37

43

преди 10 години

До sasaНяма опасност - просто ще се поправи една историческа грешка на украинския пияндурник Хрушчов.

36

до 25

преди 10 години

Кой е помел беркут бре пич!? Видя се ,че полицията им през цялото време седи и не се потдава на провокаци ! *** имало бити или треснати от гумени коршуми ,еми ще има като трошиш,палиш, килш и рушиш. В момента в който някой си позволи да стреля с изтински коршуми и се издаде заповед за ползване на бойни патрони се видя кой кого!

35

Анонимен

преди 10 години

Важно е да запазим неутралитет, това не е наша борба!!

34

до 39

преди 10 години

Изборите бяха насрочени и съгласувани от Янукович, който избяга преди да подпише указа ! След като е легитимен защо позорно избяга ?! смешни сте червени ***

33

Анонимен

преди 10 години

Интересно е че от 2004 г. има договор между САЩ, Великобритания и Русия за гарантиране цялостта на Украйна сега въпроса е кой ще наруши договора?

32

Анонимен

преди 10 години

ХАха, само тръбят глупости за мобилизации и резерви, а на снимките само руснаци, къде е тая прословута армия дето ще тръгне да им се връзва на тия самопровъзгласените смешници

31

34

преди 10 години

Защо мегдановци не спазиха подписаното от 21 януари споразумение, ескалираха напрежението и дефакто вкараха Украйна в гражданска война, вместо да изчакат свободните избори?До колкото си спомням това е втори меншевишки преврат в Украйна за последните 10 г.Да не забравяме, че Янукович и правителството спечелиха демократично правото да управляват и изборите бяха признати от всички.

30

sasa

преди 10 години

Дано скоро се разберат, че ми мирирше на 3-та световна от която никой няма да спечели.

29

Анонимен

преди 10 години

35-ти пий си редовно хапчетата момче, явно са те пуснали от някоя психиатрия поради липса на средства за издръжка .. но хапчетата си поне редовно пий, че ръсиш глупости в нета !

28

88

преди 10 години

31, троловете си личите отдалече. Аз не желая ликвидаринаето и завземането на чуди територии, но като гледам ти се палиш и скачаш много...така че заминавай за Крим и не се обяснявай повече в любов към Россия :)

27

Анонимен

преди 10 години

Ne se trevojete Voina niama da ima.Ne razbiram ruskogovoriashtite v Krim ne se li radvat che sa parvite rusnaci vleznali v EC...?

26

последни новини

преди 10 години

Украинските военни масово подават молби за уволнение.

25

Анонимен

преди 10 години

Мен ми се струва че след тая олимпиада иска да възроди съветския съюз милиция, лагери, заплахи, войски и куха червена пропаганда.

24

Ivanov

преди 10 години

i da ne zabravite na sledvashtite izbori da glasuvate za boyko i kompania,reformatorski blokove kunevi i tem podobni,shoto te kam derejeto na uktaina ni vodiat,ako se zadarji koaliciata koiato upravliava balgaria v momenta bez dps razbira se o4akvaite vrashtaneto na stotici hiliadi mladi hora po rodnite si mesta,DA PREBADE BALGARIA BOG DA NI PAZI.

23

Анонимен

преди 10 години

Россия!

22

25

преди 10 години

Не чувам да си стягаш куфара и да се пишеш доброволец в украинската армия :). Явно тролската професия добре те устройва.

21

Анонимен

преди 10 години

Хайде де !? Викаме 40 000 примерно на площада завземаме властта, обявяваме се за легитимни и си спретваме война. Те това става там поне за мен когато съобщиш на вселослушание ,че няма да търсиш отговорност от протестиращите ,а само от силите на реда подсказваш,че не търсиш законност,а отмъщение и отплата в случая шепа безрасъдници прави или не, навличат война на 40 мил. и да това нямаше да се случи ако си бяха спазили споразумението от 21-ви. България трябва да поеме сънаподниците ни в страната.

20

Анонимен

преди 10 години

Само така. Браво на украинците!

19

БМ_21 Град

преди 10 години

***-майдановци завзели властта, чрез метеж сега ще напълнят гащите ...смахнати ***, продадоха се за 30 сребърника/долара/ на соровската ***. Крим е бил руски докато хохълът Хрушчов не го предаде на бандеровците по времето на СССР, сега нещата ще си дойдат на мястото. Чувам че и наш Роско и той някакви моабети разтяга ... брей момче скрий се някъде и си мълчи .. това е най-доброто, което може да сториш!

18

любопитен

преди 10 години

Според принципите на ООН всеки народ има право на самоопределение. Защо от демократите в Украйна, баба Меркел и Черния човек не чувам единственото разумно предложение за свикване на местен референдум в съответните автономни области на който народа да се самоопредели и сам да реши автономия ли иска, независимост ли или да се присъедини някъде.И защо няколкото стотин хунвейбините в Киев се определяха като добри, а тези в източна Украйна, които не искат превратаджии за лоши?