63

ха-ха-ха

преди 10 години

На местния герберунгел му секнало кранчето и той превъртял и взел да пуца :).А сега сериозно, колко ли сигнала е пратил този за които вероятно е бил прав, но разни там държавни хрантутници са си го преместили от единия крачол в другия?Там където няма държава улицата и всеки индивид рано или късно взимат нещата в свои ръце.А кат Тиквунии оряза парите за психо-диспансерите за да ги окраде ето го и резултата.

62

Сер Гей е

преди 10 години

Да звъннат на Бойко или поне на Флоров или Калин Георгиев да го приберат или ликвидират човека преди да е избил половината наличен състав на МВР.

61

До полицай

преди 10 години

Пич, май наистина си полицай. К`ва престъпност, к`ви пет лева? Хората ясно са написали, че става дума за ПСИХИЧНО БОЛЕН човек. А защо психично болен човек има оръжие - това трябва да го обясните точно вие, полицаите.

60

осъдих го с:

преди 10 години

Евтаназия

59

Анонимен

преди 10 години

Смърт за убиеца веднага!

58

Анонимен

преди 10 години

Журналистите няма ли да поразпитат съседи - какъв е тоя, бил ли е женен, има ли деца, самотен ли е живял, как и откога се забелязва, че не е наред с акъла? Малко да ни осведомят за този човек.

57

Анонимен

преди 10 години

До полицай Нека шефчето на РПУ-то да обясни защо на сигнал за въоръжен,заплашващ да стреля по деца се праща патрулка, а не спец-звеното за задържане? А шефчето на КОС да обяснява как "психично болен" има законно оръжие... Ей това са хората който трябва да дават обяснения!

56

1

преди 10 години

Къв убав Хамерикански сценарии! ТЕ ТВА ИСКАТ ДА НАПРААТ ОТ НАС!!! ДЕМОХРАЦИЯ, ДЕМОХРАЦИЯ!!!

55

мнннНННННаааааааааа АААААААА ААААААААА АААХАХАХАХАХАХА И НЕШКА РОБЕВА И ТЯ ИЗПЕРКА ГОРКАТА ТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦ НА ГОСТИ Е НА ОНАЗИ ЛУДАТА ВОДЕЩА , И ВИКА ТАКА : ЛЕЛЯ ВАНГА МИ КАЗА ЧЕ ИМАЛО ИЗВЪНЗЕМНИ В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО , И ТОВА ОБЯСНЯВАЛО КАК СЕ КАРАТ ХОРАТА , КАК СЕ УБИВАТ И Т.Н. ИЗТРЕЩЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ИЗТРЕЩЯ ТОТАЛНО НАРОДА ЕЙ ТЦТЦТЦТЦТЦ ЯКО ГИ БИЕ ТОКА !

54

Анонимен

преди 10 години

Герберастите са верно много просто племе :Д Кво точно има общо случая с чакъра - оня се беше затворил в една колиба насред пущинака без вода и храна и тиквата отишъл и го гръмнал :Д Не всички хора са като вас - неграмотни и едва завършили седми клас да ни управлявят тикви и шлифери.

53

//

преди 10 години

Много е учудващо как ще застреля четирима полицай. Тези хора не са ли се прикрили, след първия изстрел!?!

52

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 54 В САЩ всяка седмица има убит полицаий при изпълнение на служебни задължения, но не сме разбрали да си сменят министъра на вътрешните работи всяка седмица... Трябва не остаФка, а много сериозен преподбор на кадрите и контрол върху подготовката на служителите на МВР... Как на сигнал че човек с 3 пушки се кани да стреля по деца отива кварталната патрулка? А до скоро качулатите арестуваха хора за 2 стека цигари... И това не е от министъра, а от униформените под него...

51

полицай

преди 10 години

Хайде сега *** пак да плюят Б.Борисов защото бил гръмнал Чакъра. Сега да идат да обяснят на децата и родителите на загиналия и ранените полицаи колко са демократични. А на народа малоумния Гл. секретар да обясни как са победили престъпността. МВР загива от такива *** като Министъра и Гл. секретар.

50

така е

преди 10 години

Спомняте ли си простата мутра Борисов? Случая Чакъров?Убити полицаи - 0Ранени Полицаи -0

49

Анонимен

преди 10 години

Е преди вземане на каквито и да е мерки първо някой трябва да умре за да е ясно, че трябва да се вземат мерки. Така е при нас.И "реално" гладния секретар на МВР явно е некадърник.Как може да се изразиш по този начин ми е абсолютно непонятно."Реално колегите отидоха на място, за да предотвратят нападение"А нереално за какво са отишли ?

48

Анонимен

преди 10 години

В бяла държава министъра сам щеше да си подаде оставката.Изложиха се много този път, много!

47

Анонимен

преди 10 години

Това е действителността - градчето умира... Няма работа, освен в общината, училището и данъчната служба...Безработица, обезлюдяване, *** от прииждащи мауглита, опоскващи всичко, до което се доберат. Краденото се продава в Джулюница на пазара... Полицията нищо не прави, защото са местни и им се живее.

46

До Анонимен"Ани Цолова е по-психясала и всячески се стреми да създава психоза и паника в зрителите."ДААААА ХАХАХАХАХА АНИ ЦОЛОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА И *** МАНИПУЛАНТКА ! НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА ПО-ГОЛЯМА МРЪЗНИЦА И НЕВРОТИЧКА ОТ НЕЯ ! МНОГО АЛЧНА ЕЙ , ЗА РЕЙТИНГ УБИВА БУКВАЛНО !!!

45

Анонимен

преди 10 години

Егати полицаите, егати чудото.Да вземат да ги потренират малко, че за нищо не стават горките.

44

?!?

преди 10 години

Полицаите да го трепят стреля по полицай, заплашва деца, какво трябва да стане, че да се разбере към такива, трябва да се действа безкомпромисно.