46

И Топалов

преди 11 години

Виирджиния по проста си от кучето дето гледам и по негтамотна от същото

45

Одисей 1

преди 11 години

Игнорирайте Волен , не виждате ли че той е димка , фугас за да отклонява вниманието от иистинските виновници

44

anonimen

преди 11 години

БОЛЕН ***.

43

България

преди 11 години

Интересно защо този социопат толкова се страхува от народната любов??? Нали е много смел? Г-н Сидеров не е нужно да си носите пластмасовата маса, мегафона и палката постоянно- по този начин не ставате по-мъжествен!

42

Бай Киро

преди 11 години

..."ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той . По-добре си вървете, да не реши народа да ви накаже, както намери за добре.

41

майна

преди 11 години

сидеров си носи играчката ;)

40

Фигаро

преди 11 години

Ама Зоопарка няма ли нужда от нова атракция.Психопат циклофреник,страдащ от фобии и маниаклна агресия. Свидетелства за психична годност защо не искат като кандидатстваш за депутат. Ипо-дебела клетка да приготвят ,че този тасманииски давол много буйства. Аз да питам този като няма да е путат след известно време как мисли да се разхожда из БГ.

39

Аз

преди 11 години

До Без значениехахахха коментара ти за малкото човече кърти

38

Виирджиния

преди 11 години

Браво мекерета ердоганови, премахвачи на Ботев...или с една дума-***..не може ли малко по-истерично да пищите...вашето цвилене е като балсам за душата..)))

37

д-р Психо

преди 11 години

Двата дни без достъп до микрофони и мегафони са довели Воленът до абстиненция,очакват се нови драми.Моля оторизираните власти да се самосезират и приберат психично Воленът в местата за въдворяване (4-ти километър,Карлуково и др.)

36

abfg

преди 11 години

До 25ХАхахахаххахахахахахахахахахаххаха единственият патриот в политиката - долен ефенди, дето спомогна властта да падне в ръцете на ДПС - май само луди, като долен го подкрепят хахахахахахаххахахах

35

Социаглист

преди 11 години

А от задния му джоб се подаваше жълта книжка от психиатричното отделение!

34

БГ

преди 11 години

Новообрязания *** гьотферен сидер агая иска да се бие с българския народ!

33

Анонимен

преди 11 години

Министъра на вътрешните работи, незабавно да даде обяснение какво прави Сидеров с полицейска палка в ръкаЦветанов ли му я е дал

32

yulii

преди 11 години

БОЛЕНЕ КОЛКО СИ ЖАЛЪК ,ПРЕДАТЕЛ ВЗЕМИСИ БУХАЛКИТЕ И МАСАТА И МАРШ ЗА АНАДОЛА.

31

Анализ

преди 11 години

Ето това е крайният ефект от безпочвената насочена към турците омраза и псевдонационализма ви.Гласувате от години за този шизофреник и кликата му блюдолизци, вкарахте го в парламента, от *** го направихте го милионер, защитен с депутатски имунитет, осигурен за хиляда години напред.Радвайте се и ликувайте - те турците са ви виновни за всичко.

30

Пеликана Грую

преди 11 години

Спрете му наркотиците, става нетърпимо!

29

Анонимен

преди 11 години

Ако този влезне и в следващия парламент, значи народа ни хептен е изтрещял и не си заслужава повече да се живее тука!!!!!!!

28

Г.Георгиев

преди 11 години

***, пълен ***...

27

Сотир

преди 11 години

да благодарим на всички балъ... така де, атакисти, че вкараха това *** в парламента :)Дано поне Болен ви даде по някоя турска лира за благодарност, ама едва ли, ще си ги харчи с Деничка в Париж