11

как е другари

преди 11 години

Добър ден другари ...нали нямаше да посещавате вече този сайт хахахаЕ нещата се промениха за разлика от снощи вече може да лъжете и манипулирате с ръчичките налиии хахахснощи напъните ви достигаха до 2-3 лайка от позитано , но от днес може да е карате по старому ...айде чакам червени ръчички от червените другари , чий най важно нещо в живота е пайзажа от Колорадо , защо не е бил от красотите на Сибирхахаха

10

...

преди 11 години

Не съм Гербер и не съм голям фен на Президента, но речта му беше добра! Проблемът с гафа дори не е кой знае какъв - проблемът е, че в нормалните страни в такъв случай, накой си подава оставката (не визирам Президента) и поема отговорност, а у нас ще ни засипят с оправдания. Нещата ще отшумят до следващият ГАФ! Това е голям проблем, все едно сме в детската градина.

9

Анонимен

преди 11 години

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАК СИ ЧУПЯТ КРАЧЕТАТА ДРУГАРЧЕТАТА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ, КАТО ИМ ПОСТАВЯТ ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ ДА ПЛЮЯТ И ДА СЛЕДЯТ ЗА ГАФОВЕ! АБЕ, БЪЛГАРИ, ТАЯ РЕЧ ТРЯБВАШЕ НЕЩО ДА ВИ К А Ж Е, ТРЯБВАШЕ ДА СИ РАЗМЪРДАТЕ ЛИПСВАЩИТЕ МОЗЪЦИ ЗА НЕЩО ДОБРО, А НЕ ДА СЕ ОТДАДЕТЕ КАТО ДЕВСТВЕНИЦИ ОТНОВО НА ТИЯ, ДЕТО ИМ Е ПЛАТЕНО ДА ПЛЮЯТ И ДА МЪРСЯТ!!! ЗЛОБАТА, ЗАВИСТТА И ПРОСТОТИЯТА ЩЕ ЗАТРИЯТ ТОЯ НАРОД! И ПО-ДОБРЕ!

8

мнение

преди 11 години

Речта беше прекрасна, разчупена и смислена. Този въпрос със снимката е периферен и незначителен. Не съм гласувал за Герб или Плевнелиев, но наистина много ме докосна речта му. Разбира се, платените драскачи от Позитано 20 ще са още по-активни, активни в глупостите си. Иначе успешна нова година на всички..:)))

7

мангуста

преди 11 години

Едно уважаващо себе си общество ще направи всичко възможно да запази достойнството на президента си. Престанете с тези глупави коментари.

6

а

преди 11 години

Наистина,гафа с назначаването на Цацаров за главен прокурор беше много по-голям,но тогава нямаше такива реакции,защо така?

5

Chikatilo

преди 11 години

И какво толкова е станало бе хора няква снимка голяма работа ! И самия Плевнелиев едва ли я е сложил точно той....ей няма за кво се хванете

4

Малката ракийка

преди 11 години

Не се видя дали имат Винету първи и втори том в библиотеката на СУ.

3

жален

преди 11 години

Много му липсваше пура и чаша коняк...

2

аз

преди 11 години

Самият президент е гаф!!!

1

смЕЕЕх!

преди 11 години

Беше като презентация на третокласник с тези кадри!