135

500 МИЛИОНА....

преди 11 години

ЗА САМОЛЕТИ ВТОРА УПОТРЕБА ИМА, 100 МИЛИОНА ЗА ВОЕННИ МИСИИ ИМА, 300 МИЛИОНА ЗА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ НА *** ИМА А ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ НЯМА ТАКА ЛИ, Я СИ ПОМИСЛИ ПАК "РИЦАРЮ" НА ПЕЧАЛНИЯ ОБРАЗ. ИМА ДВА ВИДА ХОРА-ТЕЗИ КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ДУМА, ДРУГИТЕ ОТ БОЙ.

134

Анонимен

преди 11 години

Нино секунда повече доверие на ГЕРБ !

133

Ангел

преди 11 години

БЕ ЗА КАКВО НИ Е УВЕЛИЧЕНИЕ ??ВСЕ ЕДНО НЕ СМЕ НАЙ-БЪРЗО ТОПЯЩАТА СЕ НАЦИЯ В СВЕТА ДА *** И *** ГРБЕРСКИ

132

Анонимен

преди 11 години

Господин Младенов,а как ще подкрепите майките,които са току що завършили висше и им предстои да гледат децата си със 100 лв. и то само за 1 година?Срам и позор за държава ,която има огромен демографски проблем!!! Децата ми завършиха медицина,но аз ще бъда първата,която ще ги подкрепи да заминат за чужбина!Тук помощи има само за ***,за всички други държавата е мащеха!

131

пенсия

преди 11 години

Прочетете на тутко небивалиците по трудова медицина и ще разберете колко му е "кефала". За *** пари винаги е имало. Ние сме им длъжни. Те майчинството го превърнаха в бизнес.На тях българчета не им трябват , трябват им *** , техния твър електорат.

130

Анонимен

преди 11 години

АВЕ,....КЪДЕ СА СЕ СКРИЛИ ---ДЪРЖАВНИТЕ ХРАНЕНИЦИ ОТ ---"ПуТКРЕПА" и "КаНиСъиБие"...?

129

Анонимен

преди 11 години

***!

128

gtf

преди 11 години

До Анонимен 177кой да е тоз близък , като пенс. възраст е 60+ г. за жените и ще се увеличава..Тряаа си некъв абсолютен ***, да си повериш детето на някой непознат и без образование или стаж. Никой чужд няма да гледа детето ти, както го гледа и възпитава неговата майка. Иначе сте прави - за *** има, но за българите - не. Всички тези сравнения с ЕС са излишни - там с ЕДНА средна заплата съвсем нормално живеят 4-***. Тук ЕДНА средна стига на 1 да не умре от глад.

127

ЕЙ,.....

преди 11 години

ТАРИКАТ В КОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЗАПЛАТИТЕ СА 150 ЕВРО А ЦЕНИТЕ, КАТО НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА. АКО БЯХ НА ТВОЕ МЯСТО ЩЯХ ДА СИ ПОДАМ ОСТАВКАТА АКО НЕ МОГА ДА ПОМОГНА НА МАЙКИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ. КАКВА МАЙКА ТЕ Е РАЖДАЛА.

126

Анонимен

преди 11 години

След което ,...отново ПЕЧЕЛИВШИТЕ ,СА *** .....ФЪФ Бг!А ЧЕСТИТО ,А МЕРСИ!

125

Анонимен

преди 11 години

Ако не смогнете да фалшифицирате изборите, един, двама най-много ще успеете да вкарате в парламента с гласовете на родата. Ама за такава наглост и те са ви много. Един ден същите ***, които си отглеждате, ще посегнат и на банковите ви сметчици, защото всички работещи отдавна ще са избягали...

124

Анонимен

преди 11 години

дУ 184Добре ли си...?Цялата Съд. система,Църквата,държ.институции ,са все още на ---3-ната коалиция !

123

до 177

преди 11 години

Моите близки работят и няма кой да наема по тази програма.Не искам да си оставям детето на непознати и не компетентни хора да го гледат в дома ми. Знеш ли колко случая има на окрадени по тази програма.А да не говорим че яслата и детската градина не са само място където да си паркираш детето(като автомобил)там се придобиват навици,учат се на полезни неща и играят.А в нас по тази програма какво ще научи детето ми от някоя пенсионирана изкукала даскалка.Всички програми се правят на парче,не се мисл

122

до 180

преди 11 години

тука вече ми харесвате. вече се готвите да изметете ГЕРБ ама след още един мандат

121

Smurf

преди 11 години

Инфлацията при Герб била 10% е това вече изби рибата в океана, и хвърли половината филхармонии в публиката. По смешно нещо не бях чувал

120

Анонимен

преди 11 години

"Министърът обясни, че това е важно за самите майки"Ще помоля ако има психиатри във форума спешно да намерят министъра. Мисля че е спешно.

119

Анонимен

преди 11 години

Алооо, ....ДРУГАРИТЕ ,ЗАЩО НЕ СТЕ НА МИТИНГ....?

118

до 174

преди 11 години

те избирателите на БСП не си спомнят толкова много неща. те помнят че са им дали 50 лв за коледа и друго не им трябва. все ми е чудно обаче защо е тая агитация тука при положение че пенсионерите и *** не знаят какво е интернет

117

румен221

преди 11 години

Такава е истинатаПравителството на ГЕРБ прави така, че някои българи, за да не умрат от глад, ВМЕСТО ДА РОДЯТ СВОИ ДЕЦА, вземат *** В КЪЩИТЕ СИ1. Ако *** изостави детето си (масова практика) и то бъде дадено на т.н. ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО, то едва тогава правителството дава:- 35 лв. детски, по ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца)- 227,50 лв. средно още едни детски, по ЗЗД (Закон за Закрила на Детето)- 377 лв. заплата на приемните родители, пак по ЗЗДОбщо 639,50 лв.на месец ни струва всяко изоставено ***. И ги плащат редовно!А 35 лв. за българчето (или 18 пъти по-малко) и то само при доход под 350лв.- ГЕРБ деца нямат!2. Ако изоставеното *** има някакви УВРЕЖДАНИЯ, често срещано при чифтосване между брат и сестра или първи братовчеди), то към горните 639,50 лв. се прибавят :- още един път 35 лв., по ЗСПД- още 203 лв. "добавка", по ЗСПД- е още 48,75 лв. още една "добавка", но по ЗЗДОбщо 926,25 лв. на месец ни струва такова ***. И ги плащат редовно!Но 35 лв. за българчето (или 26 пъти по-малко) и то само при доход под 350лв.- ГЕРБ деца нямат!3. Скоро от ГЕРБ обявиха програма, за прехвърляне на 2 000 изоставени *** от домовете в приемни семейства И знаете ли колко ще струва ? Пийте по един валидол най-напред:- Ще ни струва 200 милиона лева. Няма лъжа, няма измама, дупката ни (в бюджета) е голяма". По 100 000 лв. за всяко ***!!!А 35 лв. за българчето (или 2 857 пъти по-малко) и то само при доход под 350лв.- ГЕРБ деца да нямат!!! ИЛИ ЗА ДА СЕ СПАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА:Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.- ДЕТСКИТЕ ДОБАВКИ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ СЛЕДВА ДА СА - 639,50 лв.на месец- ПРИ УВРЕЖДАНИЯ - 926,25 лв. на месец- ВЛАСТТА ПРИЗНАВА, А НИЕ СМЕ СЪГЛАСНИ, ЧЕ ТОВА СА НЕОБХОДИМИТЕ И РЕАЛНИ ПОМОЩИ ЗА ДЕТЕ; - ЗА ВСЯКО ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!

116

Анонимен

преди 11 години

Бг-политиците и *** ,...съсипаха ---България!Еднакво лъжат ,еднакво крадът ,нощо не плащат ,само ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---,Бг-народ ,не може да им смогне !ЦЕНИТЕ в Бг ЗАТОВА РАСТЪТ ,.......ЗА ВСЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ НУЖДИ ,НА ПОЛИТИЦИТЕ И *** !