53

Протестиращ

преди 10 години

До Гражданин за EРБДа, селянино, виждам и сега родители с деца на портестите. И ги имаше цяло лято, да те светна. А ти с тези платени големи букви си ясен защо пишеш подобни глупости :-)))

52

Невен

преди 10 години

Дали мога да подам сигнал в комисията по дискриминация? На мен защо не са ми платили? И то не веднъж, а доста пъти? Или трябва граждански иск да заведа за пропуснати ползи? Мая ще ми е свитедел, че съм можел да ги взема парите ...

51

o.O

преди 10 години

Пак празни приказки, без никакви доказателства. И пак ще има ***, които да ги приемат за верни, без да знаят и те защо. Единствените доказани платени протестиращи бяха на Волен, там всичко го има записано. Всичко останало са празни приказки

50

Unufri

преди 10 години

Когато някой от БСП обвинява в нещо политическите си опоненти, значи или те самите са го планирали или вече са го осъществили. Това е тактика да преместят фокуса от себе си върху другите.В случая Манолова се издава, че именно БСП дава споменатите възнаграждения на контрапротестиращите.По същия начин обвиняваха ГЕРБ, че купува *** гласове, а се оказа, че в *** махали масово печелят те и ДПС.

49

Gifa

преди 10 години

Никакво развитие при червените *** за 24 години. Тези тъпотии ги разправяха и през 90 и през 96 и ето на и сега. И то на принципа "Една жена каза". Тази червена деятелка все повтая - "Всички знаят". И днес това дрънкаше в една тв. Само *** й се връзват.

48

Нютон

преди 10 години

Нормално за управляващите от тази "висота" - основен метод е разпространяването на слухове и интриги. Да даде доказателство, а не Кюстендилски клюки да разпространява.

47

ПЕТЯ

преди 10 години

ТАЗИ ВЕЧЕ МНОГО СИ ПОЗВОЛЯВА!!!КАК ДРУГИТЕ ПЛАЩАТ А САМО ТЕ БСП НЕ ПЛАЩАТ!!!ЧИСТА ЛЪЖА!!!

46

Анонимен

преди 10 години

А твоята почивка ,кой я обезпечи. Защо мълчиш за Костинброд . Ако съм на твое място ,не бих имала очи да се покажа пред хората, но нали си безочлива това е нормално. Погледни личния си живот .

45

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости на управляващите! Опитват се да ги изкарат политически, платени и т.н. протестите, но хората протестират срещу системата, корупцията и връзките им с подземният свят. Даже Румен Петков го каза "Гафовете на кабинета се превърнаха в практика!".... е така е за тези 100 дни работа само гаф след гаф и се стремят да си запазят статуквото и нищо полезно не са направили :(

44

Христова

преди 10 години

Тази *** червена се съдра да лае из медиите, обаче, колкото и да лае, и тя самата знае, че в основата си тези протести не са обяздени - така, както *** яхнаха февруарските и ги превзеха с платени протестиращи. Факт е, че до момента никой няма смелостта да направи това със сегашните протести. Герберите се опитаха да ги опорочат с няколко автобуса и провокации, но нищо не се получи. Манолова, ***, колкото и да виеш, и ти знаеш, че народът ви мрази! Безплатно! Всички, дето дърпате кокала

43

Анонимен

преди 10 години

Боко-чукундуров плати лятната ваканция на малка част от българите с пари откраднати от самите тях.

42

Платен кандидат

преди 10 години

Аз търся някой да ми плати, ама никой не ме е.ава. Хайде чакам оферти и съм на линия, че събирам за едно есенно ваканцуване, дори и за Ахтопол съм навит.

41

ф-1

преди 10 години

Не понасям Д.Пеевски, но се мъча БЕЗУСПЕШНО да намеря някаква разлика между него и Б.Борисов.Чудя се, защо възмутените не протестираха поради същите причини преди 4 , а защо не ипреди 10 год?

40

pepe

преди 10 години

Как не ги е срам. Как!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Събрах някой лев от протеста. Сега ако си обяви и нейният ценоразпис. Или той Доган и го определя, както на всички червени продажници.

38

sokrat62

преди 10 години

Мая по-запри се, *** много работиш, ще земе да се сецнеш:"за 100 дни ни върнахте точно 23г. назад и очаквам всеки момент Луканов да изкочи от парламента и Пешо да пусне бели автобуси, щото вече няма танкове. Ореха се оказа достоен заместник на Жан ама като "курбан" на шведската ви тройчица. Виденов макар и социкономист ви усети, че само крадете и лъжете и достойно се оттегли за да не го ползвате за *** да си миете ръцете с него

37

моджо

преди 10 години

До МатематикЩо да са много? Зад протестите стоят икономически и политически интереси, които уморените от прехода хора не биха подкрепили, защото не виждат алтернатива и личност зад която да застанат. Затова 1 125 000 лв са много приемлива сума, ако чрез нея т. нар. реформатори и икономическите групировки зад тях дойдат на власт. Нали се сещате, че после те ще разпределят парите по европейските програми.

36

Анонимен

преди 10 години

umniza golqma:):):):) kukuviza

35

ЛЯВ

преди 10 години

Хораааа, в тази държава няма ли един свестен юрист? Докога ще се позволява и ще се търпи всякаква *** да говори по телевизиите "ценоразпис е публично известен и има много свидетелства" без доказателства? Няма ли кой да й потърси сметка?

34

georgi.ishkitiev

преди 10 години

със сигурност на контра протеста е било по-добре платено :-). Така че тая дърта *** Мая Манолва да си мълчи