЪМ РУСКИ АГЕНТ

преди 10 години

Гордея се с това! Такъв е бил моят дядо. Такъв беше моят баща, такива ще са децата ми!