98

Анонимен

преди 11 години

британските фаготи ви плащат паунди стърлинги, за да им берете ягодите-------------------- Преди като бабичките в текезето беряха домати за руснаците, по-различно ли беше? За 60 лева на месец?

97

до 149

преди 11 години

в генофонда на българите славянството е около 15%,приблизително толкова е и при германците,генетиката е точна наука. естествено че щяхме да съществуваме и то в много по добър свят. та хитлер не е успял да изтреби дори българските евреи

96

Анонимен

преди 11 години

Е, сега сте свободни роби на новите ви господари от Тел Авив и ЕС. Можете свободно да се движите из робовладелската ЕС, Геррт Вилдерс от Холланд да създава сайтове, в които ви наричат източно европейска ***, а британските фаготи ви плащат паунди стърлинги, за да им берете ягодите. Да живее свободата, демокрацията и Новия Световен Ред.

95

До 139

преди 11 години

Пропуснал си една дата 30.09 1938 г, когато ПОЛСКИТЕ танкове, заедно с германските им съюзници, навлизат в Чехословакия

94

Анонимен

преди 11 години

да,по време на комунизма бяхме абсолютни роби,всичко до най малката подробност се решеваше и налагаше от москва.сега някои говорят лъжи,обаче аз съм съвременик на тези времена и мен немогат излъга

93

Анонимен

преди 11 години

До миро - При германска победя нямаше да съществуваме защото Хитлер е искал да изтреби първо Евреите , после *** и славяните. Може би тез от нас които някак си са могли да докажат арийски корени да са оцелели.

92

132

преди 11 години

Май там сега е истината-в източните краища.Иначе защо и Ердоган се подмазва на *** за влизане в Шанхайската петорка.А и скоро откриха магистрала-2300км./не 230м!/

91

EU citizen

преди 11 години

И сега Путин трупа оръжия, за да изяде Европа, но няма да му се получи. Този път ще се разпаднат до Московско княжество и губернии под международен контрол, за да не разпалват повече войни и да спъват цивилизацията.

90

140 продължние

преди 11 години

И съм учил комунистическата история в училище.И тя беше истината за мен, преди да прочета и други източници и коментари, много от които независими.

89

миро

преди 11 години

при германска победа сега щяхме да сме много по добре,първо икономически,второ териториално и трето нямаше да я има тази ***. това е истината,която всички я знаят

88

до 119

преди 11 години

Добре, че не си показал на твойта даскалица оня Брест, дето е във Франция! Май и двамата с даскалицата ти сте от новото поколение, жертви на демократичното ни образование... хаха!

87

До 121

преди 11 години

Много си прав. Американското разузнаване, спонсорирано от евреите имат данни, че японците ще атакуват Пърл Харбар, но нарочно нищо не правят, за да кажат - "Нападнаха ни, ние сме жертвите, включваме се във войната."А *** спонсорират както Хитлер така и съюзниците. Те спечелиха най-много от войната, а техните внуци днес, дърпат конците на Новия Световен Ред.

86

Анонимен

преди 11 години

Само едно не мога да разбера - как по времето на комунизма, не бяхте руски роби, като не ви даваха никакъв избор и не можехте нито да откажете, нито нищо. А сега сте сополиви роби пред вратата на ЕС - при положение, че ама абсолютно никой не ви задължава да го правите и ако искате влизайте в ЕС, ако искате недейте.И който ми пише за великия СССР и не знам си какво - идете попитайте украинците и грузинците, и литовците, и казахстанците, и арменците, и финландците, и още кой ли не за руснаците.

85

Анонимен

преди 11 години

12 октомври 1939 Сталин и *** искат от Финландия териториални отстъпки и военни бази29 ноември 1939 СССР къса дипломатически отношения с Финландия30 ноември 1939 СССР напада Финландия1 декември 1939 СССР бомбардира Хелсинки14 декември СССР е отстранен от Лигата на нациите заради нападението над Финландия

84

Анонимен

преди 11 години

Най-интересното е,че враговете помежду си Полша и Русия поотделно имат симпатии към нас.Май само те в Европа.Да си спомним за Владислав Варненчек в битката срещу турците.Ген .Гурко е едновременно освободител за българите и душманин за поляците.

83

Baceto

преди 11 години

Хитлер е избил бая народ, ама Сталин е избил повече но не немци а руснаци :) Лидерите на славянските племена, включително и днешните ни ръководители, имат фетиш да си морят народа - в случая бавно с помощта на мизерията, но ще стане работата. Ако се замислите кой да ви е лидер от двата *** (при липса на друг избор) - такъв които избива други наций, или такъв които си мори народа? В момента сме при втория тип май.

82

Анонимен

преди 11 години

Вечна Слава на Героите смазали фашистите при Сталинград !!!! Поклон пред техния гериозъм и саможертва !!!!

81

Анонимен

преди 11 години

да направиме един референдум за възстановяване на великия СССР

80

до 113

преди 11 години

А бре пръцко, къде е Червената армия, когато твойте съюзници отварят втори фронт? Май се готви да форсира Рейн?!Мърлявите англосаксонци отварят втори фронт за да няма Англия за съсед СССР!

79

kiril

преди 11 години

На всички русофили им пожелавам пътуване за цял живот до великата страна, по възможност в по-източните и краища.