88

пеци

преди 11 години

Eeeeeйй Болен ***, повръща ни се от теб! Изчезни някъде и се скрий!!!

87

Юруш

преди 11 години

И аз гледах. Голям мъж е волен. Изчака да се приберат хората от протеста и излезе като плъх да дебне хората с гвардия от 30 бабаита и да им търси сметка. Ми що не излезе към 19 часа да търси сметка на хората? Страхливец. Къде беше в последните няколко дни бе мъж? Къде се кри? Хората не искат нито теб, нито ГЕРБ, ни ДПС, ни БСП. Искат да живеят нормално, да се трудят в полза на семействата си и усещат сигурност, че утре пак ще са живи. Аман от популисти и лъжливи герой...

86

Анонимен

преди 11 години

Воленчо, кефиш ме!Продължавай в същия дух и вероятността да ти стана фен е голяма!Мачкай всичко на ред, защото *** не са само в Парламента - те са на всякъде!В медии, сред стачкуващите *** които не знаят какво искат,във всяка една политическа сила,на всякъде около нас!И за това не са виновни сега управляващите - виновни сме си ние!И тези които стачкуват,тези които ходят за гъби и не гласуват - абсолютно всички!Айде вече слагайте минуси,професори такива!

85

:-)

преди 11 години

Болене, ИЗВИНИ СЕ БЕ!Па после и ходи! Пиши си мемоарите или твоята версия на "Mein Kampf" и си прережи вените, ако щеш! Не ме е грижа за един свършен политик и КОМПРОМЕТИРАН ЧОВЕК. Харчи си червените кървави пари и изчезни от тази Държава. Нямаш място в нея.МНОГО МЕ Е СРАМ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ***. НЯМАШЕ ЗА КОГО.ИЗВИНЕТЕ МЕ, БЪЛГАРИ!

84

Сидероглу

преди 11 години

Караибрахим Сидеров Ага е чисто луд и това е вик за помощ. Моля, властите да си свършат работата и този *** да бъде въдворен в лудница!Патриот си Караибрахим,Душа даваш, но твойта, а душата на Народа.А за парата, продаде си душата.Интереса клати на Болен феса!

83

янки

преди 11 години

ПОСЛЕДНА НОВИНА ВОЛЕН Е СТАНАЛ МЮСЮЛМАНИН И Е КУПИЛ 50 000 ФЕСА ЗА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ.ЧЕСТИТО.

82

MIT

преди 11 години

Волен - к`рво , Извини се, бе!Волен - к`рво , Извини се, бе!Волен - к`рво , Извини се, бе!

81

Анонимен

преди 11 години

tozi bez gorilite sigorno i ne si liaga

80

Анонимен

преди 11 години

кириак стефчов, ела в 18.30 пред протестиращите, а не изпълзявай като мръсен плъх посред нощите!!!

79

cc

преди 11 години

До до 2 Явно около фюрера има нещо заразно!!! И ти ги дрънкаш интересни нещица. Замисли се малко бе, какъв е Болен и как ще ти направи заплатата 1000 лв.? Болен Сиктиров е един психопат, нищо повече! Той освен да замеря стюардеси и да се бие с журналисти , за друго не става! Болен е една кръгла 0. Запомни го! Пълна 0! Даже 0-та има повече съдаржание от него!

78

ДО 89 ОВЦАТА

преди 11 години

ТИ СИ ОВЦА И ОВЦА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ 80% СТЕ ОВЦЕ БЪЛГАРСКИ МИРИНОСОВИ.24 ГОДИНИ ТЪРПИТЕ И СТОИТЕ ЕДИНСТВЕН ВОЛЕН ПРЕДЛОЖИ 1000 ЗАПЛАТА И ДА ВЪРНЕ ЗЛАТОТО И ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ТОЛКОВА ЛИ СТЕ СЛЕПИ ЩЕ ЧУЖДИ КОМПАНИИ ОТКРАДНАХА БЪЛГАРИЯ АГНЕТА.

77

Варна

преди 11 години

Вейсел Сайдероглу, ти си обикновен предател ! Продажник !!!

76

до 80

преди 11 години

Извинявай, да не членуваш в съюза на слепите!?

75

Анонимен

преди 11 години

Довечера всички пред централата на Атака !!!снощи Болен изцапа гащите ...

74

xo xo

преди 11 години

и пак ги изберете

73

Анонимен

преди 11 години

Страхливец, нали е заобиколен от мутри да го пазят, за какво са му полицаи?! Що не се появи с тия 30 човека като бяхме 20 000....безсилието на един заминаващ си от политическата сцена псевдополитик.

72

Анонимен

преди 11 години

лютви сидероглу - страхували те БЪлгария страхували те? хахаха чалмата май взе да те стяга а?

71

АРЛЕН

преди 11 години

СИДЕРОВ - ТИ СИ ЗА БЕСИЛО ,НЕ ДА ТЕ ПАЗЯТ ! ПО - ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ В НАЙ - НОВАТА НИ ИСТОРИЯ НЯМА ! ТИ ПРЕДАДЕ НАЦИЯТА БЕЗ БОЙ , САМО С ЕДИН ПРЪСТ !!!!!!!!НЕ СЕ ДРЪЖ КАТО БЯСНО КУЧЕ ! ТИ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП - МИРИШЕШ .............И не Борисов ти е виновен ! ТОВА , КОЕТО ЧОВЕК САМ СИ НАПРАВИ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ !!!!!! ПРОДАДЕ СЕ - ТОВА ТИ Е ПРОБЛЕМА !

70

Анонимен

преди 11 години

До АнонименСТЕФЧОВ

69

до 72

преди 11 години

Направо са си гласували, като са подкрепили с две ръце кандидатурата Пеевски, ако бяха глаували с НЕ, въобще нямаше да се стига до тук. Докато народа избира такива мерзавци и клоуни, като Сидеров и компания, така ще бъде. Вие се трепете от работа, а ние ще си правим цирка, това е мотото на днршните народни представители в България! В момента парламента се е превърнал в пазар, който даде повече него ще подкрепя! Долни мерзавци, без чест и достойнство!