58

Анонимен

преди 10 години

Почивай в мир, малко ангелче- поне си вече на по-добро място от тази клоака, която имаме нещастието да наричаме родина! На гнусната гнида, която каза ''кво толкова е станало'', му пожелавам да умре в адски мъки! Доживотно отнемане на книжката, и най-малко 10 години затвор трябват за всеки ***, който кара пиян. За този ***- СМЪРТ!

57

555

преди 10 години

Всичко е с умисъл, щом онзи *** се е качил пиян да шофира!!! Убиец, хладнокръвен убиец!!! Доживотна присъда, при строг режим! Родителите- много сила!

56

Атакист

преди 10 години

Толкова ли е сложно да се напише и приеме един закон в който ако си пил- доживотно отнемане на книжката и 5 години в панделата по бързата процедура, ако ще да си и на една бира само. Да ги видим тогава всички *** като тоя дали ще си наумят да карат на градус.

55

Beta

преди 10 години

Господа, ако не протестираме срещу войната по пътищата нещата няма да се оправят. Ще гинат още малки и големи... Ако не кажен СТИГА ТОЛКОВА, държавата и властта да вземат мерки, нищо няма да се промени. С писане по форумите нищо няма да се промени.

54

RoxyM

преди 10 години

О, какво слънчице! Горкичкото! :-((

53

RoxyM

преди 10 години

О, какво слънчице! Горкичкото! :-((

52

Жоро

преди 10 години

Почивай в мир, детенце! Горките хора.....

51

Анонимен

преди 10 години

Ужас

50

xqzt

преди 10 години

Хайде сега пак му дайте условна присъда и глоба от 1500лв. на човека и да си ходи у дома, мамини златни членове на правосъдието.

49

D

преди 10 години

Изроооодддд... дайте го тоя мръсен бакшиш на народа да го линчуваме... Майка съм... ще го късам парченце по парченце.... Животно мизерно, мри в калтааа.... Бясна съм!... Почивай в мир, Ангелче, а на клетата майчица - съболезнования!.....

48

МАЙКА

преди 10 години

Да се върне смъртната присъда, пък да видим дали ще карат пияни с 200 по пътищата всички тия ол*гофрени, като Куртев, които затриват невинни хора и деца всеки ден!!! Най-малкото трябва да получи доживотна присъда, без право на обжалване!!!!! *** долен!!!!АЛОООО, ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, ЩЕ НАПРАВИТЕ ЛИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА, ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ГЛЕДАТЕ, КАК ЕДНА НАЦИЯ СЕ ЗАТРИВА ПО ПЪТИЩАТА, КАТО НА ВОЙНА!!!Да почива в мир детенцето!

47

vesela

преди 10 години

малка невинна душица........

46

Ф.С.В

преди 10 години

Голяма трагедия - просто в тази страна само гадни трагедии както на Великден преди години където загинаха 6 млади хора в Симеоновград -

45

Анонимен

преди 10 години

Обвинението трябва да се смени с умишлено убийство по особено жесток начин на двама човека, за да не може този *** никога да не излезе от затвора.

44

:(

преди 10 години

В тази глупава държава няма справедливост! За такива *** -доживотен затвор! !!Нищо няма да върне отнетите животи, но поне от уважение към близките..... нека да има някакво адектватно правосъдие, защото в момента то не работи!

43

Анонимен

преди 10 години

Насълзиха ми се очите като видях новината, без да познавам детенцето ... не искам да мисля какво им е на родителите и близките :( Почивай в мир мило детенце! :( До като скапаната ни държава не направи нещо сами ще се изтрепем! Да видим тогава кой ще управляват! Всяко чудо за 3 дни, сигурна съм че след максимум 5 години този *** ще е отново на пътя...

42

Анонимен

преди 10 години

KOLKO LI SA UBIICITE ZAD VOLANA NA JALTITE KOLI?????????SMART S RAZSTREL E NAI DOBRATA PRISADA!!!!!!!!!!!!!

41

Divine

преди 10 години

Турбо чалгарите и селяците дори след като видят по новините такава трагедия НЕ СПИРАТ да карат като откачени. Това е от възпитанието на такива ***, така този *** възпитава и децата си, които на 16 ще продължат неговото дело да карат без книжка, пияни и с превишена скорост. Каквито и санкции да има повечето водачи като този са без мозък, това са *** които дори да знаят, че ще ги хванат не им пука ТЕ СА СЕ ПРЕДАЛИ и са озлобени мръсни кучета които цял живот ще си останат едни животни!

40

Анонимен

преди 10 години

Лека му пръст на детенцето!Сега оня *** нека пак каже "кво толкова е станало" а станалото е страшна трагедия, два млади живота и техните съсипани от болка близки и все пак най-жалното си е за мъртвия защото живия си е жив!Какво да каже човек вече, всеки ден се коментира за катастрофите и няма управия и това си е ....ужас!

39

Тъпото

преди 10 години

После някой пита защо протестираме....ами заради всичко това....А като казвам, че някои същества са просто биологична маса ми трият коментарите...Много жалко за детенцето и родителите му.Довечера на обичайното място в обичайния час!!!