38

Кьорфишеци

преди 10 години

Отдел "Кьорфишеци" на циркулиращите по улиците, подготвя тотална, всеобща и непревземаема блокада на НС! Ако не тази година, тогава догодина!

37

Атакист

преди 10 години

до 54Аз да не съм му охрана на Сидеров че да знам къде е във всеки един момент бе, смешен?

36

Това не е протест!

преди 10 години

Това не е протест! Това е малоумно циркулиране по улиците! Ако това беше истински протест, правителството на Орешарски отдавна щеше да си е отишло!

35

екстремни егоисти

преди 10 години

С протестиращите не може да се разговаря. Защото те са екстремни егоисти, поставящи само неизпълними ултиматуми! Като терористите!

34

Атакист

преди 10 години

до 53

33

Атакист

преди 10 години

до 58Демек са *** протести. Искам бунт, искам този народ да се вдигне и да измете с ексцесии както 10 януари 97-*** година *** от властта.За жалост тези скапаняци на площадуите са толкова страхливи и смачкани, че даже не си и помислят да се бунтуват, а си мислят че *** ще сдадат властта само като се разхождат по улиците правейки калабалък и викайки оставка.Е, няма безплатен обяд на този свят-съжалявам!Страхливите овце си заслужават да ги мачкат!Засллужават си управниците!

32

До ViturStSt

преди 10 години

Дори и да си дълбоко убеден че не протестираш в полза на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, това не променя факта, че напрактика протестираш в тяхна полза!А това, че ти не го знаеш, за ББ и Цв Цв няма никакво значение!

31

Нина

преди 10 години

Гледах по ТВ как стачкуващите определят поръчките в "тефтерчето". Ами, че те го оправдават. Представяте ли си? Викат против олигархията и корупцията, искат справедливост, а когато има доказателство /при това потвърдено от извършителя/, че ГЕРБ е действал по мафиотски, те го оправдават. ИЗВИНЕТЕ, НО ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ а желание нашите мафиоти да сменят вашите мафиоти. Ако това е синята идея, сега отивам на погребението й!

30

stefan

преди 10 години

До Ззi ti li si atakistpampersi 6te vi dadem

29

просто аз

преди 10 години

До АтакистЗнаеш ли къде е лидера ви в момента? Знаеш ли , защо не се състоя протеста на атака в Силистра? Последно, все още ли си атакист?

28

Анонимен

преди 10 години

Бяло, зелено, червено 20 по-късно!КОКА,КЕШ И КРЪВ на декорче мръсно!Прехода е ***, а младите гъсеница!В Бг живота ми е равен на безценица!Ако нямаш цици, бицепс или джуки?Жив умрял си и ако не познаваш куки!Масон зидарите ни ползват като тухли!А тъпанарите ще се избият за 5 кукли!Крадците карат бързо, а честните нали сме бавни!Пред цифрите на стреса, дали сме всички равни?Славни племена, но станали ***!Преди за висшето не сме сядали в скута на Евлоги!Навън вали и аз ня мога да спа!Отвътре ме боли поне ми е чиста съвестта!За вас е важно да сте влюбени в превода

27

Само двама души...

преди 10 години

...имат пряка файда от незабавна оставка на Орешарски и бързи предсрочни избори!Бойко Борисов и Цветан ЦветановКолкото и да не ви се харесва, протестите за оставка на Орешарски сега, водят само до връщане на ББ и ЦвЦв на власт!И това е без значение дали протестите са платени от ГЕРБ или не са.

26

До ViturStSt

преди 10 години

Баба ти на село найш'ли как търси клипчета из Интернета?Щом не са показали нищо срещи ББ и ЦвЦв по новините по основните телевизии, значи няма такова нещо!

25

Атакист

преди 10 години

Това ли са ви протестите бе, скапани герберасти - събрахте се за 30-40 минути към 1000 души пред мин. съвет, стояхте като изпразнени пи.ки веейки знаменца и сега тръгнахте да си ходите по познатия маршрут към Орлов мост.Ей така ще свалите ***- с разходчици и пиене на бира!!

24

професия протестиращ

преди 10 години

А след като дадът оставка тогава на къде глад глад и глат и посна пича на боко ядахмая всички

23

777

преди 10 години

Абе червении защо за вас бялото е винаги черно.Мислите ли че някой нормален човек вярва на глупостите които повтарятевсеки ден като папагали.Вижте се на контрапротеста колко *** се събирате.Хайде бягайте на Бузлуджа да крещите на воля.

22

БоСимеонов

преди 10 години

До ВитурСтСтМиналия юли /щото юли не е проблем в сметките/ изпраскаха ли тока с 13 на сто заради вятърните мелници и огледалата на Бориславова? Предварително го начукаха на народа, а той се усети февруари. Същото беше предвидено и за този юли. Е. Ама не случи този път. Сега и надолу ще има, благодарение на тея дето им искате оставката.

21

До ViturStSt

преди 10 години

"Ми имаше плакати срещу бойко, както и скандиращуи ГЕРБ мафия"Няма, няма!От около 30 дни няма такива плакати и скандирания!Имаше само първите 1-2 дни, ама бързо ги изгониха.

20

Революционер

преди 10 години

В тази държава се избират само стари партии и мутри на прехода и всички те се мислят за диктатори и налагат диктатура все едно ще се задържат на власт 30 години, но биват сменени от други стари партии на прехода, а после отново се връщат и яхват властта, за да налагат нова диктатура и отново да крадат, както преди са го правили. Сами си помислете кой позволи на същите стари мутри на прехода отново да яхнат властта и да продължат да рушат държавата, която доведоха до тук и продадоха на чужденци.

19

Спонги

преди 10 години

До ПротеституиращОлигофренията май не иска да те напусне. Хората в прав текст ти казват, че не желаят зависими от мафията лица да ги управляват, ти дрънкаш ли дрънкаш. Нахалството на сега узурпиралите властта е следствие на домашното им възпитание. Те са учени, че властта е за лично облагодетелстване, а не за управление. Впрочем, Орешарски вече надроби първата каша - по високите цени за ел.енергия на нашата индустрия и по-ниските за износ убиват и слабото родно производство. Мисли ако можеш!