42

123

преди 11 години

уважаеми форумци,честото на варна,но: 1.наистина това е платен репортаж.2 парите са всички българи,а не на АЗ,АЗ,АЗ....... и 3.като миро-мършата го привикаха,щоне излезе господаря на ГЕРП да каже нещо,или тогава не е удобно

41

D-R CIC

преди 11 години

AZ MISLQ,4E BORISIV BESHE MINISTAR-PREDSEDATEL NA BULGARIQ, A NE NA ,,GERB,,,

40

pimpalicious

преди 11 години

Намерихме Бойко! Невероятно, но факт. Интересно само защо не коментира всичките скандални, които се навъдиха около неговите слуги, а продължава да се хвали с ''постигнатото''.

39

красив

преди 11 години

хайде сега

38

Анонимен

преди 11 години

Какаво се хвали тоя ***, това му е работата, това не трябва да е новина. Герб стигнаха до там че да си правят пиар от страховете на хората.

37

Гошо

преди 11 години

ето къде се появява Бойко, открито е нещо ново и полезно дето от ГЕРБ са искали да стане. Станишевци, Костовци, Пръмовци цял ден навсякъде ходят като цветарки и плюят и техните соц-*** във форумите и те вият от злоба. ей за това ше гласувам за ГЕРБ

36

ДалайМама

преди 11 години

До adriana.dimovaАдрианче, Слънче Мое Ненагледно!Какви "очевидни факти" в полза на ГЕРБ видя!Кой от всички сектори в държавата е в по-добро състояние сега!Какви са големите постижения на ГЕРБ !!! В ПР-ът ли?Не виждаш ли, че българите с удоволствие биха рестартирали последните 4 години от живота си!!Какво друго доказателство и оценка ти трябват!?!?

35

Shark

преди 11 години

Тоя пак ли изпълзя. Едно нещо нпаравиха и ще ореват орталъка да се хвалят. А това, което съсипаха. Ако претеглим направено и съсипано съотношението ще е умопомрачаващо. Направено: циклотрон и няколко стотин км асфалт. Толкоз. Съсипано: бизнес, образование, наука, закрити болници, държавен резерв... и т.н и т.н още неща дето не се сещам.

34

Наглец,

преди 11 години

какво се перчиш?.С нашите пари от данъците и здравните осигуровки е осигурена тази придобивка. Аз също мога да харча чужди пари , защо не. А защо не се хвалиш,как ползваш правителствения самолет за твоите футболни страсти. Хайде похвали се.!!!

33

Анонимен

преди 11 години

хип хип "УРА"! Абе що се излага тоя, бе!!! Смаза ни 4 години и сега с един мед. апарат се хвали, не че съм против апаратурата, но е жива наглост да изръсиш това....

32

пп

преди 11 години

До до ПП. Нещастно ченге покани ме в РПУ-то и ще ти отговоря . Посрани , но все питат и плашат мутрополицаите на свиномутрата.

31

Анонимен

преди 11 години

ПРИОМ ПО ЖИВКОВСКИ! БРАВО БОЙКО,ДОБЬР УЧИТЕЛ ИМАШ! КАТО НА ОТКРИВАНЕ НА ПОЛУПРОВОДНИЦИ И ПРЕИЗПЬЛНЕНИ ПЕТИЛЕТКИ!

30

Анонимен

преди 11 години

До adriana.dimovaМного глупости дрънкаш! Да беше си сложила някоя по-хубава снимка поне!

29

Анонимен

преди 11 години

Бойко е много добър манипулатор обаче, как успя да направи така, че плюеш ли по него означава че си комунист и член на БСП...80% от хората които го критикуват са също толкова недоволни и от предишните управления, разберете! Просто е много глупаво да подкрепяш това провалено сбъркано управление и да гласуваш за ГЕРБ, защото иначе комунистите и турците идвали...

28

бкп с нов облик

преди 11 години

Тиквата като се хвали - все едно слушам отчети от БКП как сме преизпълнили петилетката .Добре го е научил учителя му . Следващата стъпка на Боки е да заяви : ако не бях аз - вас нямаше да ви има .Давай Боки - режи лентички , докато не остане жив матриал !

27

666

преди 11 години

Ха, ха *** голям си бе -че къде щеше да го сложищ този циклотрон, ако нямаше построена от Живков болница бе ?

26

до ПП

преди 11 години

"Егати наглоста пак хвалби за какво е похарчил нашите пари".Я кажи,колко от твоите пари е похарчил за това и не говори за нашите пари.Защото аз искам моите пари да се инвестират точно за това.Ревете,че няма здравеопазване,а когато се прави нещо добро пак ревете.Знеш ли,на колко много хоро ежедневно, се открива рак?

25

Анонимен

преди 11 години

Гледай ги сега, не може ли поне в здравеопазването да няма политика!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Явно вече са му казали на другаря Борисов че може да се покаже, скоро сигурно и по телевизиите ще цъфне да обяснява как направил магистрали, болници и детски градинки.

23

анонимен

преди 11 години

ГЕРБ.