64

Потърпевш

преди 11 години

родят ли се децата , спира първо секса и после настъпват семейните проблеми.

63

до 75

преди 11 години

Ти нормален ли си???? Идея си нямаш как сама жена отглежда дете ,нали? Не иска да е мъж ,тя е ПРИНУДЕНА да стане ! А такива които са сами и отглеждат повече от едно дете или са героини ( с помощ от близки разбира се) или са луди (буквално) !Никоя жена няма да роди ,ако не е сигурна за това ,че ще може да гледа бъдещото си дете. А и тези дето са сигурни често се оказват зарязани да се оправят сами!

62

АНА

преди 11 години

ОТ ТЕЗИ 62 хил БЕБЕТО ПОНЕ 50 хил СА ***, 5 хил ДРУГИ И ЕДВА 7хил БЪЛГАРЧЕТА.ЗА КАКВА НАЦИЯ ГОВОРИМ? СТАВАМЕ СИ *** ДЪРЖАВА ОТ МРЪСНИ,НЕУКИ,КРАДЛИВИ ***. И ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО/ ОСОБЕННО БАТ БОЙКОВОТО/ ГИ ЗАЩИТАВА.

61

Анонимен

преди 11 години

А бе будали - Виновна ви е робската Религия Христянство.. Религия на Роби и Самоубийци..

60

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах какъв е проблемът? По-добре населението на България да е малко, но от умни и образовани хора отколкото 20 млн. ***. Защото ако е само до раждането на деца и зарязването им в домове, един определен етнос е спец. Ама никой не иска такива "граждани", нали? Неграмотни, мързеливи, крадливи и чакащи цял живот държавата да ги храни, че им да им гледа чаветата. Това ли искате?

59

xax

преди 11 години

Все по-малко са глупаците, които обвиняват държавата за това, че няма деца. Остава ББ да е виновен на някой и затова, че е нисък или със сини очи.

58

Жоро картечницата

преди 11 години

Мястото на жената е в кухнята.... и вечер да отваря краката и да не задава въпроси!!!

57

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Шегата настрана ,но изчезвате ,жалко ! Изчезва една много ценна разновидност на вида хомосапиенс ,което ще е много голяма загуба за човечеството и неговото развитие!За съжаление след 200-300 г. българщината и българите ще са изчезнали поради две причини: в Бг. българите не раждат и се топят ,а от родените в Бг. българи голяма част напускат страната за винаги!В чужбина също ще се заличи българщината защото българите се интегрират сред новото общество,ярък пример е бай Атанас кръстил сина си Джон!

56

до хм

преди 11 години

Прав си! Всеки иска за детето си възможно най- доброто ,а образованието и да му дадеш старт в живота е скъпо нещо. Вярно е че *** и там където жената не се брои за човек все още има раждаемост ,но затова и тази хора са доста по- изостанали като развитие и даже интелект. Пропастта ще става все по- голяма докато (според мен) доведе до война. Едните ще са много ,но бедни и с елементарно мислене ,а другите малко и с възможности. Не виждам положителна развръзка нито за едните ,нито за другите...

55

Анонимен

преди 11 години

Има нещо, което се крие, а именно, че в момента е нормално да раждат жени от 91 до 81 набор - това са жени засегнати от Чернобил. Защо не направите статистика на какво се дължат репродуктивните проблеми и колко от тези жени имат хормонално разстройство без генетична обремененост?!

54

Анонимен

преди 11 години

Вчера по правителствената БНТ1 съобщиха точно обратното че имам "Бейби Бум" :)) Смешно ми е каква ужасяваща цензура има на реалноста!

53

!

преди 11 години

като си толкова *** че да не осъзнаеш защо ще ти кажа "професоре".Храните *** турци, няма пари за Българските деца но за *** има. Толерирате малолетни да раждат/пак знаете от кои/ че и детски искате да им давате... Само истинска революция може да оправи държавата!

52

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се чудите, г-да политици и професори, запрятайте ръкави и променете социалната система. Докато хрантутим разни ***, дето на 15 години имат по три деца, няма да се оправят нещата.

51

хм..

преди 11 години

Феминизмът това, феминизмът онова... Истината е, че откакто жените масово работят, се повиши стандартът на живот в развитите държави и това е нормално - работната сила нарастна с почти 50%. От една страна добре, но доведе и до негативни последици като ускоряване на начина на живот и повече напрежение, съчетаването на кариера и отглеждане на деца става все по-трудно, особено в БГ, парите се превърнаха в основна ценност и т.н. Този процес е еднакъв във всички развити държави и май няма решение.

50

Анонимен

преди 11 години

До до 21Прав сте, че едно време не е имало толкова действени предпазни средства. Но е истина и че хората са искали деца. На бедняка децата са му били богатството. Българите са имали друга нагласа и други ценности.

49

Професоре . . . .

преди 11 години

. . . .Не се чудете защо е така а попитайте хората,те ще ви кажат причината.Обърнете внимание че *** и турското малцинство се плодят като *** при положение че парите са им малко... Причината е в правата на мъжете.В тези малцинства мъжете не отстъпват ръководната роля в дома си на жените на прокуратурата и главно на съда,забележете!Там където мъжете са поставени в подчинение на жените и децата е така - няма раждаемост.Това е!Ако искате раждаемост дайте права на мъжете над децата..

48

ЧИНГЕНЕ САЛИ

преди 11 години

Ами така е ,причините са комплексен :беднотия ,гевезалък на българките /не им се занимава с деца,няма да имат време за семейни купони и т.н./! Обачи някой дава ли си сметка защо в християнските държави има демуграфски срив ,а в мюслиманските няма ?!Ами чингене Сали ще отговори на тази много важен въпрос: защото в християнските държави хората са много демократичен и разрешиха гей парадите и женитбата на хора от една и съща пол! Не се чудете ,че се топите като сняг от урина ! Само ние ще ви спасим

47

Маджаров

преди 11 години

Бойко Борисов да се стяга и да прави деца България има нужда от Бойко Борисовчета

46

Валя

преди 11 години

До До 30Вината не е само у жената, защото мъжът вади презерватив и дотук. Хайде да си говорим направо.

45

Анонимен

преди 11 години

няма стимул у хората,с такив начин на живот и куче не може да се гледа в България.