89

Анонимен

преди 11 години

До като НАРОДА български не признае Волен,ВЕЧНО ЩЕ ГУБИ,а не станаха ли много годините ????????????

88

до 90

преди 11 години

... третата половина е платинена, а четвъртата диамантена. Петата половина е от гуано...

87

Анонимен

преди 11 години

89 крайно време е и ние нормалните хора , разгневените да излеземе и да изметеме тази атакистка *** от улицата

86

79

преди 11 години

И къде ги в Б гето тез чудеса.Като сме толкоз печени що не си ги извадим и да се възползваме от тях.

85

Анонимен

преди 11 години

Златото не се яде. Хубаво, национализраш добива, гониш компанните от чужбина, а после?Компаниите, дето го добиват в момента, са единствените, които се интересуват от това злато. Иначе щяхме да имаме и други оферти. Та значи ще си го добиваме ние, няма на кого да го продаваме, така че ще си раздаваме по 1000 лева в злато. Воленови брътвежи.

84

До 75

преди 11 години

Къде ги измисли 40 кила. Ей шматки, взе да ми омръзва от ***! Златото е прогнозно количество и е в тонове, то е част от рудата която се извлича и след обработка едновременно от нея се получават десетки метали и съединения, който са различните ресурси + злато и сребро..Ако видите прогнозните карти на БАН ще видите че още отдавна се зне, че половината територия на БГ е Златна Жилка, половината сребърна.. много малко са земите като нашата - Траките - златари от хиляди додини?

83

гневен

преди 11 години

тоя Болен да си мълчи че той обиколи всички телевизии ходи и разпалва омраза *** мръсен мисли се за умен но е болен психар за вътре в психото

82

Д-ра псих.отделение

преди 11 години

винаги съм смятал, че психиатричните заболявания имат общо с вродената тъпота. Волен за пореден път доказа, че не знае собствения си език, но не беше нужно да го прави чак така на всеослушание

81

Анонимен

преди 11 години

79 и стига с това злато , не разбрахте ли че *** ви работи с него защото е най-атрактивно да ви зарибява с врели некипели за злато , на простиян чоек му дай злато и му гледай сеира , и точно за това копае там и Волен , смешници.

80

полуанонимен

преди 11 години

Да се говори за национализация е не просто смешно, а трагично. Може би Волен иска да прати България при Северна Корея. По трагичното е , че това е ясно, но политиците продължават да мислят българите за ***, продължават да правят циркове и да се надяват че ще търкат банките и в следващия парламент. Давай Волене - обещай да колонизираме Луната, обещай 5000лв мин заплата, ние може и да ти повярваме

79

до 79

преди 11 години

сериозно ме развесели.не само, че сме бил на второ място по полезни изкопаеми, ами сме щели да ги изнасяме и за китай :)

78

Анонимен

преди 11 години

ЕЕЕее, ами в лицето ще ти се хилят, как иначе.Ако искаше да ти се хилят отзад, да беше отишъл на Позитано...

77

Анонимен

преди 11 години

79 ние скъпи ми много знайко , не знам на какво училище си ходил сме една от най-бедните на полезни изкопаеми страни в Европа , единствения земен ресурс който би могъл да бъде от значение са минералните води .

76

Д-ра псих.отделение

преди 11 години

неграмотен селски жълт журналист!!!!!!

75

Анонимен

преди 11 години

74 ти да не си от Четримата танкиси и кучето , развил си някакъв синфдром на танкизъм , професионално изкривяване

74

До 73

преди 11 години

Това, че си сляп и не виждаш какво имаме като ресурси не значи че нямаме. Ние сме втората страна в Европа по притежавани ресурси - мед, злато ,сребро, манган,силиции, германий... просто никой не ви го е казвал в училище или не сте ходили там... Но първо четете и после говорете празни тишкарски но абсолютно кухи слова.

73

Радо Шишарката

преди 11 години

Волен Сидеров е индийски евреин.

72

Анонимен

преди 11 години

Забелязахте ли броя на депутатите? 70. За чий хрантутим 240?

71

Анонимен

преди 11 години

71ааааааааааа ще мачкате така ли , е тчоно за това не трябва да се добирате до власт , защото сте опасни

70

Анонимен

преди 11 години

Стига се е спекулирало с това злато... 40 килограма по 80000 лева/кг = 3 200 000 лева .И като сложиш разходите какво остава чисто? 1-2 милиона ако ни оправяха щеше да е много лесно