9

гост

преди 10 години

Тези си повярваха.Мисля , че е време да ядат малко бой и кой от където е.

8

tih velikan 681

преди 10 години

Komunisti saamo s kamuni I jupel,a kradlivi fesove samo sus svinska mas))

7

До 5

преди 10 години

Е *** недей да петниш името на Ботев и Левски с тези платени смешници. Ботев и Левски са дали живота си за родината си . Тези смешници единствено което правят е да пречат на другите. Нищо друго. Единственото което те искат е ОСТАВКА.

6

Л

преди 10 години

Обявете нулева година за СУ и почнете да съдите университета за пропуснати ползи. Нека и университета да съди окупаторите които са едно малцинство от 100 -200 човека. Така в крайна сметка нека "революционерите" нека и те да усетят някакво неудобство от това което правят. Защото до сега само те пречат нека хората си търсят парите от тях.Освен това тези които ги подкрепят нека и те да плащат делата за да видим колко са съпричастни.

5

Анонимен

преди 10 години

Браво на студентите ! Духът на Левски и Ботев не е умрял.

4

герп

преди 10 години

До cти "с" си толкова ***, че чак си квадратен!

3

герп

преди 10 години

"Окупацията им ще продължи до напускането на управляващите"Или пък не?Вчера някакъв балък заплюл полицаите с думите" за какво ги пазите" ?!? Този ще да е от "интелигентните" ... Това, което не ми е ясно, е, защо не са го арестували ?

2

c

преди 10 години

браво, момчета и момичета. В младите е надеждата. Окупирайте МС или парламента - така няма как да работи това корумпирано управление и няма да имат изход - няма как да приемат нито един престъпен закон и нито едно престъпно решение!!!П Ъ Л Н А О К У П А Ц И Я Н А Д Ъ Р Ж А В А Т А ! ! !

1

макето

преди 10 години

Е те по тоя случай ке сипем кана вино кат не им се учи ке пасат офци и кози хи хи хи