43

jan

преди 11 години

Всички тези проучвания са неверни.Повечето от питаните,за да не станат смешни обикновено казват име най-често спрягано по медиите. А и политолозите са стари кучета, изпълняващи нечия поръчка и много добре знаят как да манипулират. Също така много важно е кого проучват.

42

Десен

преди 11 години

За процентите на ГЕРБ и БСП най вероятно са пипани в полза на ГЕРБ, но не мога да си представя, че нормален човек би гласувал за Яне или Волен. Е тук вече здраво е пипано защото не е тайна за никой че коалицията Яне - Маришки е патерица на ГЕРБ, а АТАКА ако влязат в НС което не ми се вярва от тях всичко може да се очаква. Затова услужливите соц. агенции манипулативно натискат нечии проценти за сметка на други както е угодно на ГЕРБ.

41

Спонги

преди 11 години

Ха ха ха ха . Янка имала потенциал да влезне в парламента. За СК нищо не пише, а чиновниците подкрепяли най много ГЕРБ. Май само калинките подкрепят ГЕРБ. След като се наслуша на народната любов, ББ си поръча удобни резултати. Ако не манипулира изборите, много ще се изненада.

40

Време беше ...

преди 11 години

След три отделни социологически проучвания в които разликата ГЕРБ-БСП беше до 3 %, Бойчо реши да си плати едно проучване (горното). Ако полиглота знае какъв мерак тресе хората да го изгонят, той нямаше да плаща за проучване. От тук нататък нищо не може да го спаси. Той вече пътува към нищото, което може да замени само със затвора във Враца. За него там е най сигурно, тъй като ако е вън от затвора ще получи оловни ордени и медали от Сретен Йосич.

39

хехее

преди 11 години

снимката е уникална:)))серго--ееее,как ми се иска да ме яхне на конче този мачо:(боко--на тоя съсел ако му вкарам един между веждите ще ми стане едно,такова готино на душата:)

38

ЕвроПси

преди 11 години

Глад,ГЛАААААААД!

37

анонимен

преди 11 години

така като го гледа Станишката гюлето ..направо си му вика..ще те изпреваря аратлииииик ..така ще ти стъпя на главата че мърдане вече няма..издъни се яко Бойкоооо...оля се да ме оплюваш през мандата та не ти остана време да работиш и промениш живота на хората..ха сега пролетта си бери плодовете..а колко ще гласуват за мен? ще видим -;)))

36

Анонимен

преди 11 години

Кой моля ви се ще е този,който ще гласува за руски гей,български бандит,за Янка от карлуково,за *** агент Волен,за *** агент Доган,или за храненичката на ЦК на БКП другарката Пръмовица(куневица) ?????????

35

Анонимен

преди 11 години

Novata partiq na Kasim Dal 6te izhvarli DPS ot parlamenta

34

www

преди 11 години

СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ И ЗА ДВАМАТА ..

33

до раята

преди 11 години

50% ще гласуват ? После тия дето са гласували как ще поемат отговорността за следващите кражби на политическата мафия ???? Защо гласувате, защо ги лигитимирате, защо обричате себе си и околните ????

32

Анонимен

преди 11 години

Всички тези партии вече бяха в Народното Събрание.Резултатът всички го усещаме по джоба си.Останалото е асфалт и лентички.

31

перо

преди 11 години

Много искрено се смях.РЗС и Магарешки-вътре.Че не всички сме ***, де. Мирослав Найденов с 39.2 % при внос на 90 % от селскостопанската продукция ? Че удборяваният *** , най много да е на длъжност Ръководител сектор земеделие.Синята коалиция , те за пръв път ли я чуват.Нещастни, платени мошеници.

30

jjj

преди 11 години

"а майките са най-потенциалният избирател на партията на Меглена Кунева" Защо бащите не си изпълняват съпружеските задължения както трябва, че жените им имат такива еретични мисли? Тази гадна, лицемерна Куневица трябва да изчезне от политиката.

29

Анонимен

преди 11 години

Росен Плевнелиев одобряван от 59%! Ще се гръмна...Що за страна, в която 59% от жителите одобряват беззъб мазен мек и лигав ***. Тва сигурно са само жени.

28

излагация

преди 11 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ ***

27

ГейОнуфриОркестра

преди 11 години

...тия са от наще!

26

Анонимен

преди 11 години

И 1000лв да ми платят няма да гласувам за Герб!Цял живот ще се ненавиждам ако прескоча принципите си!

25

белене

преди 11 години

ТОВА ГЕРБ Е ПО СТРАШНО ОТ БОЛЕСТ

24

Анонимен

преди 11 години

Скрийте тая снимка че е пълен резил.