31

Анонимен

преди 11 години

ИНТЕРЕСНО, АКО ТОВА ЗА АГЕНТ БУДА Е ВЯРНО, ЗАЩО БСП НИЩО НЕ КАЗАХА ШЕСТ ГОДИНИ? СЛУЧАЙНО ЛИ ТОВА ИЗЛИЗА ТОЧНО СЕГА, КОГАТО ИЗСКОЧИХА РАЗГОВОРИТЕ НА Р. ПЕТК. И Р. ОВЧ. С РУСНАЦИТЕ ОТНОСНО БЕЛЕНЕ? СЛУЧАЙНОСТ? СЪВПАДЕНИЕ? В ЖИВОТА НЯМА СЪВПАДЕНИЯ.ПП АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ - КОЕТО Е ЛОШО ЗА БСП(ДС), Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ

30

Анонимен

преди 11 години

нема страшно - тия със досиетата ги гърмят с газови пистолети.

29

Българин

преди 11 години

Цецко ,Цецко,Янето вече те изпревари.Той застана като "Матросов" на амбразурата сипеща "хули" срещу "най-великия държавник" на прехода.Не се "коси" ще има още много поводи ,за да засвидетелстваш верноподаничеството си.Само ,че вече не ви вярваме.

28

имигрант

преди 11 години

Да бе! И тия сили са близки до ГЕРБ! Аре стига, нема нужда!Да дойдат по-скоро изборите че да се избавим от тая напаст!

27

Анонимен

преди 11 години

Цялата тази история е затворена между корумпираните служби (МВР, ЦСБОП) и мутрите.За всеки е ясно, че милиционери и мутри си менкат местата. Няколко години са мутри, после стават милиционери и в разните там служби. Въртят далавери за милиарди, канали за всичко дето можеда си посмислите, разработки, отстраняване на хора и убийства.Всичкото го отнася народа. Той знае, че мутрите и милиционерите са по същество в една банда, която го граби денонощно и спасение няма. Това е истината!

26

Анонимен

преди 11 години

Цецо ако е вярно дали сега или утре ще го пуснат това има ли значение когато е истина ? Шефа ти имал си е общи фирми с интересни лица от престъпният свят ?

25

ВВВ

преди 11 години

ЦВ ЦВ И ТОЙ БРАНИ БУДА КАТО ПОВЕЧЕТО МЕДИИ ЯНЕТО И ТУК У ФОРУМА СТРАНДЖАТА АМА ИСТИНАТА ЧЕ РЕМИЕРА НА Р.БЪЛГАРИЯ Е НАГЛА САМОХВАЛНА ПРЕСТЪПНА МУТРА

24

Анонимен

преди 11 години

Брей , днеска ОТЯВЛЕНИТЕ ГЪЗОЛИЗАЧИ НА АГЕНТ БУДА ( яне пу.ката и цвцв 6 апартамента ) илязоха да ЛЪЖАТ , че техния Буда не е оср.н до шия в КРИМИНАЛНИ ДЕЙНОСТ и ДОНОСИ

23

Анонимен

преди 11 години

кво се огледахте в 4-те апартамента на Цецо, като Доган и Гоце откраднаха милиарди.

22

Анонимен

преди 11 години

Знаех, че ГЕРБ е зло за България, но не знаех, че са баш толкова *** ! Не съм го очаквал !

21

1123

преди 11 години

Цецоооооооооооо, защо не дадохте интервютата заедно с Яне? И без това сте си лика - прилика.

20

долу

преди 11 години

отивайте си мутри, или ще си отидем ние от държавата! тогава управлявайте пенсионерите и малцинствата колкото искате, но и те ще ви бият шута, корумпирани агентчета. цял свят знае за връзките с мафията, само от МВР не. всъщност и те знаят и не правят нищо, което означава, че държавата е най-голямата мафия.

19

ПЕШКО

преди 11 години

ПО ВРЕМЕ НА СТАНИШЕВ ИМАШЕ ТОЛКОВА МНОГО РАБОТА ,ЧЕ СЕ ЧУДИХМЕ КЪДЕ ДА ПОЧНЕМ.ПОЛИЦАИТЕ СЪЩО ИМАХА РАБОТА ,БИЕХА СТУДЕНТИ И МИНЬОРИ КОИТО МИРНО ПРОТЕСТИРАХА .ИЗОБЩО БЕШЕ ПРЕКРАСНО.

18

Анонимен

преди 11 години

KPATYHI GERBERSKI 4ETETE KOMEHTAPITE

17

Анонимен

преди 11 години

Това, че някой го е пуснал да се появи точно сега е ясно, но мен ме интересува ще има ли проверка за истинноста на изнесените данни или само ще отричате като комунисти на разпит?

16

Буда не Буда

преди 11 години

Буда не Буда, бате Бойко ви го набуДа :) Ей туй е, а вие сте мишоци, които могат само да се лаят едни други по форумите. На следващите избори пак ще сте будисти, щото лаенето не е кат хапането и като си лаете, кой ли ми ви слуша мили мишлета. Бат Боко си ходи отвъд океана и с 30-те жидовски организацийки си се преизбира, а мишоците нека си губят времето да се редят на опашки по изборите, вместо да си ползват личното време, тъй и тъй никой не избирате милички.

15

Анонимен

преди 11 години

Цецо кажи кои фирми си консултирал..., че си купи 6 апартамента !!!В нормалните държави хора като теб си подават оставката !

14

Анонимен

преди 11 години

Аз не съм будист, и никога няма да бУдааааа!

13

Анонимен

преди 11 години

Вербуващят агент го уволняват заради връзки с престъпността и после веднага бива назначен във фирмата Ипон на Бат Бойко.Съвпадение нали ...

12

Анонимен

преди 11 години

4 години Будизъм стигат !!!