36

Rado

преди 11 години

Ако не се промени закона им и да се даде право служители на министерството да стават само хора със завършено специално полицейско образование, юридическо образование, а не събрани с пиянски курсове за по 3-4 месеца, и да се назначават такива, от които нищо друго не става-промяна няма да има в тази система. Затова никога няма да подкрепя протестите им, защото синдикатите са най-големите им *** и знаят много добре къде са проблемите, но не предприемат нищо.

35

Анонимен

преди 11 години

абе нека да им се заплаща допълнителния труд ама как и какво правят през законовия 8 часов работен ден.дебнат нарушители и задават един въпрос,,,Кво праим сега,,.ЗАНИМАВАТ СЕ С ОПАЗВАНЕТО НА ПРОСТИТУТКИТЕ И ДР НЕЗАКОННИ ТЪРГОВИЙКИ.Е, КАКВО ИСКАТ ТОГАВА.

34

.....

преди 11 години

Има една много вярна български приказка,която много ви прилича!И тя е...:"И *** за зеле не става от вас...!!!"(това важи за около 90%(лично мнение) от служителите на МВР).На останалите 10% им се извинявам(въпреки че това не е насочено срещу тях) иим пожелавам здраве и успех!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Защо полицаите взимат поне двоини заплати от учителите или други работещи в администрацията ? Не виждам работата им да е по-опасна от на един футболен сьдия,да не би да ги бият или нещо такова тук нее Ирландия когато се водеше партизанска воина . Днеска ги гледам ще има мач в Пловдив ми те са повече от гледащите с моторите си обикалят кефат си се спират без причина ,таксита ,и др ровят ги без причина притесняват ги . В това не виждам нещо като борба с престьпността ,ами наи обикновено газареене

32

Habu

преди 11 години

erepublik/en/referrer/Turbulator

31

Анонимен

преди 11 години

Докато не се премахне уравниловката на труда винаги това ще е дереджето им. В момента трудът на един катаджия еприравнен по категория и получава същите привилегии, както тези, които пряко са ангажирани с престъпността и разследващите органи. Нормално ли е това? Трудът на един висококвалифициран служител, юрист да се приравнява към труда по категория на един старшина със среднообразование. Ето заради това ще сме винаги на това дередже.

30

Анонимен

преди 11 години

Тези нашите не са полицай,а пазванти.Необразовани,мързеливи,подкупни,гравитиращи около престъпниците.За полицаи признавам само завършилите в Симеоново.

29

НМ(народна милиция)

преди 11 години

Няма разлика между полицаи и престъпници.Това е поне каквото аз виждам.

28

Анонимен

преди 11 години

Рязане трябва, а не увеличаване на заплати. Гербавите милиционери нищо не промениха. Това са най-високоплатените държавни служители, първа категория на труд, пенсиониране на 45 г с 20 брутни заплати, безплатни дрехи, транспорт, манджа, осигуровки. къде го има това чудо по света?

27

75 000

преди 11 години

75 000 4akat zaplati ot na6iq djob-za tova nqma pari v dyrjavata

26

БПФ

преди 11 години

"ТРУД" ?????И какво работят тия ***, освен "регистратори" на *** престъпления ??? В малките населени места хората са принудени или да плащат на частни охранители, или треперят от страх пред *** безчинства и като замръкнат не знаят дали ще осъмнат живи - а тия долни ***, дето само трупат сланини, не спират да реват за пари !!!!*** хляб не заслужавате, *** !!!!

25

Анонимен

преди 11 години

САМО в Бг полицай се става ,...срещу 20 дневен курс .....!?!?!?!?Може и със основно образование /закупена диплома/!А СТРОЙ ДЪРЖАВА,... С ТАКЪВ МАТРИАЛ...?

24

Анонимен

преди 11 години

Браво и тия се СЪБУДИХА!Утре всички на улицата,само МИТНИЧАРИ и ГРАНИЧНИ няма да се СЪБУДЯТ!

23

Анонимен

преди 11 години

Къде са и ----МИТНИЧАРИТЕ ?

22

БоСимеонов

преди 11 години

В България на 100 000 души население се падат 403 полицая, което едно най-високите в ЕС и въпреки това никакви резултати. МВР е министерството с най-голям бюджет и въпреки това никакви резултати. Спящи в патрулките корумпирани търтеи.

21

Анонимен

преди 11 години

НА ТЕЗИ НЕДОДЯЛАНИ *** ТРЯБВА ДА ИМ СЕ НАМАЛЯТ ПАРИТЕ ,ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ВСИЧКИ ПРЕВИЛЕГИИ ,ДА СЕ ОБРАЗОВАТ И ДА ИМАТ ПОНЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ,ДА ЗНАЯТ КАК ДА ГОВОРЯТ И ДЪРЖАТ В ОБЩЕСТВОТО ,ДА ЗНАЯТ ПОНЕ ЕДИН ЗАПАДЕН ЕЗИК,ДА НЕ МИЕКАТ И ДА ПРИЛИЧАТ НА ЧОВЕЦИ А НЕ НА РАЗГАЩЕНИ СЕЛСКИ ШКЕМБАЦИ

20

Анонимен

преди 11 години

Сбъркали са адреса !...Всички искания се приемат на Орлов мост !

19

Анонимен

преди 11 години

tiq sa po na 120 kila kakvo policai sa mafioti

18

Def

преди 11 години

Няма съсловие, което да не излезе на протести с/у управлението на Рапоня, а Гербаджиите не спират да се хвалят колко са готини. Проста работа, ти ги плюеш, те си мислят че дъжд ги вали.

17

Анонимен

преди 11 години

Закривайте го вече това МВР!Никаква ефективност от него,повече работи за престъпниците вместо за народа!Ама нали се издържат 60 хил. удобни връзкарчета на разни милиционери и комунисти да защитават лапачката на тоя строй!