12

Анонимен

преди 10 години

А Франция кога ще се извини за командосите си в Плевенско?Нали още помним как бившия МВР шеф се мъчеше да ни будалка,че това били заблудили се делтапланеристи тръгнали на излет от съседна Румъния!Не оправдавам действията на бъл. депутат,но нека не се забравя,че не сме колония!

11

Наблюдаващ

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Хайде не обобщавай с национализма, ако обичаш! Манията и нарцисизмът на Лидеров нямат нищо общо с понятията национализъм и патриотизъм. Той отдавна си осребри "ореола" и оскверни националистическата и патриотична кауза, за която още се бута.В случая личи наистина психичен проблем и комплексарщина - един депутат системно да се прави на разсилен, да изисква неправомерно лични документи и да размахва палки и пистолети в Парламента и пред дипломатическите мисии.

10

Анонимен

преди 10 години

Кой ? Кой даде толтова много права на Сидеров ? Кой *** от държавната баница благодарение на златния му пръст ?Кой ?

9

Анонимен

преди 10 години

Цял ден медиите гърмят, живи предавания и т.н. Това ли е най-важната новина в държавата? 20 и кусур години ви крадоха и не се впечатлявахте толкова и си мълчахте а сега много ви знаят устите. На всеки нормален човек му е ясно, че това е гнусен компромат.

8

А.С.

преди 10 години

"очевидно в нетрезво състояние" е нормалното му състояние !

7

Умник

преди 10 години

Въпрос за милион лева до гласувалите за Сидер паша: Защо бе, приятели националисти, не гласувахте за Каракачанов и ВМРО, ами за тоя фес-продажник?

6

Absolutism

преди 10 години

Недейте закача ЛЮБОВНИКА НА ДОГАН!!!!!!!!!! ЗЛАТНОТО ДУПЕ НА БЪЛГАРИЯ

5

Революционер

преди 10 години

Този психопат излага цяла България. За това вече евродепутатите са възмутени от аферите и корупционните скандали на Сидеров. Ще искат разследване на Сидеров и ако България не го разследва, я чака санкция от ЕС.

4

Анонимен

преди 10 години

Този ибрик, трябва да бъде пратен в панделата, заради доста престъпления.

3

Анонимен

преди 10 години

всички знаем, че волен е ***, въпросът е защо е в парламента?

2

vca

преди 10 години

Никакво извинение! Да си покажат първо документите французите и тогава!

1

Ебача

преди 10 години

ИЗВИНИСЕБЕ!