14

ШШШШТ

преди 11 години

Не говорете - а действайте! МИРНАТА РЕВОЛЮЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДО ПОБЕДА! НЯМА КАКВО ДА ГУБИТЕ! Изгонете еврейските комунистически сионистки мутри от управлението на Страната. Възстановете закоността и вътрешния морал на този добър и благороден, търпелив и талантлив НАРОД. Малцинствата на България също трябва да бъдат представени в Управлението, обаче ПРОПОРЦИОНАЛНО.

13

Анонимен

преди 11 години

Цветозар Томов е прав, че ГЕРБ са крали всяка година може да не е 6-7 мил ярда, но доста. Само забележете , че Красимир Стефанов е в листите на ГЕРБ и то на първо място- шефа на НАП. Той покри доходите /подаръка на ЦЦ двата апартамента, осигури доста пари на ГЕРБ/ на ЦЦ и сега за благодарност е там където трябва. Това са ГЕРБ , това показва тяхната политика през тези години в интерес на определени хора и геноцид над народ. Гласувайте пак за тях!!!

12

Анонимен

преди 11 години

21. Аз не съмм комунист а ДСБар

11

НОВО-5

преди 11 години

Нов бардак със стари куви не ни трябва!Трябват ни нови, независими, млади хора !

10

Жо

преди 11 години

ВЕДНАГА СИ ЛИЧИ кой е прочел статията и кой пише коментар, след като е прочел само заглавието. Честит Първи април :))

9

7

преди 11 години

Поредната партенка на някой умници,абре будали,Стоичков няма висше образование и по закон не може да бъде премиер,анадъмо?

8

Анонимен

преди 11 години

Анонимен 8, *** си като гербер! Честит първи Април! Празник на вашата партия:)))

7

ДЕН НА ДЕПУТАТА

преди 11 години

Честит ви ден на депутата.1 -ви април.

6

Анонимен

преди 11 години

БСП и ГЕРБ са си едно и също и на 1 април и на 2 !

5

АТАКА-ПОВЕДА

преди 11 години

Който и да спечели,махалата му даваме 3 месеца.След това бунтовете няма да са мирни.

4

АЛЕКС

преди 11 години

ДОБЪР 1-ВО АПРИЛСКИ МАЙТАП

3

ГЕРБ са

преди 11 години

Цветозар Томов: ГЕРБ са крали по 6-7 млрд. лв. годишноАко ги изберат пак, ще умрем или ще ги прогоним с камъни, убеден е социологът!!!

2

УЖАС

преди 11 години

Според моите изчисления по време на мандата си ГЕРБ са крадяли годишно по 6-7 млрд. лева от българите", разкри Томов."За мен Бойко Борисов е един прекрасен политически актьор и умее да заблуждава хората. Мисля, че девизът на партия "Нова алтернатива" е анти ГЕРБ".Социологът изказа мнение, че рухването на герберите няма да оправи страната. "За нашата партия най-важното нещо трябва да бъде демонстрация на почтеност",

1

Иван

преди 11 години

Честит 1-ви април.