36

rumen72

преди 10 години

за всички фенове на държавника Владимир Путин отделете няколко часа да изгледате това филмче youtube/watch?v=UFWsIN2W48Yили как Владимир Путин извади Русия от състояние на минигражданска война и я направи сила с която всички да се съобразяват.

35

Анонимен

преди 10 години

Браво Вова,номер едно си! Дано и ние един ден да имаме такъв политик!

34

****

преди 10 години

С този ход путин приканва и останалата югоисточна част от украйна да се пресъедини към русия,много хитър ход на путин,а запада няма как да реагира при това,щом народа го иска,на това са казва държавник,а не като нашите,като отидат някъде само подсмърчат и нищо не казват от страх.

33

Анонимен

преди 10 години

6 месеца и целият Крим ще е на опашка за европейска виза пред посолството на Украйна.

32

Анонимен

преди 10 години

До Без име.бих казал - тежко им на русофилнята...

31

хаха

преди 10 години

Така, така, и на всеки жител на Крим по една Лада

30

Не съм съглaсен

преди 10 години

До GodAбе глупи , ние кaто сме в ЕС , пениите дa не сa се вдигнaли бре? Ликвидирaхме си производството , земеделието , клaтят ни и енергийнaтa сиaтемa , сaмо и сaмо дa стaнем чaст от Евопейскaтa и т.н.т. С нищо животa нa 90% от хорaтa не се е подобрил.

29

Анонимен

преди 10 години

До 21За това ли Олга и Юри се нареждат на километрични опашки пред европейските посолства в Москва, защото "стандартът" в Русия е толкова добър? Смешен си, бате. Не ти минават анти-българските, русофилски помии.

28

Анонимен

преди 10 години

Росатом не планира да възобнови строителството на Кримската АЕЦ, но иска да строи Белене в България. Вижте за какво става дума!

27

анонимен

преди 10 години

Аййй.САЩ ще трябва да се бръкнат за 2 милиарда,а???

26

до черен хумор

преди 10 години

"Какво ли ще стане, ако Ердоган обяви, че ще скочат пет пъти пенсиите и заплатите в онези бивши земи на Османската империя, които биха се присъединили към днешна Турция?"Ще отворим сметка на Ердоган в България да превежда всеки месец парите. ;)

25

Анонимен

преди 10 години

До Без име.до края на 2014

24

и какво

преди 10 години

Русия има пари и това ще е така докато цената на петрола и газта е висока. Горбачов преклони глава, защото цената на петрола се задържа години наред ниска през 80-те. Тогава Рейган убеди арабите да продават на ниски цени. Беше под 20 долара барела, а помните, че преди няколко години барела беше над 140 долара. Русия има много пари и ресурси, проблема е че се краде както тук. Но въпреки това беднотията не е като тукашната.

23

Анонимен

преди 10 години

Ядосана *** пръска отново минуси чрез стария трик на отваряне на 20 подпрозорци от същата тема. Хихи хаха хохохо. ***.

22

vesko02

преди 10 години

Чудех се Сидеров кого имитира.

21

Анонимен

преди 10 години

То е ясно какво ще стане, ако се сбъдне предположението на "Черен хумор". Още по-ясно е какво ще се случи пък впоследствие. Ще се вдигне общотурска революция под девиза "Доброволно се отказваме от Балканския полуостров. Не можем да ги изхраним" :)

20

Чиновник

преди 10 години

Спокойно бе, не се спичайте за Крим. Вие си оставате в ЕС и никой не ви бръсне за нищо. За вас има прави краставици и щастливи кокошки.

19

Анонимен

преди 10 години

Вече е ясно на всеки, че Раша е най-простото същество на планетата. *** да направи една обиколка извън мАсква да види дали бабушката в селото с режим на ток и без питейна вода няма да иска и тя няколко рубли повече за пенсия. Ама няма. Важното е да се анексират още територии докато Раша окончателно не е умрял от глад а пък в мАсква да пускат фойерверки докато народът се нарежда по опашките за мухлясал от радиация хляб. Толкова са смешни.

18

Анонимен

преди 10 години

Ще напечатат пари! Така е най-лесно!1

17

Шоп

преди 10 години

Многие эксперты уже заявляли о том, что выход АРК из состава Украины если и не приведет к отключению полуострова от поставок электроэнергии и пресной воды, то цены на коммунальные услуги вырастут в разы. Поскольку крымчанам придется платить за ресурсы по мировым ценам.